QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 18, 10:43)
Beje, vakar vienas bendradarbis (prie medicinos toks biškį) sakė domėjosi pats breketais, ir sakė dabar jau atsiranda neigiama nuomonė apie juos - nes dantys išjudinami, ir atsiranda tikimybė, kad jie gali pradėt ankčiau klibėt ir iškristi dar net normalios senatvės nesulaukus

kitas salykas tipo kai keičiasi sąkandis yra išjudinamas raumenynas kuris atsakingas už to sąkandžio palaikymą, o kažkaip poto gali atsiliepti kitiem raumenim, ...
perskaiciau ir galvoju pas mane isvis pravalas. dantu padetis pasikete nesiojant breketus. o po to man kai dare kapitalini remonta- vel siek tiek pasikeite. pati jauciu, kad kitaip susikanda. jei tvarkytu tas visas plombas vienu metu, tai sakytum kur per daug, kur per mazai, o kai po viena danti atrodo gerai, o visumoj, jauciu, kad kai kuriose vietose galetu buti ir kitaip. tai mano zandikaulio raumenukai ture pratintis vel prie naujos padeties
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 18, 21:00)
O as sianakt nebetveriau ir issiemiau juos, nes taip lupa skaudejo apatine, matyt elastikai stumia tuos apatinius dantis i prieki, o lupoje net visa eile zymiu nuo breketu
vajei kaip tau skauda

nu bet vadinas veiksmas vyksta. o del zymiu, tai man kasryta atrodydavo kad vidines zandu puses rastais ismargintos
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 18, 21:21)
Kai dar buvau su breketais man buvo nuimtas vienas savaitei laiko, nes turėjau tą dantuką remontuot. Jis buvo vienas iš kreivųjų, ir nesenai gražintas į lanką. Bet per savaitę jis man nepajudėjo.. Nežinau, aišku stengiuos tikrai nešioti tą plokštelę, bet *****, tai yra žiaurus diskomfortas.. Gal jei nieko neveikčiau, nedirbčiau tokio darbo kur pastovus bendravimas, būtų kitaip.. Na gal įprasiu aš prie jų. TIKIUOSI
man atrodo kapa siuo atveju truputi patogiau nei plokstele, bet tuo paciu man atrodo, kad plokstele patikimiau
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 06 19, 16:59)
Sveikos, kiek daug priplepejot

O man rytoj vizitas, tai mastau kokias gumytes susideti? Spalvotas, o gal paprastas pilkas?
as buciau balsavus uz sviesiai rausvas gumytes, juk vasara

kokias susidejai?