Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(eknos @ 2011 07 25, 16:28)
kažkaip tik neaišku, kiek to "turto" reikia atsiųsti, kad gautum slaptažodį? Atrodo, jei bendrauji, tai pagaminus ar sukūrus kažką naujo, tai ir nusiųsi, pasidalinsi su kitomis. unsure.gif Parašykit, kaik laiko kitos laukėt slaptažodžio, kiek medžiagos nusiuntėt? Ir ar į paštą tą slaptažodį atsiunčia? kaip visa tai vyksta? Gal slaptažodį duosite tik po kokių dviejų metų , ar kaip? verysad.gif

Tikrai įdomu ir man būtų visa tai sužinoti. Deja, medžiagą sunčiau nenurodžiusi nic'o, nes tik dabar sužinaujau,kad geriau su juo siųsti blush2.gif
Atsakyti
na, man kažką sunku pasakyti apie laiškų skaičių... Bet jei jau yra sukurtas trečias paštas, nes kiti buvo greitai perpildyti... ir Gmail telpa tikrai ne vienas šimtas laiškų.... Vadinasi pradinukės labai daug kuo dalijasi....

Bijau ką ir pasakyti... Gal kitos narės pasakys konkrečiau...
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 25, 22:50)
aš manau, kad simbolių negalima naudot kontroliniuose darbuose, o kasdieninėje veikloje neįmanoma be jų  g.gif Svarbu susitarimas su vaikais ir tėvais, užprotokoluokit klasės tėvų susirinkime, ir naudokite savo simbolius, tik baigus temą ar apibendrinant mokinių žinias simbolių nenaudokit, parašykit komentarą.

Pritariu 100% lotuliukas.gif tik reikalui esant mokekim save apsigint. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 07 25, 14:04)
Gali atsiųsti man smile.gif, kai kursiu naują temą - įrašysiu.

Nesiseka man atostogauti, bet ir apie darbus negaliu galvoti. Tai tik paskaitau, ką jūs rašot ir viskas. Dar ne laikas. Geros vasaros, šiltų dienų ir laikino atminties sutrikimo dėl darbo reikalų.

Labutis. O kodėl manęs nėra būrelio sąraše? Ankstesniais pašto adresais buvau nusiuntusi tikrai daug nuskanuotų knygelių ir buvau užsitarnavusi el.pašto slaptažodį, bet sveikata sušlubavo ir po ligonines teko pasibastyti, tai nuo Velykų iki pat liepos vidurio buvau neryšio zonoje. Dabar taip pat norėčiau raktelio nuo lobių skrynelės. Ir vėl turiu priskanavusi naujų knygelių, tik ir pati ten noriu patekt, o čia matau, kad manęs būrelio sąraše net neliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 07 26, 11:01)
Pritariu 100%  lotuliukas.gif  tik reikalui esant mokekim save apsigint. ok.gif

Aš taip pat pritariu: juk mes pačios praktiškai dirbam su vaikais ir geriau žinom kaip geriau vertint, kaip geriau išaiškint, kad vaikas suprastų; žinom tėvų nuomonę, o čia kažkas nusprendžia įbrukt savo nuomonę, nesvarbu ar ji tinkama, ar ne, svarbu, kad kitokia. Mokėkim apgint save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 07 25, 14:04)
Gali atsiųsti man smile.gif, kai kursiu naują temą - įrašysiu.

Nesiseka man atostogauti, bet ir apie darbus negaliu galvoti. Tai tik paskaitau, ką jūs rašot ir viskas. Dar ne laikas. Geros vasaros, šiltų dienų ir laikino atminties sutrikimo dėl darbo reikalų.

Kažkokia mistika: tai žinučių neina išsiųst, tai po kelias išsisiunčia. Ir kažkodėl mano paskelbtų žinučių jau senai neskaičiuoja - kaip 48, taip 48 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 26 liepos 2011 - 11:18
QUOTE(Snaudale @ 2011 07 26, 12:07)
Labutis. O kodėl manęs nėra būrelio sąraše? Ankstesniais pašto adresais buvau nusiuntusi tikrai daug nuskanuotų knygelių ir buvau užsitarnavusi el.pašto slaptažodį, bet sveikata sušlubavo ir po ligonines teko pasibastyti, tai nuo Velykų iki pat liepos vidurio buvau neryšio zonoje. Dabar taip pat norėčiau raktelio nuo lobių skrynelės. Ir vėl turiu priskanavusi naujų knygelių, tik ir pati ten noriu patekt, o čia matau, kad manęs būrelio sąraše net neliko  blush2.gif

Snaudale, temutes kūriau paskubomis, nes kilo grėsmė mums likti be jų blush2.gif . Kai kursiu naują temukę būtinai tave įtrauksiu. Dėl naujo pašto, pasižadu skirti laiko peržiūrėti pašto lobyną ir manau, kad rugpjūčio pradžioje visos apsvarstysime naujo slaptažodžio davimą neturintiems.
Dėl pasidalinimo medžiaga: tikrai neužtenka atsiųsti viena du laiškelius į paštą ir garsiai šaukti, kad dar neturi slaptažodžio nuo lobyno. Visos bendraujančios čia turi jausti, kad jūs pasisakote čia ne dėl noro matyti sukauptą medžiagą, o norite nuolat dalintis, bendrauti su mumis. Tos kurios bendrauja ir dalinasi medžiaga, bet dar neturi rakčiuko - pakentėkite, prieš rugsėji tikrai atsivers jums dureles. Kuo mūsų daugiau, tuo idėjų daugiau, bet nesinori, kad nutiktų, kaip prieš metus, kai lobynas siaubingai tuštėdavo. Pailsėkime ir sukaupkime jėgų naujiems mokslo metams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 07 26, 12:53)

