Įkraunama...
Įkraunama...

Kriosauna

Sveikos ir sveiki visi 4u.gif
Taigi, prisiskaiciau apie nauja stebukla Lietuvoje - Kriosauna g.gif

Krioterapeutinės procedūros esmė - žmogaus kūnas apgaubiamas šaltais skysto azoto garais, kurių temperatūra siekia - 160°?. Pati procedūra yra nesudėtinga, jos trukmė 1-3min. Klientas įeina į kamerą, tada operatorius, kuris kontroliuoja seanso procesą, reguliuoja kamerą pagal žmogaus ūgį ir pradeda procedūrą.

Šaltieji azoto garai apgaubia kūną iki pečių, galva būna aukščiau viršutinės kameros linijos. Tai leidžia seanso metu stebėti aplinką, kalbėti ir laisvai judėti. Taip pat kaip ir soliariume, žmogus gali bet kada pats išeiti iš kameros. Nepaisant to, jog kameroje temperatūra yra tarp -120° ir -160° , jaučiama maloni gaiva.

Tai yra -160 laipsniu temperaturoje buni 1-3 minutes, o efektus jie duoda tokius:
• Bendro organizmo tonuso pakėlimas;
• Imuniteto stiprinimas, grūdinimasis;
• Organizmo nusilpusių funkcijų regeneracija;
• Odos tonizavimas, jos bendros būsenos bei spalvos gerinimas, tinimų pašalinimas;
• Efektyvi anticeliulitinė procedūra;
• Didelio kiekio riebalų sudeginimas (1 procedūros metu nuo 2000 iki 3000 kKal)
• Streso, nuolatinės įtampos, depresinės būsenos mažinimas;
• Pagirių sukeltų negalavimų pašalinimas (1 seansas);
• Kraujotakos gerinimas;
• Gerina centrinės ir vegetatyvinės nervų sistemos veiklą;
• Alergijų šalinimas (bronchinė astma, dermitai ir t.t. );
• Stuburo lygų profilaktika;
• Endokrininių ir imuninių procesų letinių susirgimų profilaktika;
• Ūmių respiratorinių, širdies kraujagyslių, plaučių ir bronchų susirgimų profilaktika;
• Sportinės formos palaikymui ir poilsiui po traumų ir fizinių krūvių;
• Kriosauną taip pat galima naudoti kaip priemonę terapinėms procedūroms atlikti ir gydyti įvairius susirgimus, stebint gydytojui.

Gal kas bandet? Ar tikrai cia taip jau gerai? Nes kaina atrodo zmoniska, o efektai kazkaip man truputi neitiketini schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 03 kovo 2006 - 13:29
QUOTE(Dew drop @ 2006 03 04, 16:28)
o kur tas stebuklas yra? Greičiausiai Vilniuje? Kokiam salone? paskaičius atrodo, kad tiesiog nuo visų ligų ir gyvenimo atvejų  rolleyes.gif  bet gal reikia pabandyti  mirksiukas.gif nors labai nemėgstu šalčio  schmoll.gif

Drauge sake,k ad jauciasi tik gaiva,saltuikas vos vos,bet tikrai nera salta g.gif
Skamba viskas labai graziai, nu bet man labai jau neitiketina, nes niekur neesu girdejus apie toki ciuda g.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau-gal tikrai egrai kunui va toki soka duotgal pajudetu svoris? g.gif

Bet kita vertus-dar pagalvojau-pas mane tarkim silpna pusle,tai ar nebus paskui bedu,tokiam salty pabuvojus blink.gif
Atsakyti
Vat del pusles nezinau, man tai labai nugara aktualu, kazin radikulitas nesusuks nuo salcio? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 06, 11:58)
Bet kita vertus-dar pagalvojau-pas mane tarkim silpna pusle,tai ar nebus paskui bedu,tokiam salty pabuvojus blink.gif

QUOTE(electrica @ 2006 03 06, 12:07)
Vat del pusles nezinau, man tai labai nugara aktualu, kazin radikulitas nesusuks nuo salcio? doh.gif

N atikrai įspūdingas aprašymas, bet kad net iš užsienio nebuvau tokių bairių girdėjus, o gal tiesiog nesidomėjau g.gif

O man va kitas klausimas, kažin ar sanariam nekenks g.gif
Atsakyti
Paskaiciau,kad ir sanatorijoj bus toks daiktas,tai gal ir sveika g.gif
Atsakyti
Ar imanomas toks dalykas - per 1 min. kriosaunoj iseikvoti 500kcal? Na negaliu patiketi tiesiog... Gal kuri buvote?
Atsakyti
Taip, tikrai įmanoma išeikvoti 500 kcal, o kartais ir daugiau. smile.gif
Esu daug girdėjusi apie šią procedūrą, ir rezultatai po jos geri bigsmile.gif Žadu pati išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2007 01 03, 22:58)
Ta ar kas nors galu gale bande kriosauna???

AUUU  ax.gif

Aš vakar išbandžiau smile.gif
Tupėjau ten 1,5 minutės, reikia pripažinti, kad buvo tikrai šalta. Panašiai, kaip prie -25 išeiti nuogam į lauką ir pastovėti tas pačias 1,5 minutės. Bet kentėti galima. Eisiu dar, nes po vieno karto dar ir rezultatų nelabai matosi, nors svarstyklės šiandien ryte lyg ir rodė 1 kg mažiau, bet gal čia sutapimas...

Beje, buvau maloniai nustebinta, kad iš manęs nepaėmė pinigų už pirmą kartą - atseit, čia tik pabandymas buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikenas: 04 sausio 2007 - 14:36
Sveikos mergaites,

Nusipirkau abonentą 10 kartų i "Kriosauna", nuo šio šeštadienio pradėsiu proceduras, mau, kad po to galėsiu papasakoti apie rezultatus wink.gif. Tiesa, jie rekomenduoja kartu atsivesti ir vaikus, nes vaikams šios procedūros nemokamos. Pasakoja, kad po penkių procedūrų vaikai pamirš kas yra peršalimas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata755 @ 2007 01 04, 17:12)
Sveikos mergaites,

Nusipirkau abonentą 10 kartų i "Kriosauna", nuo šio šeštadienio pradėsiu proceduras, mau, kad po to galėsiu papasakoti apie rezultatus wink.gif. Tiesa, jie rekomenduoja kartu atsivesti ir vaikus, nes vaikams šios procedūros nemokamos.  Pasakoja, kad po penkių procedūrų vaikai pamirš kas yra peršalimas. wink.gif

Super! O nuo kokio amzhiaus vaikus vestis galima?

Labaaaaaaaaaaaaaaaai idomu
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2007 01 04, 17:23)
Super! O nuo kokio amzhiaus vaikus vestis galima?

Labaaaaaaaaaaaaaaaai idomu

Mano mažajam tai du metai ir trys mėnesiai, tai, sakė, kad jau galima.
Atsakyti