Jeigu į balanda.lt užsiregistravot, tai galima ir ieiti, dešinėje pusėje yra įėjimas.Tik neradau to tvarkarscio taip greitai,reikia pastudijuoti foruma kas ten kur yra.Gal, Age-melage užvestum ant kelio, nes vasaros metu visos paieškos sistemos smegenyse laaabai atsilikę

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 05, 07:37)
Šaunu

QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 14:16)
Atsiuntė iš Amerikos.
O dėl to slaptažodžio... jau labai seniai ten prisijungus, tai ir neatsimenu visų smulkmenų. Atsiprašau, kad taip išėjo
O dėl to slaptažodžio... jau labai seniai ten prisijungus, tai ir neatsimenu visų smulkmenų. Atsiprašau, kad taip išėjo

Nu Ameikoj nieko neturiu... Maniau čia Europoj kur nors...
Gal yra kokie reikalavimai tai temai? Kaip ir SM už miegamojo durų... Vienintelė tema uždara... Nu nieko... išgyvensim... Nors bendrai paėmus ten labai įdomus forumas

Sveikos gyvos
Paskaitinėjau apie dovanas. Pati dovanoju kasmet. Kadangi dirbau su mažu skaičiumi vaikų, tai galėjau truputį nupirkti kai ką. Ką atsimenu- gaubliukas/drožtukas, magnetinis skirtukas knygai ir dar kitkas, ką jau jūs paminėjusios. Nors vienais metais pažįstama mokytoja (pradinukė) užklausė, ar man viskas su galva gerai, kad ne mokytojas vaikams dovanoja, o atvirkščiai turėtų (ar galėtų- nepamenu) būti...
Jeigu jau pradėjau nuo 1 kl. kažką simboliško padovanoti, tai kaip galiu jau antrokams nedovanoti ir t. t.
Dirbau monotonišką darbą, tai apmąsčiau, ką Jūs čia pridiskutavusios. Ir atėjo galvon tokia mintis, kad nevyksta diskusija tema "Neturiu ką apsirengti Rugsėjo 1-ą!!!" Aš čia, aišku, juokais, na o bet tačiau - iš gyvenimo

Paskaitinėjau apie dovanas. Pati dovanoju kasmet. Kadangi dirbau su mažu skaičiumi vaikų, tai galėjau truputį nupirkti kai ką. Ką atsimenu- gaubliukas/drožtukas, magnetinis skirtukas knygai ir dar kitkas, ką jau jūs paminėjusios. Nors vienais metais pažįstama mokytoja (pradinukė) užklausė, ar man viskas su galva gerai, kad ne mokytojas vaikams dovanoja, o atvirkščiai turėtų (ar galėtų- nepamenu) būti...
Jeigu jau pradėjau nuo 1 kl. kažką simboliško padovanoti, tai kaip galiu jau antrokams nedovanoti ir t. t.
Dirbau monotonišką darbą, tai apmąsčiau, ką Jūs čia pridiskutavusios. Ir atėjo galvon tokia mintis, kad nevyksta diskusija tema "Neturiu ką apsirengti Rugsėjo 1-ą!!!" Aš čia, aišku, juokais, na o bet tačiau - iš gyvenimo

QUOTE(studija @ 2011 08 07, 16:34)
Jeigu į balanda.lt užsiregistravot, tai galima ir ieiti, dešinėje pusėje yra įėjimas.Tik neradau to tvarkarscio taip greitai,reikia pastudijuoti foruma kas ten kur yra.Gal, Age-melage užvestum ant kelio, nes vasaros metu visos paieškos sistemos smegenyse laaabai atsilikę 

balanda.lt-forumas-pomėgiai-GIMP ir Photoshop priedai-rėmeliai, paveikslėliai, šablonai 2psl.
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 08 07, 17:41)
Ir atėjo galvon tokia mintis, kad nevyksta diskusija tema "Neturiu ką apsirengti Rugsėjo 1-ą!!!"
kokie čia juokai

