Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(naura14 @ 2011 10 25, 13:02)
Tai cia visoms skirtinagai, kitas labaiu nuo cukraus beria

tai jeigu man nei peiliukai nei vaškas netinka bikiniui , ir dar cukrus netiks tada nusišausiu verysad.gif
nes vašku susitvarkisu grazu buna tik 2 dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 10 25, 15:06)
tai jeigu man nei peiliukai nei vaškas netinka bikiniui ,  ir dar cukrus netiks tada nusišausiu  verysad.gif 
nes vašku susitvarkisu grazu buna tik 2 dienas  doh.gif

Isbandyk ir parasyk kaip sekesi. Ir vartok daug pylingo ten, kad maziau iauginetu (mano megstamiausias is kavos tirsciu) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 10 25, 15:10)
Isbandyk ir parasyk kaip sekesi. Ir vartok daug pylingo ten, kad maziau iauginetu (mano megstamiausias is kavos tirsciu) wink.gif

biski paauginsiu biggrin.gif ir bandysiu 4u.gif kasdien po dusu kai lendu pylinga naudoju. bet jauciu tei pirktiniai per svelnus g.gif reiks kavos nusipirkt ir plikyt, nes ner tokio daikto namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kurios naudojat epiliatorius kokie atsiliepimai? Ar cia jau pasenes reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 10 25, 21:57)
Merginos, kurios naudojat epiliatorius kokie atsiliepimai? Ar cia jau pasenes reikalas?

As naudoju . Pripratau ir man viskas gerai. Neberiia, neiaugineja.
Naudoju kojom, bikini soniukai, rankom. Manau visoms individualiai.
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2011 10 25, 16:28)
biski paauginsiu  biggrin.gif  ir bandysiu  4u.gif  kasdien po dusu kai lendu pylinga naudoju. bet jauciu tei pirktiniai per svelnus  g.gif  reiks kavos nusipirkt ir plikyt, nes ner tokio daikto namie  lotuliukas.gif

Uztenka diena pries depiliaciaj pasidaryti pilinga ir veliau jau po depiliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 25 spalio 2011 - 20:20
[quote=/ Lisa /,2011 10 25, 20:19]
As naudoju . Pripratau ir man viskas gerai. Neberiia, neiaugineja.
Naudoju kojom, bikini soniukai, rankom. Manau visoms individualiai.
Papildyta:

As labai bijau del iauginejimo, cia man didziule problema, ypac vasara, tada dar labiau....
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Man labai patiko prancūziškas Laurence Dumont vaškas drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2011 10 28, 13:00)
Man labai patiko prancūziškas Laurence Dumont vaškas  drinks_cheers.gif

user posted image

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 01, 21:27)
O kur pirkote?

Douglas parduotuve prekiauja 4u.gif Gal ir Sarmoje yra, bet negarantuoju g.gif
Atsakyti
man depiliacija cukrumi bikini zonai tai tikras atradimas, tikrai rekomenduoju isbandyti ta buda, patinka tuo kad pirmiausia tai labai greitai, braziliskas apie 15-20 min, ne taip skausminga, svariai gaunasi, oda svelni neparaudusi, na tikrai daug pliusu! dariausi saloniuke antakalnyje vilniuje, ir kainos ten neaukstos, jei ka domina tai klauskit asmeniskai
Atsakyti
QUOTE(ilonka @ 2011 11 02, 18:43)
man depiliacija cukrumi bikini zonai tai tikras atradimas, tikrai rekomenduoju isbandyti ta buda, patinka tuo kad pirmiausia tai labai greitai, braziliskas apie 15-20 min, ne taip skausminga, svariai gaunasi, oda svelni neparaudusi, na tikrai daug pliusu! dariausi saloniuke antakalnyje vilniuje, ir kainos ten neaukstos, jei ka domina tai klauskit asmeniskai

Mane domintų 4u.gif Nors labiausiai aktualu, tai kuo arčiau centro, kad su cukrum darytų ir nebrangiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonka @ 2011 11 02, 17:43)

Na dėl skausmingumo- ginčytina. Man karštu vašku skauda mažiau, bet rezultatas po to būna prastesnis, nei po depiliacijos cukrumi.
Po depiliacijos cukrumi atauga lėčiau , įauginėja žymiai mažiau, nesusierzina oda. Jei po vaško kone parą oda būdavo suirzusi, rausvais taškeliais nusėta, tai po cukraus depiliacijos vos ne iškarto gali eiti su maudymke į viešumą... rolleyes.gif

Jūsų rekomenduota antaklnio saloniuko kosmetikė- labai puiki. Vakar išbandžiau. Likau patenkinta ir kaina ir kokybe tai ypač. Sugryšiu esant reikalui vėl tik tenais. 4u.gif
Atsakyti