Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Jediara, ta grazuolis tavo mazylis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, kad nepeikiate mano mažylio ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 18, 21:13)
Ačiū, kad nepeikiate mano mažylio ax.gif  4u.gif

Aš peikiu. Šiuo atveju svarbus būtent ūgis. Toks nupiepęs žiedkotis arba dėl LIGOS, arba dėl netinkamos priežūros. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 18, 08:54)
Liejant gėles užtikau malonų vaizdą bigsmile.gif - Fairytale vaikutį auginasi  thumbup.gif

g.gif Kiba mano čerai baigėsi? g.gif REIKĖS ATNAUJINTI... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 07 19, 15:13)
g.gif Kiba mano čerai baigėsi?  g.gif REIKĖS ATNAUJINTI...  nail.gif

Apsileidai nono.gif Tiesa, o kas tie ČERAI g.gif g.gif Čia kažkas su šeriais susiję g.gif Tu apžėlei ir dar vaiko nori blink.gif - sniego žmones ant LT veisi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 19, 15:40)
Apsileidai  nono.gif Tiesa, o kas tie ČERAI  g.gif  g.gif Čia kažkas su šeriais susiję  g.gif Tu apžėlei ir dar vaiko nori blink.gif - sniego žmones ant LT veisi  blink.gif

Ne apsileidau, o neturiu kada - vasara ūkyje visuomet baisus darbymetis. Tik tą ir darome, kad organizuojame talkas darbams nudirbti, o paskui geriame...
Tą, kuris nežino žodžio "čerai", tikrai būtų galima pavadinti sniego boba. drinks_cheers.gif
Palauk, atsigausiu, sustiprėsiu. o tada, tai jau tikrai sužinosi, kas yra mano čerai, kai vėl pilnai turėsi ne tik tripsų, bet dar ir blusų. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 07 20, 11:53)
Tą, kuris nežino žodžio "čerai", tikrai būtų galima pavadinti sniego boba. 

Boba būti nėra blogai, o ir sniegas nėra blogai mirksiukas.gif
Bet va tas kaimiškas slengas yra VERTYBĖ biggrin.gif
Beje, blusas pasilik sau- nebeliks veiklos kaime, kai visos pas mane atkeliaus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokie gražuoliukai pas jus žydi wub.gif thumbup.gif
Pas mane vis dar vaikiukų auginimo stadija. Dar šeštadienį atskyriau tėvo amarilio vaikiukų visą krūvą, aišku vieną sau pasisavinau blush2.gif lotuliukas.gif tik nežinau nei kaip žydi, nei kaip vadinasi, tai bus staigmena cool.gif

Keistas dalykas - mano du gautieji vaikiukai išleido po atskirą lapuką iš žemės blink.gif tai kaip čia suprasti g.gif

Beja, neparašiau anksčiau doh.gif Ačiū labai renitai ir pavilonytei už amariliukus - visi puikiai prigijo, leidžia lapus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2011 07 20, 20:47)
Keistas dalykas - mano du gautieji vaikiukai išleido po atskirą lapuką iš žemės  blink.gif  tai kaip čia suprasti  g.gif

Vaikai vaikus veda... Buna nestuke.gif Ypac jeigu koks kruminis amarilis..
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2011 07 20, 20:47)
Sveikos  4u.gif
Kokie  gražuoliukai pas jus žydi  wub.gif  thumbup.gif
Pas mane vis dar vaikiukų auginimo stadija. Dar šeštadienį atskyriau tėvo amarilio vaikiukų visą krūvą, aišku vieną sau pasisavinau  blush2.gif  lotuliukas.gif  tik nežinau nei kaip žydi, nei kaip vadinasi, tai bus staigmena  cool.gif

Keistas dalykas - mano du gautieji vaikiukai išleido po atskirą lapuką iš žemės  blink.gif  tai kaip čia suprasti  g.gif

Beja, neparašiau anksčiau  doh.gif  Ačiū labai renitai ir pavilonytei už amariliukus - visi puikiai prigijo, leidžia lapus  thumbup.gif

Sveikutė, labai malonu girdėti, kad gražiai auga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės 4u.gif Taip tylu temutėj rolleyes.gif
Kaip laikotės,kaip Jūsų amariliai?Maniškiai du jau susiruošė miegelio rolleyes.gif
Kai kurie dar auga patys,o kiti vaikučius augina.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 08 02, 11:27)
Sveikos mergaičiukės 4u.gif Taip tylu temutėj rolleyes.gif
Kaip laikotės,kaip Jūsų amariliai?Maniškiai du jau susiruošė miegelio rolleyes.gif
Kai kurie dar auga patys,o kiti vaikučius augina.

Mano dryžiukai šiltnamį žydi biggrin.gif O ant korteliu, nors ir rašyta pavadinimai su visarašančių tušiniu, vis tiek nusitrynė, tai nežinau, kaip reikės žiemą vėl veisles atskirti. Kelias sugraibiau, o vat kuris mano Prezidentas tai ir nerandu tam savo miške..
Atsakyti
Atostogos ir amarilių temoj biggrin.gif

Pas mane tai Lemon lime storėja vienam šone- turbūt nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti