Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

Man tai aišku, jei moteris desperatiškai siekia būti laiminga ir siekia to visais būdais - su vyru ar be, jos pastangos bus nevaisingos. Manau tai norėjo pasakyti vaižgantė.
Laimė ateina "netykoma" tai vidinė būsena, nepriklausanti nuo aplinkybių.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 06 16, 19:18)
Man tai aišku, jei moteris desperatiškai siekia būti laiminga ir siekia to visais būdais - su vyru ar be, jos pastangos bus nevaisingos. Manau tai norėjo pasakyti vaižgantė.

Vertimas į dešimtuką lotuliukas.gif Šį kartą Vaižgantės žodžiai sudėtingi, bet teisingi ax.gif Dar galiu pridurti (ką jau ne kartą minėjau), kad kartais reikia mažiau kapstytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 16, 19:04)
Ne tavo vienos... lotuliukas.gif
Lauksim nuorodos i koda... bigsmile.gif

Spėju, kad kodas paprastas smile.gif Lk 19, 11–28 „Kiekvienam, kas turi, bus pridėta, o iš neturinčio bus atimta net ir tai, ką turėjo“
Atsakyti
Papildyta:

Ruta Meta, as skaitydama izvelgiu viena ir ta pati, tik kitu kampu... cia sakyciau kalbos stiliaus skirtingumai isryskejo wink.gif Labai daznai mintyja tik truksta sugebejimo ivarinti tiksliai tai ka jauciam:)

Na, nesu beletristikos puoselėtoja, tas tai tikrai lotuliukas.gif

Moteris eme rupintis savimi geriausiai kaip ji sugeba, zino, moka... juk konfliktas ivyko del nezinojimo kas kur ir kaip pirmoje vietoje, todel tikiu kai suzinom geriau tai ir darom geriau smile.gif svarbu pirmasis zinsgnelis ... ka manai?
[/quote]
Iš esmės esu ta, kuri paskutines pėdkelnes atiduoda dėl kitų lotuliukas.gif Todėl, visokie gyvenu dėl SAVĘS, MANO, AŠ ir t.t, man nesuvokiami g.gif Nors kita vertus, darau ką noriu, kaip noriu ir kada noriu. Tik ne viena lotuliukas.gif MB ir Kompromisas- geriausi mano gyvenimo draugai ax.gif A po to jau kitos smulkmenos ax.gif Diagnozė?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 06 16, 16:12)
moteris gali myleti vyra, buti ismintinga, protinga ir visokia kitokia, bet jei vyras nepriima jos meiles, jei jis pilnas baimes "manes nemyli", jos meile jo niekaip nepasieks. nes meile ne pyktis, per jega nesiverzia  ir baimes sienos negriauna. be to meiles irodyti neimanoma, o kita puse viska mato per savo baimes prizme - iskreiptai.

thumbup.gif thumbup.gif Ir atvirksciai turetu tikti.
Atsakyti
QUOTE(Ajurweda @ 2011 06 16, 18:18)

Daugmaž.Na taip, kartais tai, kas parašoma per vaižgantę, gali būti sunkiai šifruojama. ax.gif
Dar vieną pastabėlę turiu. Moteris, jei dirba su savimi, keičiasi labai sparčiai, nes ji eina širdies keliu. Tai, kad jai svarbu emocijos ir jausmai, daro ją lanksčią. Vyrui keistis labai sunku, nes jam svarbiausia yra protas. Vyrui sunku parodyti savo jausmus. O protas nėra lankstus. Kai to nežino su vyru gyvenanti moteris, ji tuščiai bamba. Vyras negali keistis tokiu pat greičiu kaip ir ji. Negali.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:06)
Daugmaž.Na taip, kartais tai, kas parašoma per vaižgantę, gali būti sunkiai šifruojama.  ax.gif
Dar vieną pastabėlę turiu. Moteris, jei dirba su savimi, keičiasi labai sparčiai, nes ji eina širdies keliu. Tai, kad jai svarbu emocijos  ir jausmai, daro ją lanksčią. Vyrui keistis labai sunku, nes jam svarbiausia yra protas. Vyrui sunku parodyti savo jausmus. O protas nėra lankstus. Kai to nežino su vyru gyvenanti moteris, ji tuščiai bamba. Vyras negali keistis tokiu pat greičiu kaip ir ji. Negali.

Autoriteto mintys turi buti svarios ir sunkiai ikandamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:27)
Autoriteto mintys turi  buti svarios ir sunkiai ikandamos.  mirksiukas.gif

Tai ne mano mintys, negaliu jų savintis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:33)
Tai ne mano mintys, negaliu jų savintis.  ax.gif

Atsiprasau, nepastebejau nuorodos i autoriu. Ar tai kokia kolektyvines samones apraiska, o jus tik retransliatorius? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:35)
Atsiprasau, nepastebejau nuorodos i autoriu. Ar tai kokia kolektyvines samones apraiska, o jus tik retransliatorius?  rolleyes.gif

Kadangi klausimas nesusijęs su tema, į jį neatsakysiu. Gal nesigilinsim, kas, kaip, per ką, svarbu pačios mintys.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 16, 20:40)
Kadangi klausimas nesusijęs su tema, į jį neatsakysiu. Gal nesigilinsim, kas, kaip, per ką, svarbu pačios mintys.

Butent, mintys be saltinio nebuna. O sakiniai man nesvarbus.
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 16, 19:53)
Butent, mintys be saltinio nebuna.  O sakiniai man nesvarbus.

Ar palengvės, jei pasakysiu, kad šaltinis yra nežemiškas? Tik kils dar daugiau klausimų ir abejonių.

Mūsų Žemė yra moteriškos sąmonės įsčios, todėl joje gyvenančioms moterims būtina suprasti, kas yra moteriškumas ir puoselėti jį savyje...
Atsakyti