QUOTE(zuzanele @ 2011 08 03, 18:34)
Sveikutės
Šiandien mano pirmoji diena darbe. Kava buvo labai skani. Daug įspūdžių
Noriu jūsų pagalbos. Gal kam teko susidurti su tuo, kai mokinys grįžta po metų praleistų užsienyje ir nori mokytis toliau? Trečią klasę praleido būdamas ir besimokydamas užsienyje, o dabar nori toliau su savo klase mokytis ketvirtoje klasėje. Kadangi man toks pirmas atvejis, tai noriu paklausti, gal yra kur parašyta, ką aš turėčiau padaryti? Gal reikia jo žinias patikrinti ar gali mokytis ketvirtoje klasėje? O gal jis negali mokytis aukštesnėje klasėje ir turi mokytis trečioje, nes ją praleido? Gal yra kur parašyta?
Kai mūsų mokinys praleido du metus užsienyje, tai mūsų valdžia liepė mokytojams padaryti tokį testą, kuriuo patikrintų jo žinių lygį.
Nežinau kur apie tai pasiskaityti, tik žinau, kad mokinys turi grįžti į tą klasę, iš kurios išėjo. Vadinasi jei išėjo iš trečios ir jos nebaigė- jam reikia grįžti į trečią... Kadangi mūsų mokinys praleido du metus, tai kiekvieno dalyko mokytojas davė jam po testą, kurio pagalba ir mokytojų rekomendacijom vaikinas buvo perkeltas vienais metais aukščiau... Bet dviejų metų neleido perkelti.