Pas mus sparciai namas grazeja, plytele klijuojasi, labai pasiseke su klijuotojais
, dirba vyrukai nuo ryto iki velyvo vakaro
QUOTE(Domogintare @ 2011 06 18, 20:44)
Pas mus sparciai namas grazeja, plytele klijuojasi, labai pasiseke su klijuotojais
Sweiki visi statybininkai(tik syvakara pavyko prisijungti yForumieciu gretas)buvo uzlinkes kompas ir kai sutvarke nejo dalyvauti forume,tad kury laika buvau tik skaitovas(nes neradau slapyvardzio-o issiuntes uzklausa priminimui daug kartu gavau ragus,gerai kad vaikas atkapste savo uzrasuose slaptazody
Na ir as truputi papildziau albumeli
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 06 18, 22:06)
Labukas Kristinka-Kodel neleidzia man prisijungti prie albumo(per fotki)Gal pakeite slaptazodzius?
QUOTE(LokysL @ 2011 06 17, 09:44)
geri namukai
Eisiu pažiūrėt į albumą ko naujo įkėlėt, o aš parodysiu kai jau matysis vaizdas. Dabar mūsiškiai irgi pluša ir greitai einasi.
Verslai, vėl klausk sūnaus
QUOTE(Domogintare @ 2011 06 18, 20:44)
nu mesk foto greitai
Laba
,
retokai beuzsuku, per vasaros darbus nera kada.
Visi sauniai judat i prieki.
Apsisiltinom ir ssibetonavom pagaliau garazo grindis.taip ir neradom kas uzssiimtu slifuoto betono grindimis (gal ir nelabai gerai ieskojom), niekas nevaziuoja del 25 kvadratu.
Tai issibetonavom paprastai, o toliau arba dazysim, arba standartiskai plyteles klijuosim.
Lauke zemes issilyginom,dabar su grebliuku nuolat draugaujam, pagrinda trinkelems pasiruosem, terasos griaucius beveik jau turim.Letai letai, bet i prieki.
Dar trafaretu pagalba mazes siena paspalvinau. Trafaretai plastikiniai, daugkartiniai (jei ka domintu- galiu perleist).Galima dazyti ir keliom spalvom.
sorry uz foto kokybe.

O prie albumo ir man neleidzia prisijungti.Gal rimtai slapukus pakeitet?
retokai beuzsuku, per vasaros darbus nera kada.
Visi sauniai judat i prieki.
Apsisiltinom ir ssibetonavom pagaliau garazo grindis.taip ir neradom kas uzssiimtu slifuoto betono grindimis (gal ir nelabai gerai ieskojom), niekas nevaziuoja del 25 kvadratu.
Lauke zemes issilyginom,dabar su grebliuku nuolat draugaujam, pagrinda trinkelems pasiruosem, terasos griaucius beveik jau turim.Letai letai, bet i prieki.
Dar trafaretu pagalba mazes siena paspalvinau. Trafaretai plastikiniai, daugkartiniai (jei ka domintu- galiu perleist).Galima dazyti ir keliom spalvom.
sorry uz foto kokybe.

QUOTE(mergina05 @ 2011 06 18, 23:54)
Pjaustosi visai gerai, rinkomes kietesne plyta, tai trukiu praktiskai visai nera, truputi musu samadielnos stakles buvo pradejusios gesti, tai trupino plyta, bet viska susitvarke, uz klijavima mokesim 35 , puse langu kv. ismeta, nuotrauku dar neturiu, galit gyvai apziureti
QUOTE(verslas @ 2011 06 18, 21:14)
Labukas Kristinka-Kodel neleidzia man prisijungti prie albumo(per fotki)Gal pakeite slaptazodzius?
kaip ir ne.. viskas veikia su buvusiu slaptazodziu
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2011 06 19, 06:54)
L
sorry uz foto kokybe.

sorry uz foto kokybe.

nu tikra menininke, labai grazu!!
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 06 19, 10:17)
kaip ir ne.. viskas veikia su buvusiu slaptazodziu 
Papildyta:

Papildyta:
Dekui
Gal gali man slapukus az atsiusti, nes niekaip neprisijungiu, gal nebeatsimenu?
Sveikos merginios. Gal zinot Kaune kokius murininkus? Mus truputi musu darbininkai pavede, o reikia greitai, nes be murininku stogo uzbaigt negales
(Rekontrukcija 2 auksto ir stogo darom)
Sveiki, noriu prisijungti prie jusu, nes musu namukas jau irgi palengva kyla. Statom ne visai mes patys, bet priziurim statybas kad neapgautu, tai jusu patyrimai ir patarimai labai naudingi 
O jus Medeinos kvartale statot ar kazka maisau? Gal cia tas namas kur su "Magnolia" spalvos klinkeriu? Man labai sunkiai sekesi spalva issirinkti, Magnolia buvo vienas is variantu, bet pasirinkom kita, dabar laikau kumscius kad atrodytu taip pat graziai
Labai noreciau ir as prisijungti prie albumelio, galiu savo griauciu foto imesti, kokia cia tvarka?
QUOTE(Domogintare @ 2011 06 19, 09:39)
Pjaustosi visai gerai, rinkomes kietesne plyta, tai trukiu praktiskai visai nera, truputi musu samadielnos stakles buvo pradejusios gesti, tai trupino plyta, bet viska susitvarke, uz klijavima mokesim 35 , puse langu kv. ismeta, nuotrauku dar neturiu, galit gyvai apziureti 
O jus Medeinos kvartale statot ar kazka maisau? Gal cia tas namas kur su "Magnolia" spalvos klinkeriu? Man labai sunkiai sekesi spalva issirinkti, Magnolia buvo vienas is variantu, bet pasirinkom kita, dabar laikau kumscius kad atrodytu taip pat graziai
Labai noreciau ir as prisijungti prie albumelio, galiu savo griauciu foto imesti, kokia cia tvarka?