QUOTE(bebenčiukė @ 2012 09 24, 10:36)
Jau tikrai, jau kokie stiprūs.

Dukra sloguoja ir kosti neaišku ko, bet vistiek darželį lanko, o sūnus vis sirgo ir sirgo iki darželio, o nuėjęs įdarželį po savaitės temperatūra 39 neaišku ko. Jau tikrai, čia ne ligos, čia sveikatos pažymiai-sloga, kosulys, temperatūra.
Siaip tai atsakyma su ironija parasiau, tiesiog nemanau kad jei jau vaikai nesusirgo rotu tai padejo skiepas, nes mes irgi nesirgom, o skiepo ne nedarem
Sunus mano tikrai sirgo kol mazas buvo, nes kosyt nemokejo, ir kiekviena sloga nueidavo i bronchus, dabar jau atsikoso, bet vistiek ne tiek kiek reiketu.. taigi gal ir toliau bedu turesim su slogom

Nors pirmaja si rudeni jau persirgom kol kas be komplikaciju

O temperatura tikrai neaisku nuo ko buvo sukilus ir tik viena vakara, itariu danti paskutini
Nors dabar kai pagalvoju, per daugiau nei pora metu, su bronchais bedu turejom kokius 4, gal 5 kartus, ar tai daug, kazin

O antibiotiku jei gerai pamenu tik pirmaji karta gavom (7 men), daugiau apsieidavom be ju, nes iskart einam masazo bronchu ar plauciu kaip jis vadinasi, darytis. O masaziste superine, ismasazuoja, isvimdo vaika kad visi skrepliai iseitu lauk, is po 3 tokiu masazu esam sveiki

Dukra kosti man aisku nuo ko, nuo slogos. O sloga mano abiems buna gerklej, nosis retai kada bega ar kemsasi, jie abu viska iskosyt turi

Ir gydytoja apie tai zino. O su sloga i darzeli tikrai einam, kaip ir visi grupes vaikai

Ir tikrai vyresnioji mano mazai serganti, nes jau trecius metus i darzeli einam, o ji maziausiai sirgus grupeje, tiesiog stipresnis imunitetas. Ar taip bus ir toliau velniai zino.. o kaip bus sunui pradejus lankyt darzeli, irgi neaisku..