Įkraunama...
Įkraunama...

Dermatologai Kaune

QUOTE(Tobsita @ 2010 10 18, 20:15)
* Pati Ta* - o kur dingo Grušauskas??? unsure.gif aš kaip tik rytoj norėjau pas jį eiti...

P.S. jūs gal kalbate apie 2 ligoninę, taip?? Tada galiu atsipūsti

Merginos, gal žinot kokios darbo valandos dabar pas Grušauską Žalliakalnyje?

nugi maciau as ta Grusauska vaikstineja g.gif bet vakar registraturoj pasake kad nepriima jis suaugusiu doh.gif nu nezinau kaip yra is tikruju g.gif bet papuoliau pas gyd Gajauskiene 4u.gif nu nieko tokia bet nelabai gilinas i esme ,prasiau ne hormoniniu vaistu tai butinai juos israse blink.gif na kol paumejimas mano pso tai naudosiu o paskui eisiukad rasytu be hormono biggrin.gif
Atsakyti
Pas gyd. Grušauską labai toli važiuoti, mes gyvename Garliavoje, tai tiek daug laiko sugaišom kol nuvažiavom iki centro.
Geras odos gydytojas dirba Jonučių šeimos centre, tik pas jį reikia iš anksto užsiregistruoti. Man labai patiko, malonus, daug patarė, vaistus nebrangius parašė. Buvo pas jį ir mano kaimynė nuėjusi, irgi patiko.
Atsakyti
*Pati Ta* - Grušauskas 2oje ligoninėje priėma tik vaikus, o Žaliakalnyje visus wink.gif (bet ten mokamai). O dėl jūsų aplankytos dermatologės, siaubas. Tai įrodo kokių atmestinai dirbančių specialistų yra sad.gif jei net nesugeba išgirst to, ko prašote.
Atsakyti
O rimtai pas N. Grušauską reikia laukti "gyvoje" eilėje? Ar tos "gyvos" eilės labai ilgos? Ir dar klausimas - ar jis visas ligas nustato iš akies (tokį įspūdi susidariau skaitydama apie jį internete visokius komentarus), ar ir padaro kažkokius tyrimus?
Atsakyti
Eilės labai ilgos.... Žmonės jau prieš darbo pradžią ateina ir laukia..... Kartais ir su vaikais reikia palaukti......
Nustato daugiausia iš akies, bet jei mato reikalą siunčia tirtis/ rašo siuntimus konsultacijoms....
4u.gif
Atsakyti
KMUK suaugusiu dermatovenerologė gyd. Samulėnienė ir dermatoonkolegė gyd. S. Valiukevičienė. Aš tik už jas 4u.gif Labai nepatiko Razukevičius... toks komercinis... tik greičiau operuotis pas jį, nieko nežiūrėt... o kita gydytoja patarė visiškai priešingai.
Atsakyti
Dėl Razutkevičiaus sutinku thumbup.gif
Kiek teko susidurti-tik gražios seselės domina.....
Darė biopsiją labai grubiai....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2010 11 17, 08:41)
O rimtai pas N. Grušauską reikia laukti "gyvoje" eilėje? Ar tos "gyvos" eilės labai ilgos? Ir dar klausimas - ar jis visas ligas nustato iš akies (tokį įspūdi susidariau skaitydama apie jį internete visokius komentarus), ar ir padaro kažkokius tyrimus?




"uzkniso" 2 valandas pralaukiau ir isejau, siais laikais kai zmones taip neturi laiko, kazkokia nesamone- gyva eile privalioje klinikoje. schmoll.gif
Atsakyti
Aš pas Grušauską esu pralaukusi beveik 5 valandas blink.gif Žiauru...

Gal kas galėtų rekomenduoti Kaune gerą alergologą? Jau nebesvarbu ar privačiai, ar ne, svarbu, kad išmanytų savo darbą doh.gif

O į temą - darkart pagirsiu Kauno Dainavos poliklinikoje dirbančią dermatologę Jolantą Urbštienę. Ir kompetentinga, ir humaniška, ir tik geriausi žodžiai jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 04 gruodžio 2010 - 14:56
Jei kam bus naudinga, informuoju, kad Nauris Grušauskas K. Petrausko g. dabar dirba kasdien nuo 14val. 4u.gif Seniau lyg skirdavosi pagal porines ir ne. Praeitą savaitę pas jį pralaukiau tik pusantros val, jau čia mažai, kaip pas jį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip pas Grusauska uzsiregistruoti? Man rodos as pas ji vaika kazkada vedziau, dabar paciai butinai reikia, nes spuogai uzknist baigia doh.gif Jau nebezinau ka daryti.. verysad.gif I kuria klinika pas ji registruotis? O gal kuri dar galit koki dermatologa rekomenduoti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Grusauskas II ligoninej dabar dirba stacionare, ir neregistruoja pas ji. Tipo ko gero ir visa sausi taip. O veliau nezino.
O Azuolyne dirba kasdiens 14-17.30. Registracijos nera
Atsakyti