Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(naura14 @ 2011 08 17, 17:22)
Svarbiausia daug veidrodziu tureti  lotuliukas.gif

užtenka vieno didesnio lotuliukas.gif tik gero apšvietimo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei iki šiol depiliavausi vašku/cukrumi, ir dabar panaudočiau depiliacinį kremą, tai prilygtų nuskutimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 08 17, 14:27)
ir klausimas panelems kurios pacios save depiliuojasi su vasku blush2.gif ar gaunasi jums pacioms nusidepiliuoti uzpakaliuka? blush2.gif

niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 17, 22:15)

niu va daugumai pavyksta, o kai kam ir ne ax.gif
nu nezinau, nesenai buvau pas kosmetologe depiliacijai, bet pamaniau, kad viska sugebeciau ir pati. pradejau jau ziurinetis elastinius vaskus, sildytuvus, dometis... ziuriu kad nemaza kaina gautusi g.gif o cia perskaiciau apie ta byly g.gif nu bikini iseitu paciai, o vat su uzpakaliuku kaip, tai ir kilo klausimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 17 rugpjūčio 2011 - 22:49
Sveikos, eisiu po poros savaiciu koju ir pazastu depiliacijai. Viska darysiu pirma karta, ka reiektu zinoti pries einant ten? Kiek daug maz laiko buna paraudusi oda, darysiuos ketvirtadieni, o man didziule svente sestadieni. Ar nepervelai uzsirasiau as jai?
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2011 08 18, 15:39)
Sveikos, eisiu po poros savaiciu koju ir pazastu depiliacijai. Viska darysiu pirma karta, ka reiektu zinoti pries einant ten? Kiek daug maz laiko buna paraudusi oda, darysiuos ketvirtadieni, o man didziule svente sestadieni. Ar nepervelai uzsirasiau as jai?

bent jau man pora dienu buvo paraudusi g.gif bet cia kiekvienam individualu smile.gif pvz darant bikini depiliacija net nei paraudo nei kraujo nebuvo lotuliukas.gif tik po keliu h biski paraudo
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2011 08 18, 16:39)

nea nepervėlai 4u.gif aišku priklauso kaip Jūsų oda reaguos, bet bent mano tikrai jautri oda (taip visos kosmetlogės sako doh.gif ) išeinu kaip zombis aš iš ten, tai man jau po dienos rami oda būna, tad manau ir jum taip turėtų būti. Paisaryki pilingą prieš einant, ir plaukučius atitinkamo ilgumo turėkit, ir tiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2011 08 17, 23:48)
niu va daugumai pavyksta, o kai kam ir ne ax.gif
nu nezinau, nesenai buvau pas kosmetologe depiliacijai, bet pamaniau, kad viska sugebeciau ir pati. pradejau jau ziurinetis elastinius vaskus, sildytuvus, dometis... ziuriu kad nemaza kaina gautusi g.gif o cia perskaiciau apie ta byly g.gif nu bikini iseitu paciai, o vat su uzpakaliuku kaip, tai ir kilo klausimas g.gif

šiaip mano paskaičiavimasi tai atsiperka man tiek visi šildytuvai ir kt, ypač tas Byly, ir skalsus ir tada sąlyginai nebrangus gaunasi wink.gif bet tarkim bikinį - aš pati negaliu, nes nematau doh.gif kap ir šlaunų galinė pusė doh.gif pavydžiu tom kurios tai sugeba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2011 08 18, 16:39)
Ar nepervelai uzsirasiau as jai?

aš pati su epiliatorium tvarkaus, išvis oda nesudirgsta, bet dviejų dienų užteks, kad dirginimas praeitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 17, 23:15)

ir dar slaunu nugarines puses man niekaip nepavyksta nusidepiliuoti paciai sau... sad.gif
Atsakyti
aš kai atradau Moom depiliacinį cukrų http://www.iherb.com...70-g/12420?at=0, puikiausiai ir be jokio skausmo viską susitvarkau pati thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 08 18, 17:16)

šiaip mano paskaičiavimasi tai atsiperka man tiek visi šildytuvai ir kt, ypač tas Byly, ir skalsus ir tada sąlyginai nebrangus gaunasi wink.gif bet tarkim bikinį - aš pati negaliu, nes nematau doh.gif  kap ir šlaunų galinė pusė doh.gif  pavydžiu tom kurios tai sugeba  biggrin.gif

zinau, kad atsiperka, bet pirmam laikui sildytuvams ir t.t. nemazai investuot reikia blush2.gif bet kada nors... kolkas byly isbandysiu, kai atveses mano sienas biggrin.gif
QUOTE(Geltona * @ 2011 08 18, 20:02)
aš kai atradau Moom depiliacinį cukrų http://www.iherb.com...70-g/12420?at=0, puikiausiai ir be jokio skausmo viską susitvarkau pati  thumbup.gif

o ji irgi sildyti reikia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 08 18, 21:29)
zinau, kad atsiperka, bet pirmam laikui sildytuvams ir t.t. nemazai investuot reikia blush2.gif bet kada nors... kolkas byly isbandysiu, kai atveses mano sienas biggrin.gif

o ji irgi sildyti reikia ? g.gif

Taip, reikia. Aš indelį su cukrumi įdedu į indą su karštu vandeniu ( svarbu, kad vanduo nesiektų indelio kraštų, nepatektų į jį), pamaišau mentele, greit pasidaro skystas, tepu prieš plauką, lipinu juosteles ir nuplėšiu pagal plauką. Svarbiausia, kad skirtingai nuo vaško juostelių, visiškai neskauda ir paraudimų nebūna, labai lengvai nusiplauna vandeniu ir po depiliacijos niekuo netepu. thumbup.gif
Atsakyti