Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(NIDA @ 2011 06 10, 15:52)
  Pirkau ir Apfrodite kartu.is jos tikejausi sviesesnes spalvos,o prazydo tokia rykesne,nei nuotraukoj

Man tai jis arčiau Double recordo stovėjęs nei prie Aphroditės blush2.gif
NORS..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš tai niekaip nesugalvoju kaip man jas išgrūsti į lauką g.gif nu šilnamyje tai tikrai nėra vietos, o darželyje bijau kad gali netikti žemė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 10 birželio 2011 - 15:18
Paziurejau,kad Double recordo gal ziedai mazesni,bent paveiksleliuose taip atrodo. Spalva tai tikrai panasesne. tikriausiai,kad ne aphrodite bus,nes ta tai balta su visai nedaug ruzavumo. Ziuresiu dar kaip lelijos prazydes is tos pacios firmos pirktos(jei neatitiks,bus gaila ir pikta)
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 06 10, 15:52)
Ar galima juos po zydejimo persodinti i siltnami? Ar ta reikejo padaryti pries?

Drasiai sodink i siltnami, kai perzydes. Padekos kita pavasari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 11, 00:00)
Drasiai sodink i siltnami, kai perzydes. Padekos kita pavasari  thumbup.gif

O tai cia turbut i koki sildoma siltnami sodinat iki pavasario? As planavau tik iki rudens. Ar taip neapsimoka g.gif Ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 06 11, 09:33)
Ar ne taip supratau?

ne taip .. rudeni iskasus juos miegot guldo, o pavasariop jie ziedais dziugina.. siltnamy jiems augt patinka , tai ziedu daugiau buna
Atsakyti
Aisku. Aciu 4u.gif Cia mano pirmieji,tai buvau pamirsus,kad migdyt gi reikes smile.gif
Atsakyti
GIZZI5 dėka mano sąrašiukas pasipildė Rilona vaikučiu ir Dancing Queen suaugusiu amariliu, dar kartą labai ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 06 11, 15:56)
GIZZI5 dėka mano sąrašiukas pasipildė Rilona vaikučiu ir Dancing Queen suaugusiu amariliu, dar kartą labai ačiū  wub.gif

Prašom,o taip pat noriu padėkoti ir Tau už Nežiniuką iš EG ir du vaikiukus Duble record.
Atsakyti
Pražydo mano ilgai laukta "Charisma" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal padėsit nustatyti kas tai iš tikrųjų:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(hilda @ 2011 06 13, 11:56)
Pražydo mano ilgai laukta "Charisma" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal padėsit nustatyti kas tai iš tikrųjų:
My Webpage

Jewel mirksiukas.gif
Atsakyti
ar ligų neparsinešat iš šiltnamio , man savuosius baisu nešt ten vis atrodo ,jog parsitempsiu atgal su puokšte kenkėjų ir ligų rolleyes.gif
Atsakyti