QUOTE(Vilienė @ 2011 06 08, 21:21)
Vaikai ir svečiai tegul turškiasi mažojoj, toj kur prie dviejų miegamųjų

O jūsų vonia (tik įsiklausykite: JŪSŲ VONIAAA) lieka tik jums. Ten Deizy ant kosmetinio staliuko susidės špaklius ir kitus tepaliukus, Ana galės drąsiai skustuvą palit be baimės, kad dukros panaudos kitoms kūno vietoms

privati tėvų valda!
Aš nedrįsčiau vaikų vonios kambarį svečiams siūlyti, jau geriau tegul mano kosmetikas visas mato, negu vaikų paliktus kakučius, kleckkus ant grindų ir purviną kriauklę

Nes jau dabar ant savo mažosios matau, kad mano ir jos tvarkos supratimas kiek skiriasi

Man geraiu vaikai ir tėvai vienoj vonioj, bent visuomet matysiu ir lengviau švarą palaikyt, o visiem kitiem atskiras
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 06 09, 20:42)
ziurim ziurim dar i savo projekta ir galvojam - o logiska, kai svetaines dyzio plota uzima name garazas? Ar neturetu buti jis ismestas lauk (gal kaip atskiras statinys) ir to saskaita padidintos patalpos, darbo kambarys atsirastu?
Giedruole: paziurejot gal, kokia Jusu nuomone apie projekteli
man asmeniškai gaila garažui pinigų, nes ne vieną girdėjau besiskundžiantį, kad garaže mašinosnestovi, dažniausiai tenbūna: įrankiai, dviračiai, statybų likučiai, vaikų žaislai ir rakandai, laistymo žarnos, kastuvai ir pan. ir pan. tad mašina vistiek stovi po langais

Pas mus garažas bus tik todėl, kad MB krapštosi prie mašinos, jas dažyt ir dar visokiais dalykais užsiima

ir aš asmeniškai nedaryčiau perėjimą į vonią per drabužinę ar atvirkčiai, einant per darbužinę ją reikia didinti, nes kitaip dingsta dvi sienos spintoms įrengti, man irgi gaila

Ir man dar būtinai turėjo būti tualetas kuo arčiau durų, nes vaikai ir vyrai dažniausiai nesusivokia nusiaut purvinų batų prie durų ir eina į tualetą/plautis rankų/atsigerti labai greitai ir labai purvinai

Dar mano pastebėjimas, kad tėvų miegamasis toli nuo vaikų kambarių, vaikai juk serga, tad teks mamytei neštisvaikučius pas save arba pačiai nakvot vaiko kambaryje, jeigu vaikui košmaras prisisapnuotų ar verktų, tėveliai gali neišgirsti vaikučių

aišku, čia nebus ilgas tas etapas, bet jeigu planuojamas ne vienas vaikutis, tai keliom dešimtims metų aktualu

Prašau nepykti, tai tik mano asmeninė nuomonė ir nebūtinai teisinga