Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

mergaitės, sveikinu visas su gimtadieniais (atleiskit, kad vėluoju, vasarą mažai tenka sėdėt prie kompo) 4u.gif Linkiu gerai pailsėti, o sugrįžus į darbą - didelės kantrybės ir optimizmo birthday.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie sveikinimų - te kiekvienas jūsų rytas turi po šypseną smile.gif birthday.gif
Atsakyti

RŪTAGRA, daug laimės, meilės ir tvirtybės gimtadienio proga drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(gima @ 2011 07 21, 18:40)
Laba diena visoms, kaip ir naujai, kaip ir seniai pas jus apsireiškusi aš pas jus... Vis prisėdu, bet parašyti nėr kada, bet šį kartą reikia jūsų patarimo, sėdžiu prie pasiekimų knygelių ir noriu paklausti,kur yra parašyta, jog nuo kitų mokslo metų negali būti vertinimo simboliais, mūsų administracija mums nieko nesakė, aš jau norėjau siųsti maketą su tais simboliais, bet dabar suabejojau.
Ačiū, jei atsakysit smile.gif

2011 - 2013 m.m. ugdymo mplane:

39.2.2. informacija apie mokymosi rezultatus (kontrolinių, testų ir kitų užduočių atlikimo) mokiniams ir tėvams (globėjams) teikiama trumpais komentarais, lygiai nenurodomi, taip pat nenaudojami pažymių pakaitai (raidės, ženklai, simboliai, ir pan.);

Atsakyti
Sveikutės. Vasara jau įsibėgėja ir norom nenorom imi galvoti ir apie rugsėjo pirmą. pradėjau mastyti, ką dovanoti mokiniams rugsėjo pirmosios proga (antrokai). Pirmoje klasėje dovanojau vėjo malūnėlius, prie kurių buvau prisegusi juostelę "Su rugsėjo pirmąja. Tavo mokytoja". Ar jūs teikiat dovanėles mokiniams? Kokias? Aš dar esu dovanojusi balionus, gintariukus (kaip vasaros simbolį), obuolius (suvalgėme), tvarkaraščius ir kt. Šiemet nebeišmanau, ką dovanoti?
Atsakyti
Mes tai dovanėles perkam pagal tai , kokią pasaką sekam. Švelnukai, šypsenėlės, saulutės, obuoliai, kriauklės, kitos su vaikais apie duoną kalba ir duonos kepalą raiko... Ir man aktualu. Galvoju ką čia jiems nupirkus g.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad ne aš viena pradėjau mintimis vis dažniau nuklyst į rugsėjo 1 biggrin.gif Kaip tik vakar parašiau mokiniams laiškus, kokias pratybas jie turi įsigyt (mat gegužės pabaigoj dar tiksliai nežinojom, ar gausim "Pupas", nes pirmoje klasėje mokėmės iš "Šaltinėlių", tai ir nerašiau pratybų sąrašo), ir paprašiau ant lapo nupiešti įsimintiniausią vasaros dieną, kad tą piešinį atsineštų rugsėjo 1. Surengsim parodėlę. Užtat dabar, lyjant lietui, sėdu prie kompiuterio ir žiūrinėju, ką čia sumanius įdomaus g.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsukau ir aš į temelę pasižvalgyti, kuo gyvenate smile.gif Pasirodo, kad ir atostogos, bet apie darbą negalvoti neišeina smile.gif Mane vis neramina artėjantis ateinančių mokslo metų vertinimas. Jei subrandinsite gerų minčių, lauksiu pasidalinant 4u.gif
O liepinukes sveikinu su Gimtadieniais! Geros likusios vasaros ir puikių Jums dienų! user posted image
Atsakyti
Labas,

rityte, 4u.gif happybday.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
senokai aš čia pas jus lankiaus...buvau toli.Žiūriu ir paštą naują susikūrėt...tik nelabai supratau kokiu būdu jūs pranešat slaptažodį jau esamom narėm...pasijaučiau nurašyta...tai ką esant naujam paštui reikia vėl įrodyt kad esi pradinuke(nors mano atveju net ir nebedirbant ja- širdyje ja išliksiu visada), o žinant, kad tai aš pasiūliau ir įkūriau pirmąjį paštą-kažkaip negera pasidaro dūšioje....bet tiek tos.nurašyta tai nurašyta.
SEKMĖS jums, juk rugsėjis nenumaldomai veržiasi artyn.Man jis šiemet ypatingas tai pat- išleisiu dukrelę į pirmą klasę
Atsakyti
Sveikutės,
Jau senokai lankiausi forume, nes neturėjau galimybės prieiti prie kompo. Nors gal atrodys ir juokinga, bet ir šiais laikais dar taip būna, kad išvažiuoji į atokias vietas, kur nėra tokių dalykų. Kaip begyvenate? Kiek paskaitinėjau, tai jau mintyse rugsėjo pirmoji ir vertinimas, kuris neramina ir mane. Ar tikrai žadate atsisakyti vertinimo simbolių?
Rugsėjo pirmąją mokiniams esu dovanojusi pamokų tvarkaraščius su jų nuotraukomis, užrašų knygutes, kurias paskui jie nešiojasi ir rašau reikiamą informaciją. Šiais metais dar nežinau apie dovanas. Sėkmės atostogaujant. Jei turėsite idėjų apie vertinimą, tai pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(andzelika @ 2011 07 24, 16:12)
sveikos merginos,
senokai aš čia pas jus lankiaus...buvau toli.Žiūriu ir paštą naują susikūrėt...tik nelabai supratau kokiu būdu jūs pranešat slaptažodį jau esamom narėm...pasijaučiau nurašyta...tai ką esant naujam paštui reikia vėl įrodyt kad esi pradinuke(nors mano atveju net ir nebedirbant ja- širdyje ja išliksiu visada), o žinant, kad tai aš pasiūliau ir įkūriau pirmąjį paštą-kažkaip negera pasidaro dūšioje....bet tiek tos.nurašyta tai nurašyta.
SEKMĖS jums, juk rugsėjis nenumaldomai veržiasi artyn.Man jis šiemet ypatingas tai pat- išleisiu dukrelę į pirmą klasę

puiki ideja su pastu. aciu. saunuole.na as ir neturiu paskutinio pasto priejimo. ka padarysi.turbut gaunant kiekvieno naujo sukurto pasto slaptazodi reikia irodyti, kad esi pradinuke. doh.gif
na o dukrelei linkiu geru mokslu.as jau pernai tai praejau, tai man lengviau, nes siemet mes jau antrokes.
Atsakyti