QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 25, 21:50)
aš manau, kad simbolių negalima naudot kontroliniuose darbuose, o kasdieninėje veikloje neįmanoma be jų Svarbu susitarimas su vaikais ir tėvais, užprotokoluokit klasės tėvų susirinkime, ir naudokite savo simbolius, tik baigus temą ar apibendrinant mokinių žinias simbolių nenaudokit, parašykit komentarą.
Čia beveik iš tos pačios serijos, kaip su namų darbų skyrimu

Jei tėvai reikalauja, kaip galima uždrausti ar neskirti? Užsiprotokoluojame raštiškai ir tvarka
QUOTE(studija @ 2011 07 26, 06:14)
As irgi taip galvoju, bet kaip itikinti musu baikscia valdzia? ,,...nes jeigu kas patikrins, ....tai tada jau mums bus!!!!"
Gal mes toj pačioj mokykloj dirbam?
QUOTE(Snaudale @ 2011 07 26, 11:07)
Labutis. O kodėl manęs nėra būrelio sąraše? Ankstesniais pašto adresais buvau nusiuntusi tikrai daug nuskanuotų knygelių ir buvau užsitarnavusi el.pašto slaptažodį, bet sveikata sušlubavo ir po ligonines teko pasibastyti, tai nuo Velykų iki pat liepos vidurio buvau neryšio zonoje. Dabar taip pat norėčiau raktelio nuo lobių skrynelės. Ir vėl turiu priskanavusi naujų knygelių, tik ir pati ten noriu patekt, o čia matau, kad manęs būrelio sąraše net neliko
Kaip ir aš...Per ligas ir pan. atitrūkau nuo darbo, o tuo pačiu ir nuo pabendravimo čia. Tai paskui taip nedrąsu vėl įsijungti į bendras gretas
Sveikutės