Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Jeigu į balanda.lt užsiregistravot, tai galima ir ieiti, dešinėje pusėje yra įėjimas.Tik neradau to tvarkarscio taip greitai,reikia pastudijuoti foruma kas ten kur yra.Gal, Age-melage užvestum ant kelio, nes vasaros metu visos paieškos sistemos smegenyse laaabai atsilikę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 05, 07:37)
http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg

čia gali būti įdomi dovanėlė mokiniamas rugsėjo 1 -ąjai smile.gif

Šaunu biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 14:16)
Atsiuntė iš Amerikos.
O dėl to slaptažodžio... jau labai seniai ten prisijungus, tai ir neatsimenu visų smulkmenų. Atsiprašau, kad taip išėjo doh.gif

Nu Ameikoj nieko neturiu... Maniau čia Europoj kur nors...

Gal yra kokie reikalavimai tai temai? Kaip ir SM už miegamojo durų... Vienintelė tema uždara... Nu nieko... išgyvensim... Nors bendrai paėmus ten labai įdomus forumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Paskaitinėjau apie dovanas. Pati dovanoju kasmet. Kadangi dirbau su mažu skaičiumi vaikų, tai galėjau truputį nupirkti kai ką. Ką atsimenu- gaubliukas/drožtukas, magnetinis skirtukas knygai ir dar kitkas, ką jau jūs paminėjusios. Nors vienais metais pažįstama mokytoja (pradinukė) užklausė, ar man viskas su galva gerai, kad ne mokytojas vaikams dovanoja, o atvirkščiai turėtų (ar galėtų- nepamenu) būti...

Jeigu jau pradėjau nuo 1 kl. kažką simboliško padovanoti, tai kaip galiu jau antrokams nedovanoti ir t. t.

Dirbau monotonišką darbą, tai apmąsčiau, ką Jūs čia pridiskutavusios. Ir atėjo galvon tokia mintis, kad nevyksta diskusija tema "Neturiu ką apsirengti Rugsėjo 1-ą!!!" Aš čia, aišku, juokais, na o bet tačiau - iš gyvenimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 08 07, 16:34)
Jeigu į balanda.lt užsiregistravot, tai galima ir ieiti, dešinėje pusėje yra įėjimas.Tik neradau to tvarkarscio taip greitai,reikia pastudijuoti foruma kas ten kur yra.Gal, Age-melage užvestum ant kelio, nes vasaros metu visos paieškos sistemos smegenyse laaabai atsilikę biggrin.gif

balanda.lt-forumas-pomėgiai-GIMP ir Photoshop priedai-rėmeliai, paveikslėliai, šablonai 2psl.
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 08 07, 17:41)
Ir atėjo galvon tokia mintis, kad nevyksta diskusija tema "Neturiu ką apsirengti Rugsėjo 1-ą!!!" 

kokie čia juokai lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Tai temų tema drinks_cheers.gif Tiesiog klasika!!!
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Aš irgi esu iš tų, kurios vaikams dovanoja smulkmenėles - bloknotėlius, tušinukus, raktų pakabukus ir t.t. Šiemet ko gero dovanosiu užvedusi kiekvienam užklasinio skaitymo sąsiuvinuką. Mergaitėms vienokius, berniukams - kitokius, tik pirmuosius lapus vienodus darysiu - instrukcija, ko iš jų tikiuosi tuose sąsiuviniuose rasti bei kažkokius gražius dalykėlius (gal lipduką, gal iliustraciją, dar nežinau). Patiko drugelis - saldainiukas (kažkuri buvo įmetusi nuorodą), tai mąstau ir apie juos - būtų lyg ir atsisveikinimas su vasara ax.gif . Žodžiu, mintys jau apie rugsėjo 1-ąją ir mano galvoje, nors į darbą dar tik trečiadienį keliausiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 07, 11:57)
tikrai jokių popierių nereikėjo, juk visą veiklą žino vadovas, o be to stebėtojai stebėjo pamokas. To pakako. Per atestaciją atvažiavo švietimo skyriaus vedėjas ir tik peržvelgė įvertinimus. Viskas.

kaip tau pavydžiu... Pas mus stebi pamokas mokytoja metodininkė iš kitos mokyklos, pavaduotoja ir švietimo skyriaus inspektorė, kuri labai priekabi, net pavaduotojos stebisi, kiek visko iš mūsų reikalauja, o dalykininkai tai lengviau praeina g.gif Tai ji ir stebi pamokas, ir naršo po popierius. Įtampa žiauri blink.gif Ir turi parodyt spektaklį, jai eilinės pamokos nereikia doh.gif

O aš taip par ką nors simboliškai mokiniams dovanoju rugsėjo 1 ir paskutiniąją mokslo metų dieną. Buvau nustebusi, kaip vaikai įvertino drugelį su čiulpinuku - akys išpūstos, nustebę ir kartu labai laimingi dėkojo. Šiemet tai vaišinsiu savo tortu ir dovanosiu kažką, dar nesumąsčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 17:34)
balanda.lt-forumas-pomėgiai-GIMP ir Photoshop priedai-rėmeliai, paveikslėliai, šablonai 2psl.

Va kaip tik tas forumas uždaras.

Nieko. Ieškosiu kitur interneto platybėse ax.gif . Svarbu, kad žinau ko noriu. Man tai bus naudinga, nes tik šiemet pradėjau pažindintis su GIMPu, Coreliu. Patiko mintis tvarkaraščių ir bandysiu pati susimaketuoti bigsmile.gif

AČIŪ, kad parodei šitą forumą. Manau, ten rasiu naudingų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 06, 23:56)
Sveikutės 4u.gif

Nusprendžiau padaryti savo rankų darbo pakabukus telefonui. Galės panaudot ir kitur. Bet mintis tokia. Nedidukai, tikrai papuoš kažkokį mielą daikčiuką. Taigi, šiandien jau pradėjau siuvinėti rolleyes.gif Turėčiau suspėti, nes nusistačiau, kad per dieną bent 5 turiu padaryti. Reikia 21. Dar liks juos susiūt, papuošt mergaitėms skirtus karoliukais, padaryt virvutes, pritvirtint kutuką.

Labukas, oho ho, žaviuosi thumbup.gif , bet man tai kantrybės neužtektų, galvoju kaip čia tuos drugelius reikės iškirpti blush2.gif
Papildyta:
[
Atsiprašau, jei parašiau per griežtu tonu blush2.gif Tik norėjau aiškiai išdėstyti savo poziciją mirksiukas.gif ir kitaip nesugebėjau doh.gif
[/quote]
Viskas čia gerai, kiekviena darom kaip darom ir kiekviena turim savo nuomonę, aš visada kažką sugalvoju, bet daugiau kad būtų naudingo, pamokančio ir nestipriai per kišenę
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 07, 19:34)
Papildyta:

kokie čia juokai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif Tai temų tema drinks_cheers.gif Tiesiog klasika!!!

Prtitariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi iš tų, kurios dovanoja dovanėles.Juk visi vaikai ateis su gėlėm, norisi kažkaip atsidėkoti ir suteikti džiaugsmo.
Atsakyti
mergaitės, reikia kurt naują temą, daug priplepėjom biggrin.gif
Atsakyti
Prašė daug nepriplepėt, bet... Mokytojoms neduokit valgyt, o leiskit paplepėt.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti