Man tai aišku, jei moteris desperatiškai siekia būti laiminga ir siekia to visais būdais - su vyru ar be, jos pastangos bus nevaisingos. Manau tai norėjo pasakyti vaižgantė.
Laimė ateina "netykoma" tai vidinė būsena, nepriklausanti nuo aplinkybių.
QUOTE(Ajurweda @ 2011 06 16, 19:18)
Man tai aišku, jei moteris desperatiškai siekia būti laiminga ir siekia to visais būdais - su vyru ar be, jos pastangos bus nevaisingos. Manau tai norėjo pasakyti vaižgantė.
Vertimas į dešimtuką

Papildyta:
Ruta Meta, as skaitydama izvelgiu viena ir ta pati, tik kitu kampu... cia sakyciau kalbos stiliaus skirtingumai isryskejo
Labai daznai mintyja tik truksta sugebejimo ivarinti tiksliai tai ka jauciam:)
Na, nesu beletristikos puoselėtoja, tas tai tikrai
Moteris eme rupintis savimi geriausiai kaip ji sugeba, zino, moka... juk konfliktas ivyko del nezinojimo kas kur ir kaip pirmoje vietoje, todel tikiu kai suzinom geriau tai ir darom geriau
svarbu pirmasis zinsgnelis ... ka manai?
[/quote]
Iš esmės esu ta, kuri paskutines pėdkelnes atiduoda dėl kitų
Todėl, visokie gyvenu dėl SAVĘS, MANO, AŠ ir t.t, man nesuvokiami
Nors kita vertus, darau ką noriu, kaip noriu ir kada noriu. Tik ne viena
MB ir Kompromisas- geriausi mano gyvenimo draugai
A po to jau kitos smulkmenos
Diagnozė?
Ruta Meta, as skaitydama izvelgiu viena ir ta pati, tik kitu kampu... cia sakyciau kalbos stiliaus skirtingumai isryskejo

Na, nesu beletristikos puoselėtoja, tas tai tikrai

Moteris eme rupintis savimi geriausiai kaip ji sugeba, zino, moka... juk konfliktas ivyko del nezinojimo kas kur ir kaip pirmoje vietoje, todel tikiu kai suzinom geriau tai ir darom geriau

[/quote]
Iš esmės esu ta, kuri paskutines pėdkelnes atiduoda dėl kitų

QUOTE(gluosnis @ 2011 06 16, 16:12)
moteris gali myleti vyra, buti ismintinga, protinga ir visokia kitokia, bet jei vyras nepriima jos meiles, jei jis pilnas baimes "manes nemyli", jos meile jo niekaip nepasieks. nes meile ne pyktis, per jega nesiverzia ir baimes sienos negriauna. be to meiles irodyti neimanoma, o kita puse viska mato per savo baimes prizme - iskreiptai.

QUOTE(Ajurweda @ 2011 06 16, 18:18)
Daugmaž.Na taip, kartais tai, kas parašoma per vaižgantę, gali būti sunkiai šifruojama.

Dar vieną pastabėlę turiu. Moteris, jei dirba su savimi, keičiasi labai sparčiai, nes ji eina širdies keliu. Tai, kad jai svarbu emocijos ir jausmai, daro ją lanksčią. Vyrui keistis labai sunku, nes jam svarbiausia yra protas. Vyrui sunku parodyti savo jausmus. O protas nėra lankstus. Kai to nežino su vyru gyvenanti moteris, ji tuščiai bamba. Vyras negali keistis tokiu pat greičiu kaip ir ji. Negali.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:06)
Daugmaž.Na taip, kartais tai, kas parašoma per vaižgantę, gali būti sunkiai šifruojama.
Dar vieną pastabėlę turiu. Moteris, jei dirba su savimi, keičiasi labai sparčiai, nes ji eina širdies keliu. Tai, kad jai svarbu emocijos ir jausmai, daro ją lanksčią. Vyrui keistis labai sunku, nes jam svarbiausia yra protas. Vyrui sunku parodyti savo jausmus. O protas nėra lankstus. Kai to nežino su vyru gyvenanti moteris, ji tuščiai bamba. Vyras negali keistis tokiu pat greičiu kaip ir ji. Negali.

Autoriteto mintys turi buti svarios ir sunkiai ikandamos.

QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:27)
Tai ne mano mintys, negaliu jų savintis.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:33)
Atsiprasau, nepastebejau nuorodos i autoriu. Ar tai kokia kolektyvines samones apraiska, o jus tik retransliatorius?

QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:35)
Atsiprasau, nepastebejau nuorodos i autoriu. Ar tai kokia kolektyvines samones apraiska, o jus tik retransliatorius? 

Kadangi klausimas nesusijęs su tema, į jį neatsakysiu. Gal nesigilinsim, kas, kaip, per ką, svarbu pačios mintys.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:40)
Kadangi klausimas nesusijęs su tema, į jį neatsakysiu. Gal nesigilinsim, kas, kaip, per ką, svarbu pačios mintys.
Butent, mintys be saltinio nebuna. O sakiniai man nesvarbus.
QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:53)
Butent, mintys be saltinio nebuna. O sakiniai man nesvarbus.
Ar palengvės, jei pasakysiu, kad šaltinis yra nežemiškas? Tik kils dar daugiau klausimų ir abejonių.
Mūsų Žemė yra moteriškos sąmonės įsčios, todėl joje gyvenančioms moterims būtina suprasti, kas yra moteriškumas ir puoselėti jį savyje...