QUOTE(Violeta* @ 2011 06 11, 09:00)
...Nuo rūgštesnio substrato ims kisti žiedų spalva - rausvės, gali net pamėlynuot...iš esmės galima sodint į paprastesnę žemę, bet vis paliet parūgštintu vandeniu, kol turėsit norimą spalvą...
o dėl balkonų ir terasų - tai kažin ar tai tas augalas, juk natūraliai žiedynai hortenzijų formuojasi liepos mėn kažkur ir žydi taip liepos gale -rugpjūčio pirmoje pusėje..
o dėl balkonų ir terasų - tai kažin ar tai tas augalas, juk natūraliai žiedynai hortenzijų formuojasi liepos mėn kažkur ir žydi taip liepos gale -rugpjūčio pirmoje pusėje..
nu man vyras pernai padovanojo medelyne augintą lauke krūmą Endless Summer, dovanojo birželio gale visą apsižiedavusį nerealiai. sako, kad augo ten lauke... o štai pas mane tik dabar dar galma sakyt iš po žemės ir šiek tiek iš šakų skleidžiasi...
QUOTE(plateliai @ 2011 06 14, 23:25)
Laba
.Žydi ir pas mane
,pati pasiauginau tokią dičkę iš mažyčio plenciuko
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 30, 13:00)
Labai gražu
QUOTE(plateliai @ 2011 06 14, 21:25)
Laba
.Žydi ir pas mane
,pati pasiauginau tokią dičkę iš mažyčio plenciuko
Wow
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 30, 11:00)
Gražuolė
O kur per žiemą jas laikot?Pernai buvom pirkę ir per žiemą laikėm kambary.Sudžiūvo
Šiemet pirkom kitą,tik nežinau ar pavyks išlaikyt per žiemą
[/URL][/IMG]
Taip atrodo dabar maniske
My Webpage
Puse krumo labiau apšalo,tai puosnus nebus siais metais. Pasipudruosim ir dar veliau pasirodysim
My Webpage
Puse krumo labiau apšalo,tai puosnus nebus siais metais. Pasipudruosim ir dar veliau pasirodysim
Sveikutės hortenzijų mylėtojos ,
Na žinokite neapmelavo mane Sautroj , nors kainavo daug , bet tikrai kažkokios pas juos kitokios, gal ir tikrai iš Kanados
Atsprogo mano hortenzija po žiemos ir sukrovė žiedus
, kaip ir sakė , kad vėliau žydės, tai manau , kad po kokios savaitės jau džiaugsiuos žiedais , nors labai daug buvo abejonių ir jau galvojau išdūrė
Nes turiu pirktą turguje , tai nušala , kasmet atsprogsta bet nežydi, matosi šiemet irgi nežydės .
Kaip jūs manote , jei aš ją iškasčiau ir pasodinčiau vazone terasoje , ar galėtų ji per žiemą taip gyventi, ar man ją reikėtų tampyti kur į garažą žiemai - kur šalčiau , na sakykim padaryčiau ją kambarine , vazonine , pas mane terasoje būna žiemą langas praviras , temperatūros apie 18 , bet gėlių daug ten gyvena, nepyksta jos .
Na žinokite neapmelavo mane Sautroj , nors kainavo daug , bet tikrai kažkokios pas juos kitokios, gal ir tikrai iš Kanados
Kaip jūs manote , jei aš ją iškasčiau ir pasodinčiau vazone terasoje , ar galėtų ji per žiemą taip gyventi, ar man ją reikėtų tampyti kur į garažą žiemai - kur šalčiau , na sakykim padaryčiau ją kambarine , vazonine , pas mane terasoje būna žiemą langas praviras , temperatūros apie 18 , bet gėlių daug ten gyvena, nepyksta jos .
Labas mergaitės. Turiu ir aš hortenciją, bet šiemet jos vos gyvos ir žiedelių nei kvapo
Tiesą pasakius nelabai turbut tinkamai ją pasodinau... Gal galite pasakyti trumpai kokia vieta ir žemė tinkama joms. Kaip suprantu perskaičiusi jūsų žinutes joms tinkamas pavėsis. Ar tiesa? Galvoju gal geriau perkelti į didelį vazoną?
Tiesą pasakius nelabai turbut tinkamai ją pasodinau... Gal galite pasakyti trumpai kokia vieta ir žemė tinkama joms. Kaip suprantu perskaičiusi jūsų žinutes joms tinkamas pavėsis. Ar tiesa? Galvoju gal geriau perkelti į didelį vazoną?
QUOTE(Smigė @ 2011 07 05, 19:44)
Labas mergaitės. Turiu ir aš hortenciją, bet šiemet jos vos gyvos ir žiedelių nei kvapo
Patinka joms pavesis,bet ir sauleje,matau,auga pas zmones
Turiu iskart klausima, kodel geltonuoja lapeliai ? Gal pertresiau? Jie tokie sviesiai svesiai zali... auga be tesioginiu saules spinduliu, na nebent anksti ryte.
Matau kad ja reikia gelbeti, bet nzn kaip?Jaunute ji dar pas mane 2 metai tik...