Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2011 10 28, 21:11)
Baikal serija jau Elevitoje:
http://www.elevita.l...m...d=7&lang=lt
Kremai 50ml,serumai 30 ml po 11.29,sampunai balzamai 280ml po 4.99 .Isigijau siandien seruma misriai odai ir sampuna greitai besiriebaluojantiems plaukams.Serija brangesne nei Babuski agafji,visi kremai su dozatoriais thumbup.gif

Man labai patinka kai kremai su dozatoriais, tepliotis nereik, isspaudi kiek reikia thumbup.gif reikes nueiti pasizvalgyti kada, kas ten gero yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Staigmena @ 2011 10 31, 21:45)

Megstu sita seruma, perku kai buna tos didziosios metu nuolaidos blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

bandžiau įvairių, pigesnių ir brangesnių kremų, bet mano odai (vietomis sausai, linkusiai pleiskanoti, rausti) tiko ir patiko BELLE JARDIN (Lenkijoje gamina) kviečių kremas su vitaminais A, C, E iš serijos Spa Naturelle 4u.gif Kažkada seniai naudojau Pond's kremą, atsimenu jis buvo balta su raudona spalva pakuotėje, irgi su šiais vitaminais, matyt mano odai jų reikia. O paskui tas kremas dingo, ir ilgai neatsitaikiau kito kremo. Pvz., L'oreal man netiko visiškai, jokios naudos, na tiesiog netiko 4u.gif Nors kvepėjo maloniai smile.gif
Atsakyti
Pasiulykite gera priemone plauku galiukams, kad neskilinetu smile.gif
Atsakyti
O bandete kokosu alieju? arba jojobos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 13, 00:04)

man avon serumas plaukų galiukams kol kas geriausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 13, 00:04)

Revivor priemonė jau buvo išgirta.
http://www.svarospre...
(būna ir pigiau kitose parduotuvėse)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 13 lapkričio 2011 - 18:55
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 13, 18:20)
man avon serumas plaukų galiukams kol kas geriausias  ax.gif

Man irgi super daikciukas thumbup.gif puikus kainos ir kokybes santykis ax.gif
Esu bandzius ir ne 1 brangu..... bet rezultatas tikrai niekuo ne prastesnis nei su brangiais galiuku serumais
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2011 11 13, 16:27)
O bandete kokosu alieju? arba jojobos? smile.gif

Kokosu bandziau toks jausmas,kad sausina dar labiau, o jojobos tai jau nebutu pigus, kiek zinau jo kaina ~ 25lt ir kazin ar butu galima naudoti ant svariu isplautu sausu plauku? As megstu juos naudoti kasdiena glotnumui suteikti,ne tik, kai galva plaunu.
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2011 11 13, 19:54)
Revivor priemonė jau buvo išgirta.
http://www.svarospre...
(būna ir pigiau kitose parduotuvėse)

O,niekad nesu nei bandzius nei gridejus.Aciu butinai isbandysiu.
O siandien parodoj Moters pasaulis nusipirkau kazkoki uz puse kainos vietoj 40lt, 20lt tai bus gerai kolkas, RICH argan oil elexir
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 13, 21:53)
RICH argan oil elexir

turetu buti puikus dalykas.Kas dar jo sudetyje be arganu aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 11 13, 23:53)
turetu buti puikus dalykas.Kas dar  jo sudetyje be arganu aliejaus?

Silikonai:)
Pirmi trys silikonai,ketvirtas aragano aliejus, poto dar trys aliejai ir ant galo parfumai bei aloe sultys..
Internete sudeties neradau, o nuo buteliuko nenuarsysiu tiksliai,nes labai mazom raidem parasyta,man blogai matanciai sunku nurasineti. Sori 4u.gif
Atsakyti
Ieškau gero, išsilaikančio, nesausinančio šviesios spalvos maskuoklio 4u.gif Būtų idealu, jei ir paakiams tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 14, 00:38)
Silikonai:)
Pirmi trys silikonai,ketvirtas aragano aliejus, poto dar trys aliejai ir ant galo parfumai bei aloe sultys..
Internete sudeties neradau, o nuo buteliuko nenuarsysiu tiksliai,nes labai mazom raidem parasyta,man blogai matanciai  sunku nurasineti. Sori 4u.gif

tas rich labai labai geras smile.gif
Atsakyti