Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

O man paskutiniai vestuviniai super. Ir tas kreminio blizgesio ir Wingailes su orchidejomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 22:34)
Sveikutes, nauja temute, o as vel su tais paciais senu temu klausymeliais- taip ir nesigavo man tas Cipsiuko pastilazas, brandinau 2 val, bet man toks jausmas lyg zelatinos truktu, kai kurios jusu kaip sakoma konvejeriais tortukus kepat ir puosiat pastilazu, nu man nesigavo nors tu ka, ka ne taip padariau-
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man  trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti... verysad.gif
patarkit merginos kur suo pakastas unsure.gif


Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 06 birželio 2011 - 07:26
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 06, 08:23)
Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.

Va sita tai isgirdau pirma karta doh.gif , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 06, 09:27)
Va sita tai isgirdau pirma karta doh.gif , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba 4u.gif


Na cia ziuriu dauguma skirtingai daro... as taip...
Atsakyti
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)

Labas iš pirmadienio 4u.gif
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ? cool.gif Aij nesvarbu, TKK thumbup.gif drinks_cheers.gif
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais ko dėti?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 08:54)
Labas iš pirmadienio  4u.gif
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ?  cool.gif  Aij nesvarbu, TKK  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais  ko dėti?

as bandziau vadinamaja ,,karaliskaja tortu dengimo,,mase-bet ten be sviesto,tai gal cia ne tokia unsure.gif kondensuotas,sausi pieno milteliai ir cukraus pudra,viskas lygiomis dalimis,pagal recepta,bet kiek pamenu,man kazkaip vis norejosi prideti daugiau sausu produktu,ir tai mase kazkokia tystanti,plystanti gavosi,bet cia gal kaip ir su pastilazu kazkam gaunasi,kazkam ne,bijau pameluoti,berods Srove dar naudodavo tokia mase
Atsakyti
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
Wingaile nu jei i atlapus nesikabinsi tai -kai ziuri i detales atskirai man viskas super duper padaryti,geles labai tikroviskos ir tiesiog nepriekaistingos,tortukai irgi lygus grazus 4u.gif bet ,kaip ir @adrij@ minejo man iskart krito i akis tortu dydziai,antram aukste geles pasislepe 4u.gif cia as ,kaip virtualus pirkejas, tobulejimui ax.gif  drinks_cheers.gif
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)

nesimusu as lotuliukas.gif na galiu kartais, bet ne cia, smile.gif cia mano mokykla taip kad TKK 4u.gif 4u.gif zinau kad nepraporcingas, bet svoris buvo ribotas, teko suktis kiek mano ribotos smegenys leidzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ACIU MERGAITES UZ IVERTINIMUS wub.gif wub.gif ir padekliukas truputuka kreivai stovejo nedasukiau,gal,, paskui patiesinau,sakau kad pirmas toks smile.gif blush2.gif
Papildyta:
va dar vienas, naminis ,svogriui, atsiprasau uz foto, tik spejau nufotkint ir...... sprogo tortas, liko uodega lotuliukas.gif lotuliukas.gif snikersas, dengtas marcipanu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 06 birželio 2011 - 10:07
wingaile,zuvies forma grazi,bet spalva nea blush2.gif , o vat vestuvinis,tai thumbup.gif


Mergytes,man reik jusu pagalbos sos temoj,apsilankykit ten PLYZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 06 birželio 2011 - 13:14
Merginos, sorry, ne i tema, bet liko valgomu Eur mirksiukas.gif Į AŽ
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri kada važiuosit iki Minordijos, turėčiau diiiidelį prašymą (nu niekaip darbo metu negaliu ištrūkt verysad.gif verysad.gif verysad.gif ) AŽ jei ką 4u.gif
Man labai gražiai jūs visos tas žuvis padarot, kaip suprantu išformuojat pačios, ale kaip tai padaroma? g.gif
Atsakyti
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi... verysad.gif kadangi tortai nesigavo pagal plana dengti saldainiu mase, pavyko tik virsu siaip ne taip apdengti, tai sonus apdzibavau slapia beze, viskas lyg ir gavosi, bet nuo vieno iš dvieju tortu sono beze nubego... tai turbut busiu per mazai sviestinio kremo aptepus? nes kitur laikesi dzibukai graziai, virsuneles apsicukravo, atrodo - viskas kaip turi. Ir dar su aisingu - papaisiau ant saldainiu sokoladines mases ir viskas labai lengvai, nuo paprasto kretelejimo transportuojant, nuluzinejo... verysad.gif kaip supratot - visiskas fiasko doh.gif nuotraukas idesiu ryt
dar ateiciai klausimas - kuo dengti torta - ar slapia beze ar grietinele per siuos karscius? ir jei torta apliesiu sokoladu tirpintu su grietinele ir alaus puta padarysiu is beze arba grietineles, tai kaip galvojate koki ji rasiu po 30 min keliones per 28 laipsnius karscio? ar geriau tada torta dengti ganasu, bokala dengti saldainiu mase, puta - grietinele, užrasas - aisingas????g.gif Jums turbut atrodo kvaili klausimai, bet as nieko nenusimanau apie turtu puosima. Man labai patinka tai daryti, bet gi niekas negimsta mokedamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 14:42)
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi...  verysad.gif

Is manes tikrai patareja ne kokia, bet as irgi pirmus 2 hihihi.gif dengiau marshmallow mase, tai tikrai nedejau jokio sirupo. Juk jis tik del skonio, o citrinos milteliai, tai citrinos rugstis, jei neturi, ilasink grynos. Man tai kuo puikiausiai pavykdavo si mase.
Atsakyti