Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Steputė @ 2011 08 10, 00:37)
Jau dabar reikia liautis visiškai laistyti meilenius.  4u.gif

Labai sunku - tokie gražūs žali Lapai... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakau gal dar paauginsiu iki pirmų šalnų. blush2.gif ax.gif
smile.gif Gerai, kad sėjinukų turiu daug, kurių migdyti nereikia.
Atsakyti
maniškių ir salotos didelės gražios, kažkaip gaila nelaistyt. Atrodo "dar tegu paauga, atsipeni" šilumą-karštį vėl žada:lotuliukas:
Atsakyti
Keistas ir neteisingas supratimas: svogūnas "atsigano ir penisi" kaip tik vystant lapams. Kuo tie lapai didesni, tuo geriau "atsipeni" cibulis.
Jei gerai auginote, tai dabar nustojus laistyti, patikėkit, tikrai žaliuos iki pirmų šalnų ir dar ilgiau.
Aišku, galima dar ir paauginti, ypač jei auga lauke lysvėje. Tada žydės vėlai pavasarį, kai ir taip yra kam žydėti. O meileniai sukurti tam, kad žydėtų žiemą...
Skonio reikalas - pavasarį ryškesni žiedai. Gal? Nežinau, taip sako.
Bet geriau viską daryti laiku. A ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 08 09, 23:37)
Jau dabar reikia liautis visiškai laistyti meilenius.  4u.gif

vaje, o maniskis kaimietukas lauke, gelyne. Iskasti jau?
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 08 12, 12:22)

Pradžiai įdėmiai skaityti, ką rašo - ne kasti, o NELAISTYTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 08 12, 21:43)
Pradžiai įdėmiai skaityti, ką rašo - ne kasti, o NELAISTYTI  doh.gif

Na Tu su savo patarimu hihihi.gif Juk lauke,gėlyne mirksiukas.gif Ar pas Tave sausra blink.gif lotuliukas.gif Pas mane jau galima braidyt po balas.
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 08 12, 09:38)
Keistas ir neteisingas supratimas: svogūnas "atsigano ir penisi" kaip tik vystant lapams. Kuo tie lapai didesni, tuo geriau "atsipeni" cibulis.
Jei gerai auginote, tai dabar nustojus laistyti, patikėkit, tikrai žaliuos iki pirmų šalnų ir dar ilgiau.
Aišku, galima dar ir paauginti, ypač jei auga lauke lysvėje. Tada žydės vėlai pavasarį, kai ir taip yra kam žydėti. O meileniai sukurti tam, kad žydėtų žiemą...
Skonio reikalas - pavasarį ryškesni žiedai. Gal? Nežinau, taip sako.
Bet geriau viską daryti laiku. A ne?  4u.gif

Bet kuo daugiau lapų vysta, tuo daugiau medžiagų atiduoda, tiesa? bet šiaip visiškai pritariu. Aš pernai laikiau šiltnamy gal iki rugsėjo galo, tai užmigo gal tik gruodžio pradžioj, paskui kol pažadinau, tai ir žydėjo balandį, bjaurybės, kai ir taip jau buvo kam žydėt..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 08 12, 21:46)
Bet kuo daugiau lapų vysta, tuo daugiau medžiagų atiduoda, tiesa? bet šiaip visiškai pritariu. Aš pernai laikiau šiltnamy gal iki rugsėjo galo, tai užmigo gal tik gruodžio pradžioj, paskui kol pažadinau, tai ir žydėjo balandį, bjaurybės, kai ir taip jau buvo kam žydėt..

Nesibark,nes negausi amarilio iš EbayO jau važiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 08 12, 12:22)

Meileniai - kambariniai augalai, lysvėje neauginami. Kaip pasisodinai, taip ir išsikasi. nail.gif
Atsakyti
Sveikutės,mielosios.
Dalis mano gražuolių liuliukų nuėjo,kažin ar ne per anksti g.gif Juk augo kaip ir visad,o dabar nugeltonavo,nunyko lapai ir basta. Cibuliai visi tvirti gražūs-nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 08 14, 22:44)
Sveikutės,mielosios.
Dalis mano gražuolių liuliukų nuėjo,kažin ar ne per anksti g.gif  Juk augo kaip ir visad,o dabar nugeltonavo,nunyko lapai ir basta. Cibuliai visi tvirti gražūs-nieko nebesuprantu  g.gif

nu tai džiaukis ,žiemą žydės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 08 15, 08:20)
nu tai džiaukis ,žiemą žydės drinks_cheers.gif

Matyt dargana biški smegenus aniems susuko.Bet kaip sakot ,džiaugiuosi žydės kalėdiniai kaktusai ir amariliai thumbup.gif
Atsakyti