Sveikos mergaitės
. Aš irgi esu iš tų, kurios vaikams dovanoja smulkmenėles - bloknotėlius, tušinukus, raktų pakabukus ir t.t. Šiemet ko gero dovanosiu užvedusi kiekvienam užklasinio skaitymo sąsiuvinuką. Mergaitėms vienokius, berniukams - kitokius, tik pirmuosius lapus vienodus darysiu - instrukcija, ko iš jų tikiuosi tuose sąsiuviniuose rasti bei kažkokius gražius dalykėlius (gal lipduką, gal iliustraciją, dar nežinau). Patiko drugelis - saldainiukas (kažkuri buvo įmetusi nuorodą), tai mąstau ir apie juos - būtų lyg ir atsisveikinimas su vasara
. Žodžiu, mintys jau apie rugsėjo 1-ąją ir mano galvoje, nors į darbą dar tik trečiadienį keliausiu
.

QUOTE(NOKIA @ 2011 08 07, 11:57)
tikrai jokių popierių nereikėjo, juk visą veiklą žino vadovas, o be to stebėtojai stebėjo pamokas. To pakako. Per atestaciją atvažiavo švietimo skyriaus vedėjas ir tik peržvelgė įvertinimus. Viskas.
kaip tau pavydžiu... Pas mus stebi pamokas mokytoja metodininkė iš kitos mokyklos, pavaduotoja ir švietimo skyriaus inspektorė, kuri labai priekabi, net pavaduotojos stebisi, kiek visko iš mūsų reikalauja, o dalykininkai tai lengviau praeina

O aš taip par ką nors simboliškai mokiniams dovanoju rugsėjo 1 ir paskutiniąją mokslo metų dieną. Buvau nustebusi, kaip vaikai įvertino drugelį su čiulpinuku - akys išpūstos, nustebę ir kartu labai laimingi dėkojo. Šiemet tai vaišinsiu savo tortu ir dovanosiu kažką, dar nesumąsčiau

QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 17:34)
balanda.lt-forumas-pomėgiai-GIMP ir Photoshop priedai-rėmeliai, paveikslėliai, šablonai 2psl.
Va kaip tik tas forumas uždaras.
Nieko. Ieškosiu kitur interneto platybėse

AČIŪ, kad parodei šitą forumą. Manau, ten rasiu naudingų dalykų.
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 06, 23:56)
Sveikutės
Nusprendžiau padaryti savo rankų darbo pakabukus telefonui. Galės panaudot ir kitur. Bet mintis tokia. Nedidukai, tikrai papuoš kažkokį mielą daikčiuką. Taigi, šiandien jau pradėjau siuvinėti
Turėčiau suspėti, nes nusistačiau, kad per dieną bent 5 turiu padaryti. Reikia 21. Dar liks juos susiūt, papuošt mergaitėms skirtus karoliukais, padaryt virvutes, pritvirtint kutuką.

Nusprendžiau padaryti savo rankų darbo pakabukus telefonui. Galės panaudot ir kitur. Bet mintis tokia. Nedidukai, tikrai papuoš kažkokį mielą daikčiuką. Taigi, šiandien jau pradėjau siuvinėti

Labukas, oho ho, žaviuosi

Papildyta:
[
Atsiprašau, jei parašiau per griežtu tonu

[/quote]
Viskas čia gerai, kiekviena darom kaip darom ir kiekviena turim savo nuomonę, aš visada kažką sugalvoju, bet daugiau kad būtų naudingo, pamokančio ir nestipriai per kišenę
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 19:34)
Papildyta:
kokie čia juokai
Tai temų tema
Tiesiog klasika!!!
Papildyta:
kokie čia juokai

Prtitariu

mergaitės, reikia kurt naują temą, daug priplepėjom

Prašė daug nepriplepėt, bet... Mokytojoms neduokit valgyt, o leiskit paplepėt....