Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(milereta @ 2011 08 19, 13:50)
Jediara, čia tikriausiai švedukas?  wub.gif :
Jis ir turejo miegoti... Žiemą žydėjo, iki pavasario stiprėjo, vasarą užmigo... biggrin.gif
Vat gundausi grynai žiedams kokią grožybę nusipirkti... cool.gif
Bet svogūnų pažadėjau daugiau nekaupti... doh.gif  doh.gif  ax.gif

Taip drinks_cheers.gif
Bet vien žiedams pirkti....juk gali dar kartą žiedų sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 10:42)
"Sugalvojęs" žydėti  doh.gif

Oho, lysvėj... Pas mane tai pfu pfu pfu tik dryžiai lysvėj žydi, gal veisliniai bijo mano pykčio?
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 08 19, 12:56)
Taip drinks_cheers.gif
Bet vien žiedams pirkti....juk gali dar kartą žiedų sulaukti  mirksiukas.gif

o ką reiškia žiedams pirkti? tai juos ir perkam ne kam kitam, o žiedam. Ir žydi metai iš metų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 19 rugpjūčio 2011 - 12:50
bigsmile.gif Na, bet jau taip užsičiaupėtė, kad kelios paros nė žodžio. Gal čia dėl tų 500 EU? Tai aš padarysiu nuolaidą - dabar tik 499,95 Eu.
O kol reikate pinigėlius, pasidalinsiu nemokama informacija, kadangi vis kyla problemų, kaip elgtis, kai viename vazone auga mama su vaikais - migdyti ar nemigdyti, atskirti ar neatskirti? g.gif
Tai bendra taisyklė tokia - auginamas motininis augalas, o visi vaikai yra tik priedas, į kuriuos nereikia kreipti dėmesio. Tvarka tokia- kai didysis svogūnas eina miegoti, tai ir visi mazgiai kartu eina liūlia. Aišku, vienas kitas mažas užsispyrėlis lieka žaliuoti, tai tegul. Po miego didysis turi žydėti, po žydėjimo meileniai persodinami. Va, tada ir atskiriami ūgtelėję iki pusės suaugusio svogūno dydžio vaikai. thumbup.gif
Tokia yra tvarka. Nors aš tuos mažus svogūnėlius atskirinėju pagal savo poreikius, kada man reikia ir kokio tik noriu dydžio. Ir gerai būna.
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 08 23, 22:34)
Tvarka tokia- kai didysis svogūnas eina miegoti, tai ir visi mazgiai kartu eina liūlia.

Aciu, Stefanija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 23 rugpjūčio 2011 - 22:23
Klausimėlis : pradėjo ruduot lapai, visi jie taip turi nunykt, ar pusiau nunykusius nupjaut ir migdyt svogūną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 08 26, 09:15)
Klausimėlis : pradėjo ruduot lapai, visi jie taip turi nunykt, ar pusiau nunykusius nupjaut ir migdyt svogūną? g.gif

Pjauti nereikia, nudžius ir ruošiasi miegojimui. rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
a tai mano vaikuciai ir miegot eina, kad lapai ruduoja? ar cia kaskas kita? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 08 28, 17:49)
a tai mano vaikuciai ir miegot eina, kad lapai ruduoja? ar cia kaskas kita? blush2.gif

Kartais būna,kad vaikučiai 'eina' miegoti.Nieko baisaus. Patiko parašas lotuliukas.gif bandžiau sugauti blink.gif
Atsakyti
Merginos, noriu valotės!!!!! Gal kas auginat?
Atsakyti
GIZZI paklausk, gal dar turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 08 29, 22:07)
GIZZI paklausk, gal dar turi mirksiukas.gif

Viska turiu mirksiukas.gif
Atsakyti