Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M.Diliautienė

QUOTE(ZANUSSI @ 2008 09 01, 11:29)
ko gi tau neramu? viskas bus gerai  smile.gif  gera gydytoja, išmano savo darba. aš pas ja gimdžiau ir už kelių menesiukų vel gimdysiu  mirksiukas.gif
sekmes  4u.gif

o tu su ja tareisi is anksto? nes as pas ja tik viena karta buvau, tik siek tiek paklausinejau ir viskas. prie kiekvieno zmogaus reikia rasti priejima, tai kadangi turi patirties, gal gali pasakyti koks jis kaip zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2008 09 01, 11:32)
o tu su ja tareisi is anksto? nes as pas ja tik viena karta buvau, tik siek tiek paklausinejau ir viskas. prie kiekvieno zmogaus reikia rasti priejima, tai kadangi turi patirties, gal gali pasakyti koks jis kaip zmogus?

tariausi del gimdymo, bet mažai su ja bendravau, nevaikščiojau kas savaite smile.gif man ja rekomendavo mano gine, nes jos buvusios bendradarbes, tik tiek. sako, kad Diliautiene irgi nuotaikų žmogus. na bet jei taip yra, tai aš ant geros nuotaikos pataikiau smile.gif buvo ir švelni ir griežta ir rūpestinga, viso gimdymo eiga komentavo kiek kaklelis atsidares, kokius vaistus lašina, kodel man jų reikia ir t.t. Per gimdyma reikejo kirpti, tai po to susiuvo labai gražiai - pati nemačiau biggrin.gif bet gine sake ax.gif
Po gimdymo pora kartų buvo užejus i palata pasiteiraut kaip sekasi. na man tiek pakako, nesitikejau, kad kas nors šokines kaip aplink holivudo žvaigžde, juk tai gimdymo namai, daug gimdyviu, daug nuomonių, daug norų ir pan. Gydytojai juk irgi žmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 09 01, 14:01)
tariausi del gimdymo, bet mažai su ja bendravau, nevaikščiojau kas savaite  smile.gif  man ja rekomendavo mano gine, nes jos buvusios bendradarbes, tik tiek. sako, kad Diliautiene irgi nuotaikų žmogus. na bet jei taip yra, tai aš ant geros nuotaikos pataikiau smile.gif buvo ir švelni ir griežta ir rūpestinga, viso gimdymo eiga komentavo kiek kaklelis atsidares, kokius vaistus lašina, kodel man jų reikia ir t.t. Per gimdyma reikejo kirpti, tai po to susiuvo labai gražiai - pati nemačiau  biggrin.gif bet gine sake  ax.gif 
Po gimdymo pora kartų buvo užejus i palata pasiteiraut kaip sekasi. na man tiek pakako, nesitikejau, kad kas nors šokines kaip aplink holivudo žvaigžde, juk tai gimdymo namai, daug gimdyviu, daug nuomonių, daug norų ir pan. Gydytojai juk irgi žmones  smile.gif

Aciu uz atsakyma. Manau ir man tokios prieziuros uztektu, man irgi svarbu, kad informuotu, kodel ir ka daro, o liuliavimo turbut gausiu is savo MB smile.gif Sekmes belaukiant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2008 09 01, 14:32)
Aciu uz atsakyma. Manau ir man tokios prieziuros uztektu, man irgi svarbu, kad informuotu, kodel ir ka daro, o liuliavimo turbut gausiu is savo MB smile.gif Sekmes belaukiant  bigsmile.gif

sekmingo gimdymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2008 09 01, 08:14)
Mamytes, kurios gimdete pas Diliautiene, ar galite dar ka nors parasyti is paskutiniuju menesiu, nes terminas arteja ir neramu darosi verysad.gif

Man 22 diena Diliautiene padare CP. Viskas praejo kuo puikiausiai, po to ateidavo i pooperacine palata ir veliau i paprasta palata- nuolat domejosi mano savijauta ir is ligonines isvykstant palidejo ir palinkejo dar sugrizti. Esu ja patenkinta ir nesigailiu, kad pasirinkau butent ja.
Atsakyti
QUOTE(jerume @ 2008 09 02, 15:15)
Man 22 diena Diliautiene padare CP. Viskas praejo kuo puikiausiai, po to ateidavo i pooperacine palata ir veliau i paprasta palata- nuolat domejosi mano savijauta ir is ligonines isvykstant palidejo ir palinkejo dar sugrizti. Esu ja patenkinta ir nesigailiu, kad pasirinkau butent ja.

Dekui uz info, tikiuosi savijauta gera. Linkiu stiprybes smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pas ją gimdžiau dukrytę prieš mėnesį. Nesitariau. Nors gimdymas jos priežiūroje tetruko 2 val. (dar valandą gulėjau gimdykloj be niekieno priežiūros, nes pamaina keitėsi lotuliukas.gif ), įspūdžiai apie gydytoją labai puikūs thumbup.gif Švelni, viską paaiškina, pataria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2008 09 01, 11:32)

Klausinėti reikia visko kas domina, kad paskui klausimų nekiltų per gimdymą rolleyes.gif .
Aš pas ją lankiausi nėštumo metu ir visko klausinėjau, kad kuo mažiau neaiškumų būtų smile.gif Jei per vieną apsilankymą ką nors pamiršdavau, užsirašydavau kitam kartui, kad nepamirščiau biggrin.gif Nėštumui einant į pabaigą, per kiekvieną apsilankymą vis klausdavau, kada jai atostogos doh.gif Ir kiekvieną kartą sakydavo, kad tikrai pagimdysiu anksčiau, nei ji eis atostogauti lotuliukas.gif
Man tai ji thumbup.gif
Atsakyti
Nei aš su ja tariausi, nei ką. Papuoliau pas ją Cezariui ir viskas. Turiu pripažinti, kad operaciją ji tikrai gerai atliko, po operacijos porą kartų aplankė. Gydytoja kaip gydytoja. Kadangi jaučiausi puikiai, labai gerai po operacijos prižiūrėjo visas kitas aptarnaujantis personalas, tai aš niekam jokių priekaištų neturiu. Beje, aš nei gydytojai, nei seselėms nieko nemokėjau. Įdomu, ar kitoms gimdyvėms ši gydytoja ir personalas buvo malonus dėl to kad kažkiek sumokėjo?
Atsakyti
Sveikos gal galite parasyti kiek mokejote siai gydytojai, jei nesunku i asmenini pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2008 10 15, 21:38)
Sveikos gal galite parasyti kiek mokejote siai gydytojai, jei nesunku i asmenini pasta  smile.gif

Tas pats klausimelis labai aktualus ir man. Kiek, kaip, kada?
Atsakyti
O iš tikrųjų kaip dėl mokėjimo? Juk kviečiantis pasirinktą gydytoją (jei nėra budėjimo laikas) VGN dar į kasą reikia susimokėti? Tai kiek pinigėlių tuomet reiktų pasiruošt sumokėt?
Atsakyti