Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 10 20, 09:24)
Sveikos,
lenku gelytes siandien turetu pajudeti is Lenkijos - pirmadieni turetu atkeliauti pas mane. Tad is karto ir issiuntinesiu visoms. Siuskit man savo adresus.

Labutis, kaip greit juda užsakymas thumbup.gif
Savo adresą siunčiau, jei neišsaugojot, dar parašysiu.
P.S maniškiai cibuliai rūsy su visais lapais labai lėtai gelstančiais, sublūdusių nerasta schmoll.gif . Tik vaikų darželis ant palangės šildosi.
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 10 19, 17:18)
Tai ko gi taip liūdnai?Reikia imt mirksiukas.gif Žiūriu labai aptuštėjusi temutė g.gif mergaitės cray.gif kur dingusios visos unsure.gif turbūt laukiat siuntinio,aš tai galvoju,kad tik Giedrė protingus amarilius parsiūstų  bigsmile.gif
O pas mane visi amariliai sveiki,sumigdyti tamsoj,rūsį miega,išprotėjusių  hihihi.gif nėra,o gaila taip pasiilgau žiedų wub.gif

Sveikutė, kaip ten mažylis iš EG, ar nenumiriojo, jei ką, rašykit, bus tų vaikučių iš kart jums.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 20, 20:45)
Labutis, kaip greit juda užsakymas  thumbup.gif
Savo adresą siunčiau, jei neišsaugojot, dar parašysiu.
P.S maniškiai cibuliai rūsy su visais lapais labai lėtai gelstančiais, sublūdusių nerasta  schmoll.gif . Tik vaikų darželis ant palangės šildosi.
Papildyta:

Sveikutė, kaip ten mažylis iš EG, ar nenumiriojo, jei ką, rašykit, bus tų vaikučių iš kart jums.

Labas 4u.gif Labai gerai auga thumbup.gif,mirt tikrai niekas jam neleistu mirksiukas.gif auginasi lapukus ir dideja.O kaip auga Johnsoni Pink?Mano jau su trim lapukais ir vaikiuko nosis lenda po truputuka.
Atsakyti
Lutpėde, perduok nuo manęs linkėjimus Daisai iš RS forumo. oro_buckis.gif Pati negaliu - išmetė mane iš to forumo, kaip musę iš barščių. Ir negaliu atsidžiaugti, kaip gerai padarė - žymiai geriau gyvenasi. Būtų gerai, kad ir šito išmestų, nes su tokiomis parsidavėlėmis, kaip jūs net nemalonu vienoje kompanijoje būti. Lenkai ant mūsų varo šūdą jau kone visa valstybe, o jūs jiems biznį daryti padedate. Nežinau, bet mes čia, kaime, turime daug daugiau orumo ir už cibulį neparsiduodame. irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 20 spalio 2011 - 20:22
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 10 20, 20:13)
Labas  4u.gif Labai gerai auga thumbup.gif,mirt  tikrai niekas jam neleistu mirksiukas.gif auginasi lapukus ir dideja.O kaip auga Johnsoni Pink?Mano jau su trim lapukais ir vaikiuko nosis lenda po truputuka.

tai gal vaikiuka galesite pameteti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 10 21, 08:27)
tai gal vaikiuka galesite pameteti  ax.gif

Neee jau pazadetas Lutpedei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 10 20, 22:18)
Lutpėde, perduok nuo manęs linkėjimus Daisai iš RS forumo.  oro_buckis.gif Pati negaliu - išmetė mane iš to forumo, kaip musę iš barščių. Ir negaliu atsidžiaugti, kaip gerai padarė - žymiai geriau gyvenasi. Būtų gerai, kad ir šito išmestų, nes su tokiomis parsidavėlėmis, kaip jūs net nemalonu vienoje kompanijoje būti. Lenkai ant mūsų varo šūdą jau kone visa valstybe, o jūs jiems biznį daryti padedate. Nežinau, bet mes čia, kaime, turime daug daugiau orumo ir už cibulį neparsiduodame.  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

Būtinai perduosiu linkėjimus 4u.gif
Jums irgi siunčia linkėjimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 21 spalio 2011 - 08:38
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 10 20, 21:13)
Labas  4u.gif Labai gerai auga thumbup.gif,mirt  tikrai niekas jam neleistu mirksiukas.gif auginasi lapukus ir dideja.O kaip auga Johnsoni Pink?Mano jau su trim lapukais ir vaikiuko nosis lenda po truputuka.

Auga, turi vieną, bet nemažą lapą, o vietoj vienos Rilonos turiu du gražius augaliukus kaip dvynius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 22, 00:40)
Auga, turi vieną, bet nemažą lapą, o vietoj vienos Rilonos turiu du gražius augaliukus kaip dvynius  thumbup.gif

Labai smagu,kad gerai auga,o Rilonos vaikiukas thumbup.gif matyt taip vargšiukas norėjo gyvent,kad net pasidaugino,o mano Rilonos svogūnas pats didžiausias iš visų doh.gif ,vos vazone telpa,jau taip laukiu žiedų wub.gif iš tokio storo svogūno turėtų būti bent du žiedstiebiai.
Atsakyti
To ir linkkiu, o kaip mažyliai mano sėjinukai iš ebay, pas mane tai labai per vasarą paaugo, tokie geri paaugliai jau, gal dar juos kartą persodint, nes labai į žemę sulindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 22, 12:27)
To ir linkkiu, o kaip mažyliai mano sėjinukai iš ebay, pas mane tai labai per vasarą paaugo, tokie geri paaugliai jau, gal dar juos kartą persodint, nes labai į žemę sulindo  g.gif

Mažulius jei sulindo į žemę,tai gali persodinti,nors aš tai tik žemės nuo paviršiaus nuimu ir viskas,auga toliau.
Atsakyti
Sunešiau vaikigalius i katiline,sudejau ant stalo,tai jiems nepatinka,lapai visi gelsta doh.gif Šilta,bet šviesos mazokai. Šiltnamyje labiau patiko unsure.gif
O po stalu didžiosios dar žaliuoja,nors pora menesiu nelaistytos blink.gif
Atsakyti
Ir mano panašiai pora mėn. nelaistyta, o lapai kaip rūta žaliuoja, rūsys šiltokas ir dar langelis yra doh.gif
Atsakyti