Dėl pasidalinimo medžiaga: tikrai neužtenka atsiųsti viena du laiškelius į paštą ir garsiai šaukti, kad dar neturi slaptažodžio nuo lobyno. Visos bendraujančios čia turi jausti, kad jūs pasisakote čia ne dėl noro matyti sukauptą medžiagą, o norite nuolat dalintis, bendrauti su mumis. Tos kurios bendrauja ir dalinasi medžiaga, bet dar neturi rakčiuko - pakentėkite, prieš rugsėji tikrai atsivers jums dureles. Kuo mūsų daugiau, tuo idėjų daugiau, bet nesinori, kad nutiktų, kaip prieš metus, kai lobynas siaubingai tuštėdavo. Pailsėkime ir sukaupkime jėgų naujiems mokslo metams  4u.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Snaudale @ 2011 07 26, 12:16)
Ir kažkodėl mano paskelbtų žinučių jau senai neskaičiuoja - kaip 48, taip 48  g.gif

aš supermamose jau penkti metai... žinučių tikrai nemažai esu parašiusi, bet mano skaičius irgi pamažu tekyla, nes aš aktyviausia pedagoginėse temose- o čia, kaip ir kai kuriose kitose temose, žinučių skaičius neskaičiuojamas.... schmoll.gif

Atsakyti
Labas, mergatės. Matau, kad jau aktyviai bendraujate, ieškote naujų minčių, nesistengiate pilnai atostogauti. Aš taip pat jau bandau ruoštis naujiems mokslo metams bent jau morališkai. Internete radau puslapį rusų kalba, kur gausu įvairių pateikčių pamokoms. Jei nėra problemų su kalba, galima išsiversti į lietuvių kalbą ir naudotis pamokose. Siunčiu nuorodą į paštą. Sėkmės! Gerų likusių atostogų.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 07 25, 21:48)
Sveikos...
smile.gif

Noriu priminti, kad jei siunčiate savo metodinę medžiagą į paštą- parašykite savo niką. Taip greičiau bus galima matyti kas ką atsiuntė, bei naujokių indėlis...

Yra asmuo atsakingas už slaptažodžio davimą... Kai čia bendraujančios pastebi, kad kažkuri naujokė intensyviai kažką atsiunčia, tai pasiūlo tam žmogui suteikti slaptažodį...

Kadangi pati slaptažodį gavau jau seniai, tai dalijuosi pastebėjimais. Po to kai buvo ištrintas paštas, buvo sugriežtinta tvarka...

smile.gif

ta
Deja...siunčiau savo medžiagą ir nenurodžiau savo niko, nes nežinojau kad reikia nurodyti.Tai vėl persiūsiu iš naujo turbūt, arba teks laukti, kol vėl ką sukaupsiu. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2011 07 26, 13:01)
Pritariu 100%  lotuliukas.gif  tik reikalui esant mokekim save apsigint. ok.gif

aš taip pat taip manau. Mūsų darbe tikrai daug kas galima, tik reikis motyvuoti, kodėl ir save apginti.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 25, 21:50)
aš manau, kad simbolių negalima naudot kontroliniuose darbuose, o kasdieninėje veikloje neįmanoma be jų  Svarbu susitarimas su vaikais ir tėvais, užprotokoluokit klasės tėvų susirinkime, ir naudokite savo simbolius, tik baigus temą ar apibendrinant mokinių žinias simbolių nenaudokit, parašykit komentarą.

drinks_cheers.gif
Čia beveik iš tos pačios serijos, kaip su namų darbų skyrimu doh.gif Jei tėvai reikalauja, kaip galima uždrausti ar neskirti? Užsiprotokoluojame raštiškai ir tvarka ax.gif

QUOTE(studija @ 2011 07 26, 06:14)

As irgi taip galvoju, bet kaip itikinti musu baikscia valdzia? ,,...nes jeigu kas patikrins,  ....tai tada jau mums bus!!!!"

Gal mes toj pačioj mokykloj dirbam? g.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Snaudale @ 2011 07 26, 11:07)
Labutis. O kodėl manęs nėra būrelio sąraše? Ankstesniais pašto adresais buvau nusiuntusi tikrai daug nuskanuotų knygelių ir buvau užsitarnavusi el.pašto slaptažodį, bet sveikata sušlubavo ir po ligonines teko pasibastyti, tai nuo Velykų iki pat liepos vidurio buvau neryšio zonoje. Dabar taip pat norėčiau raktelio nuo lobių skrynelės. Ir vėl turiu priskanavusi naujų knygelių, tik ir pati ten noriu patekt, o čia matau, kad manęs būrelio sąraše net neliko  blush2.gif

Kaip ir aš...Per ligas ir pan. atitrūkau nuo darbo, o tuo pačiu ir nuo pabendravimo čia. Tai paskui taip nedrąsu vėl įsijungti į bendras gretas blush2.gif ax.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Gal per daug griežtos esant naujokėms, juk mes tam ir bendraujam kad pasidalintumėm savo įdėjom 4u.gif
Bet jei jau tokios pas jus taisyklės , tad teks laukti ir tikėtis kad vieną dieną sulauksiu to slaptažodžio
Atsakyti