Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

nu va ,aš irgi tikėjausi šiandien gauti ,bet nebuvo lapelio pašto dėžutėje,vadinasi dar neatkeliavo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai aciu giedre.vilnius aciuks.gif
as ir pagaliau gavau svoguncikus sokiai.gif ir dar keli net su lendanciais ziedynstiebiais bigsmile.gif ziuresim ar teisingai gavau smile.gif
Atsakyti
Na va ,jau ir aš gavau svogūnus thumbup.gif ,ačiū Giedrei,iš amarilčikų vienas -Limona_leidžia žiedą ,bet dar vos vos matosi ,tai dar kol žemių nupirksiu pabus dėžutėj,o kiti tai miegantys,matyt tik žiemą džiugins žiedeliais,o krokus lekiu sodint,įstiklintam balkone dideliam vazone bandysiu pavasarį žiedelių prisišaukt,žiūrėsiu ,kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
Ar normalu, kad iš amarilio svogūno bėga baltas lipnus skystis, tarytum kaip pienas. Net nežinau ka daryti, man taip niekada nėra buve, svogūnas taip pat nepažeistas, bet tarytum kaip subadytas, iš tokiu mažu skylučių bėga šis lipnus skystis, gal tai kokia liga? doh.gif verysad.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2011 11 08, 13:33)
Laba diena,
Ar normalu, kad iš amarilio svogūno bėga baltas lipnus skystis, tarytum kaip pienas. Net nežinau ka daryti, man taip niekada nėra buve, svogūnas taip pat nepažeistas, bet tarytum kaip subadytas, iš tokiu mažu skylučių bėga šis lipnus skystis, gal tai kokia liga? doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  g.gif

Motininis- pieno duoda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai neteko dar TO girdeti blink.gif Ikelk foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 11 08, 15:41)
Motininis- pieno duoda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai neteko dar TO girdeti blink.gif Ikelk foto bigsmile.gif

Gerai butu, kad pieno duotu, apsimokėtu ir žiedai džiugina bei šviežias pienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . user posted image tik nepavyko gerai nufotografuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@rgo: 08 lapkričio 2011 - 15:04
QUOTE(M@rgo @ 2011 11 08, 16:03)
Gerai butu, kad pieno duotu, apsimokėtu ir žiedai džiugina bei šviežias pienas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man regis svogunas serga tikrai - sveiki lukstai buna kitokie, o cia tokie kaip pas mane, kai dabar raudonliges epidemija turiu...
O vaiku namie nera? Gal eme ir subade kokiu dantu krapstuku? Ar katinas grybstelejo nagais?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 11 08, 16:45)
Man regis svogunas serga tikrai - sveiki lukstai buna kitokie, o cia tokie kaip pas mane, kai dabar raudonliges epidemija turiu...
O vaiku namie nera? Gal eme ir subade kokiu dantu krapstuku? Ar katinas grybstelejo nagais?

nebent katinas, sakote raudonlige, bet jos raudoni žiedai tai čia manau rusys jos tokia
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2011 11 08, 16:57)
nebent katinas, sakote raudonlige, bet jos raudoni žiedai tai čia manau rusys jos tokia

nu nezinau, gal mergaites pakomentuos, mano tai sergantys svogunai tokius lukstus turi..
Atsakyti
Ar tokiam svogunui reikalingas jau peilis? Kalio perman.jau mirko.
ligonis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 09 lapkričio 2011 - 10:28
QUOTE(amarrile @ 2011 11 09, 12:25)
Ar tokiam svogunui reikalingas jau peilis? Kalio  perman.jau mirko.
ligonis

Panašu,kad reikalingas,labiausiai nepatinka apatinė dalis g.gif nors nelabai nuotrauka kokybiška,ir šiaip ar jis minkštas,juk įsivaizduoji kaip atrodo papuvęs svogūnas,tai ir čia tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2011 11 08, 15:03)
Gerai butu, kad pieno duotu, apsimokėtu ir žiedai džiugina bei šviežias pienas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gifuser posted image tik nepavyko gerai nufotografuoti

Nu nezinau nezinau g.gif Man cia korektorium apipeckiota lotuliukas.gif
Daugiau nuomones neturiu ax.gif

Beje- noriu pranesti, kad nuo siol amariliu saraseli tvarkys GIZZI5- visas savo naujienas siuskit jai i az, jei norit kad jusu amariliai butu itraukti ir suskaiciuoti mirksiukas.gif . O jusu gelyciu foto SU PAVADINIMAIS i albumeli sukeldines Jadiara mirksiukas.gif
Aciu Joms wub.gif
Atsakyti