http://www.manodrabu...alai-originalas
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 21:26)
Lyginu su savo originaliais. Manau, kad neoriginalūs.
Na... man dugno nuotraukoje stiklas labai negražus. Ir dar ta "R" raidė po 100 ml. užrašu įtartinai atrodo. Nepirkčiau
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 22:26)
Neoriginalas nepirkit....
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 07 19, 23:51)
Lyginu su savo originaliais. Manau, kad neoriginalūs.
Na... man dugno nuotraukoje stiklas labai negražus. Ir dar ta "R" raidė po 100 ml. užrašu įtartinai atrodo. Nepirkčiau
QUOTE(gile20 @ 2011 07 20, 06:35)
Neoriginalas nepirkit....
Ir as esu tikra, kad neoriginalus. Dugno krastai be galo stori, tikrai nepirkciau tokiu
+tas faktas, kad gauti dovanu ir butent 100ml, labai sukelia itarimu.
Papildyta:
QUOTE(Josa @ 2011 07 19, 19:35)
Beveik_tobula prašymu įkeliu daugiau nuotraukų. Negaliu nufotografuoti permatomo buteliuko vamzdelio, tad kaip pavyzdį pateikiu savo naudojamus.

Siu kvepalu dugnas dailus, nestoras, krastai tolygus, tikrai matosi kokybe.
Papildyta:
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 19, 11:42)
Siu dugnas man labai daug pasako apie (ne)originaluma
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 19, 20:19)
Na dar karta patrugdysiu
Ka manote?
Nuo anu tai skirtumas akivaizdus manau yra
skirtumu tikrai yra, bet kodukas vistiek adatiniu budu isbadytas?
gal pravers http://webcache.goog...e=www.google.lt
gal kas esat bende kvepalus pirkti is Lietuviu duty free?"go duty free"
ten kainos labai jeu nedideles
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 20, 11:02)
skirtumu tikrai yra, bet kodukas vistiek adatiniu budu isbadytas?
kazkas rase,kad ant turimu originaliu vientisas..
Man irgi pasirode lyg kaip su adatele, dar uzklausiau pardavejos kaip yra istikruju. Ber ar tikrai originaluose butent ant visu turi buti vientisai isgraviruoti?
Aciu mylimaa uz nuorodele, jei ir sie pasirodys fufelis, tai tikrai reikes pirkti parduotuvese
QUOTE(Roxetė @ 2011 07 20, 08:34)
Ir as esu tikra, kad neoriginalus. Dugno krastai be galo stori, tikrai nepirkciau tokiu
+tas faktas, kad gauti dovanu ir butent 100ml, labai sukelia itarimu.
Papildyta:
Siu kvepalu dugnas dailus, nestoras, krastai tolygus, tikrai matosi kokybe.
Papildyta:
Siu dugnas man labai daug pasako apie (ne)originaluma
pardaveja pataria kartu eiti i sarma, ir sulyginti. sako kad originalas..
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 20, 11:30)
Tai taip ir padarykite
P.S. kaz koki isgraviruota koduka ir as matau... bet nei teigti, nei neigti negaliu
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2011 07 20, 11:30)
Tai geriausia iseitis
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 20, 11:12)
Man irgi pasirode lyg kaip su adatele, dar uzklausiau pardavejos kaip yra istikruju. Ber ar tikrai originaluose butent ant visu turi buti vientisai isgraviruoti?
Ar galima vien pagal tai spresti ar originalus? Nes siaip buteliukas pagal mane atrodo tvarkingas.
Aciu mylimaa uz nuorodele, jei ir sie pasirodys fufelis, tai tikrai reikes pirkti parduotuvese
Visgi kodukas isbadytas lyg kaip su adatele, ne vientisas. Tai laukiu nuomones eksperciu ar tikrai originaluose turi buti vientisas??ir ar galima vien tik pagal si pozymi sprest kad neoriginalus sie kvepaliukai irgi
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 20, 16:43)
Visgi kodukas isbadytas lyg kaip su adatele, ne vientisas. Tai laukiu nuomones eksperciu ar tikrai originaluose turi buti vientisas??ir ar galima vien tik pagal si pozymi sprest kad neoriginalus sie kvepaliukai irgi 
Sveikos, praziurejau visus turimus Chanel buteliukus, visur kodukai is atskiru taskuciu, tik vienur tie taskuciai aiskus, kitur tarsi isvien butu isgraviruota. Tai manau, jog sis gamintojas kodukus imusa taskiniu budu. Manosios Coco Mademoiselle kodukas istaskuotas stikle susijungusiais vienas prie kito taskuciais.
Tik atydziai apziurekit ar tikrai jie ismusti stikle, o ne uzpusti tokie matiniai ant stiklo, buna ir taip
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 07 20, 19:00)
Sveikos, praziurejau visus turimus Chanel buteliukus, visur kodukai is atskiru taskuciu, tik vienur tie taskuciai aiskus, kitur tarsi isvien butu isgraviruota. Tai manau, jog sis gamintojas kodukus imusa taskiniu budu. Manosios Coco Mademoiselle kodukas istaskuotas stikle susijungusiais vienas prie kito taskuciais.
Tik atydziai apziurekit ar tikrai jie ismusti stikle, o ne uzpusti tokie matiniai ant stiklo, buna ir taip
Siuo atveju as kalbejau ne apie Chanel o apie Paco Rabanne 1 Million kvepalus.
QUOTE(*Raganiuke* @ 2011 07 19, 20:19)