Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(rolandas. @ 2011 09 30, 14:10)
dontstop,jei rasit lauksiu informacijos ir nuomones  biggrin.gif .sekmes ieskant

Jau turiu ax.gif Pavyko pagriebti paskutinę paletę, buvo tik tokio atspalvio ir sakė, daugiau nebeužveš g.gif

user posted image

Pirmas įspūdis:
realybėje gerokai skiriasi spalvos unsure.gif Vietoje apatinės violetinės - pilka, net be jokio violetinio atspalvio; šoninė alyvinė - sodri raudonoka violetinė, viršutinė rožinė turi alyvinį atspalvį, tamsiausia mėlynai violetinė gan panaši, viduriukas - pilkai sidabrinis;
kiekviena spalva su smulkiais blizgučiais sad.gif Tamsiaisia - su mėlynais blizgučiais;
pigmentacija gan vidutiniška sad.gif
yra kažkoks nemalonus cheminis kvapas.

Po kelių dienų parašysiu išsamesnę apžvalgą.

Dar pirkau Golden rose trūkinėjantį laką, kur kas pigiau, nei Martinoj, ir 2 Flormar pieštukus lūpoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 16:14)
Dar pirkau Golden rose trūkinėjantį laką, kur kas pigiau, nei Martinoj, ir 2 Flormar pieštukus lūpoms  ax.gif

Kokia spalvyte pirkot?
labai domintu mirksiukas.gif atsiliepimai apie si laka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2011 09 30, 16:34)
Kokia spalvyte pirkot?
labai domintu mirksiukas.gif  atsiliepimai apie si laka ax.gif

Juodą. Ką tik užtepiau - man labai patinka rezultatas smile.gif Ir jis būtent toks, kaip parodyta ant pakuotės. Sutrūkinėjo akimirksniu, kaip laikys, parašysiu po kelių dienų. Kas nustebino, lako galiojimo laikas 8 mėnesiai, šešėlių - metai. Trumpokai unsure.gif

Foto ne mano, bet ir man panašiai gavosi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 16:40)
Juodą. Ką tik užtepiau - man labai patinka rezultatas  smile.gif  Ir jis būtent toks, kaip parodyta ant pakuotės. Sutrūkinėjo akimirksniu, kaip laikys, parašysiu po kelių dienų. Kas nustebino, lako galiojimo laikas 8 mėnesiai, šešėlių - metai. Trumpokai  unsure.gif

Foto ne mano, bet ir man panašiai gavosi

user posted image

Kaip suprasti trukinejantis? nerodo man nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 09 30, 21:27)
Kaip suprasti trukinejantis? nerodo man nuotraukos

va toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2011 09 29, 15:31)
dar Fabijoniskese baze yra, ten irgi yra smile.gif man visai nieko jie smile.gif

kas per baze? neteko girdet g.gif išduokit tikslia dislokacijos vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2011 09 30, 21:56)

wow blink.gif pirma karta girdziu apie toki.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 30, 17:14)

Dar pirkau Golden rose trūkinėjantį laką, kur kas pigiau, nei Martinoj, ir 2 Flormar pieštukus lūpoms  ax.gif

Kiek uz laka mokejot, jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 09 30, 22:27)
Kiek uz laka mokejot, jei nepaslaptis? ax.gif

Bazėje 5 sandėlis - 9,50 lt, Martinoje, jei nieko nepainioju - 14,50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 01, 07:48)
Bazėje 5 sandėlis - 9,50 lt, Martinoje, jei nieko nepainioju - 14,50  4u.gif

svaros prekese apie 13lt
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 09 30, 23:15)
kas per baze? neteko girdet g.gif išduokit tikslia dislokacijos vieta biggrin.gif

Uzkampy tokiam lotuliukas.gif Gal zinai kur yra Respublika spaustuve? net nezianu kaip paaiskinti, ten dar salia kavine yra Oranzine Oaze...

Kazkas cia rase apie BAIKAL serija.. Visai nieko man atrodo jos, idomu ar yra prekyboje kur... g.gif as gi kaip nzn kas, visko noriu, visko reikia, o namuos jau savo krautuve galeciau atidaryti lotuliukas.gif
Ir del Eveline tusu... Turejau auksini, labai geras buvo, bet dingo doh.gif bandziau dar toki Eveline milion calories, tai nzn, man pradejo akis nieziet ir perst nuo jo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 09 30, 23:22)
wow  blink.gif  pirma karta girdziu apie toki.

Visokiu yra ju, jei neklystu pats pirmas tai Isadora buvo toks lakas, bet dingo.. O dabar ir Bell iir Golden Rose, ir dar kazkoks yra pigesnis... labai man grazu kai juodas su auksiniu arba su sidabriniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 01 spalio 2011 - 11:54
Gal kas matet juodojo muilo kur pigiau?
Ziurejau Eurokose tai 25Lt dezute kainuoja
Atsakyti