Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Aurute @ 2011 08 02, 10:22)
Merginos, turiu pasiūlymą dėl pašto g.gif . Atidariau pašte keletą albumų ir įkėliau foto iš rugsėjo pirmos, keletą minčių darbelių ir klasės ar šiaip patalpų puošybos. Jei  fotografuotas mintis dėsim į galeriją, ne taip greitai užpildysim paštą ir greičiau galėsim susirast ko mums reikia bigsmile.gif . Tik svarbu albumus tvarkyti griežtai temomis.

Ar pritartumėt tokiai mano minčiai?  blush2.gif

Mintis puiki. Aš planuoju darbelių nuotraukas perkelti i galeriją, kad sutaupyti vietos. Bet dar bandau atostogauti, tai laiko nėra blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif . Mano atostogos eina į pabaigą, liko vos savaitėlė unsure.gif , tai stengiuosi išnaudoti paskutinius laisvo laiko lašelius mirksiukas.gif . Kartais paskaitinėju, bet taip dar nesinori nerti į darbus ax.gif . Į paštą nusiunčiau nuorodą lipdukų ir kitokių dalykėlių. Pasižiūrėkit, gal ką pritaikysit darbe mirksiukas.gif . Gerų likusių atostogų visoms 4u.gif .
Atsakyti
mergaitės, paatostogaukit, juk tiek mažai atostogų beliko 4u.gif

Aš ryt su dukrele varau į Turkiją vacation4.gif va pasigyriau blush2.gif Ir visai negalvoju apie mokslus.

Nors vaikams (4kl.) nupirkau mažytes riedlentes. Galima kabint ant raktų ir ant kuprinės ir šiaip tokios smagios. Bet kažkur pasidėjau po kelionės pas mamą ir nerandu blink.gif Juk ne adata g.gif
Atsakyti

Ar pritartumėt tokiai mano minčiai? blush2.gif

Šaunus pasiūlymas thumbup.gif Žinoma pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš pernai rugsėjo pirmąją vaikus vaisinau savo keptais grybais smile.gif sakau ,ar jau grybavot? kokių grybų radot? jūs vakar ruošėtės šventei, o aš grybavau. smile.gif ir tada pavaišinau, o kol jie smaližiavo, pasikalbėjau su tėveliais thumbup.gif
Atsakyti
Dar mintis rugsėjo 1 - ąjai:

sustojame į didelį ratą (ir tėveliai, ir vaikai), mokytoja turi didelį siūlų kamuolį (geriau storesnių). Tada mokytoja meta kom nors kamuolį, siūlo pradžią laikydama savo rankose, mesdama sako linkėjimus klasei ateinanatiems mokslo metams. tas, kuris pagavo, sako savo linkėjimą ar kokius žodžius, pasilieka siūlą sau ir meta kamuoliuką kitam. taip ,,nuneriamas" toks voratinklis.
Aš jį paimu ir užrakinu į tokią skrynelę (kad linkėjimai nepabėgtų ir išsipildytų).
smile.gif

Atsakyti
labai šaunus žaidimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2011 08 02, 18:06)
aš pernai  rugsėjo pirmąją vaikus vaisinau savo keptais grybais  smile.gif  sakau ,ar jau grybavot? kokių grybų radot? jūs vakar ruošėtės šventei, o aš grybavau.  smile.gif ir tada pavaišinau, o kol jie smaližiavo, pasikalbėjau su tėveliais  thumbup.gif

o mani si ideja thumbup.gif super
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien mano pirmoji diena darbe. Kava buvo labai skani. Daug įspūdžių thumbup.gif

Noriu jūsų pagalbos. Gal kam teko susidurti su tuo, kai mokinys grįžta po metų praleistų užsienyje ir nori mokytis toliau? Trečią klasę praleido būdamas ir besimokydamas užsienyje, o dabar nori toliau su savo klase mokytis ketvirtoje klasėje. Kadangi man toks pirmas atvejis, tai noriu paklausti, gal yra kur parašyta, ką aš turėčiau padaryti? Gal reikia jo žinias patikrinti ar gali mokytis ketvirtoje klasėje? O gal jis negali mokytis aukštesnėje klasėje ir turi mokytis trečioje, nes ją praleido? Gal yra kur parašyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 03, 18:34)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien mano pirmoji diena darbe. Kava buvo labai skani. Daug įspūdžių thumbup.gif

Noriu jūsų pagalbos. Gal kam teko susidurti su tuo, kai mokinys grįžta po metų praleistų užsienyje ir nori mokytis toliau? Trečią klasę praleido būdamas ir besimokydamas užsienyje, o dabar nori toliau su savo klase mokytis ketvirtoje klasėje. Kadangi man toks pirmas atvejis, tai noriu paklausti, gal yra kur parašyta, ką aš turėčiau padaryti? Gal reikia jo žinias patikrinti ar gali mokytis ketvirtoje klasėje? O gal jis negali mokytis aukštesnėje klasėje ir turi mokytis trečioje, nes ją praleido? Gal yra kur parašyta? g.gif

Kai mūsų mokinys praleido du metus užsienyje, tai mūsų valdžia liepė mokytojams padaryti tokį testą, kuriuo patikrintų jo žinių lygį.

Nežinau kur apie tai pasiskaityti, tik žinau, kad mokinys turi grįžti į tą klasę, iš kurios išėjo. Vadinasi jei išėjo iš trečios ir jos nebaigė- jam reikia grįžti į trečią... Kadangi mūsų mokinys praleido du metus, tai kiekvieno dalyko mokytojas davė jam po testą, kurio pagalba ir mokytojų rekomendacijom vaikinas buvo perkeltas vienais metais aukščiau... Bet dviejų metų neleido perkelti.
Atsakyti
Aš esu priėmusi mokinuką iš užsienio, kuris ten baigė tris klases.Tėvų ir direktorės prašymu pati pratestavau ir parekomendavau tėvams, kad jeigu keliaus į ketvirtą klasę, tai bus labai sunku, bet gebės įveikti, o jei dar kartą mokysis trečioj, tai bus stiprus mokinys. tėvai sutiko ,kad eitų į trečią klasę.Viskas labai pasiteisino, vaikas ir tėvai buvo patenkinti, šiuo metu vaikas jau šeštokas, geras mokinys.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 07 27, 21:03)
Dienoraščiai būtų pats tas, jame galima ir susitarimą su tėvais dėl vertinimo simboliais įklijuot ir parašu patvirtint  thumbup.gif

aš turėjau dienoraščius į kuriuos rašydavo ir vaikai, ir aš, ir tėvai. vaikai dažniausiai rašydavo kaip jautėsi po kokios nors šventės, renginio, įdomesnės pamokos, rašydavosi sau ir pastabas. Tėveliai rašydavo pagyrimus savo vaikams, atleidimo nuo mokyklos raštelius. O aš - kas tik šaudavo į galvą, net ir nuotraukų esu įklijavusi.
Papildyta:
Mūsų mokykloje grįžęs iš užsienio vaikas yra testuojamas ir keliamas į tokią klasę, koks jo žinių lygis.
Atsakyti