na,kokie dar atsiliepimai?
As va kai pas ja 1ą kartą buvau,pasirodė tokia...na ,,kaip mama,,(teigiama prasme).
Ruosiuosi cezariui irgi pas ją.
Aš gimdžiau su nieko nesitarusi VGN, pakliuvau pas M. Diliautienę, tik teigiami atsiliepimai, labai puikiai viskas praėjo, tik po gimdymo supratau kaip jos sumanumo dėka pavyko išvengti cezario. Tokia daktarė, kuriai negali neatsidėkoti po visko. didelis pliusas jai

O kas žino jinai dirba dar VGN?
Manau kad tikrai taip:) Kaip tik mano kaimyne zada antra vaikuti pas ja gimdyti:) Ji ir mane itikino, ir tikrai nesigailiu

aš pas ja prieš 5 metus gimdžiau, tai galvoju gal kur išvažiavus yra ar nedirba.
QUOTE(Basic @ 2011 05 18, 15:07)
O kas žino jinai dirba dar VGN?
Tikrai dar dirba - praeita savaite ji dalyvavo musu antrojo vaikelio gimdyme.
Atsiliepimai - tik teigiami, ivertintume tik auksciausiais balais.
Is anksto nesitarem, nieko nemokejom, o likom labai patenkinti jos darbu. Labai svelni ir maloni. Po gimdymo praejus kelioms val uzejo i palata, apziurejo apciupinejo pilva, kadangi labai skaudejo pilva,nesake - "tai normalu, juk ka tik gimdei", o issikviete akusere ir per kateteri nuleido slapima is pusles - iskart gyvenimas prasviesejo. Kiekviena diena uzeidavo pasiteirauti apie savijauta ir apciupinedavo pilva.
Man jos darbas patiko net labiau nei Razumo, pas kuri gimdem pirmagime.
Na va man su pirmaja nes pas ja gimdžiau taip pat, buvo labai faina daktare tai ir domiuos ar dirba dar
maža kas

Taip,dirba:)
Sveikos! Parasykite prasau, kiek kainuoja pas sia gydytoja gimdymas ir cezaris. Ar pati jinai pasako, kiek moketi? Parasykite prasau i AZ
Ir ar tikrai jinai ant ledo taip palieka, net baisu???
Dekoju!
Ir ar tikrai jinai ant ledo taip palieka, net baisu???
Dekoju!

Mano 3 drauges pas ja gimde, liko patenkintos, nors sumu as neprisimenu 
2 is ju buvo CP

2 is ju buvo CP

Gimdžiau ir as pas šią daktarę. Viskas buvo
Antrą kartą paliko "ant ledo "
Išėjo atostogų nieko nepasakiusi, nors tariausi iš anksto.