Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano mylimas autistas

nu bet aisku - kur buvo jusu protas - kai vaikam tokius vardus dejot lotuliukas.gif doh.gif - ir dar jos nori kad jei kalbetu... Aisku, visu, kuriu vardai ilgi - nekalba schmoll.gif - tik idomu ar as galejau dar ka trumpesnio sugalvot nei yra lotuliukas.gif (nors jei atvirai - Gabrieliui kai rinkom varda - ziurejom kad graziai skambetu, o Mildai - norejom trumpo, paprasto, lengvo, lietuvisko... Lyg nujausdami...)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 15, 21:12)
nu bet aisku - kur buvo jusu protas - kai vaikam tokius vardus dejot lotuliukas.gif  doh.gif  - ir dar jos nori kad jei kalbetu... Aisku, visu, kuriu vardai ilgi - nekalba schmoll.gif  - tik idomu ar as galejau dar ka trumpesnio sugalvot nei yra lotuliukas.gif (nors jei atvirai - Gabrieliui kai rinkom varda - ziurejom kad graziai skambetu, o Mildai - norejom trumpo, paprasto, lengvo, lietuvisko... Lyg nujausdami...)

Nu dar viena raide trumpesnių yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 06 15, 21:51)
Nu dar viena raide trumpesnių yra  biggrin.gif

tai Ona reikejo det - dar trumpiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš buvau išmokinusi atsakyti į klausimą "koks tavo vardas?" rugsėjo mėn. prieš darželį. O dabar vėl nebemoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 06 16, 12:58)
Aš buvau išmokinusi atsakyti į klausimą "koks tavo vardas?" rugsėjo mėn. prieš darželį. O dabar vėl nebemoka  g.gif

matyt nusprendė,kad visi jau žino:)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
turiu gerų naujienų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gavau F84.5 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 16, 19:46)
Sveikos smile.gif
turiu gerų naujienų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
gavau F84.5  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
thumbup.gif  thumbup.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 06 16, 19:46)
Sveikos smile.gif
turiu gerų naujienų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
gavau F84.5  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
thumbup.gif  thumbup.gif

mano sūnaus tokia diagnozė
Atsakyti
F, kas davė ir kaip tai įvyko?
Sveikinu ir suprantu tavo džiaugsmą smile.gif
Atsakyti
F, gal dabar viskas bus paprasčiau. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikos..be jegu visai..jau senokai turejom tokias isterijas kaip sandien verysad.gif buvome pas mociute kelias dienas,siandien mociute popiet turejo i darba isvaziuoti,atsisveikino,atsibuciavo su mazium mano,kai jis pamate kad ji nuvaziuoja puole i panika,begioti,verkti,saukti,niekaip nejo nuraminti,negirdejo manes visai tik sauke doh.gif blaskesi,uzsistate gumba..nezinau gal cia blogai,bet mums lengviau buna iseit jam nematant,nors visur sako kad su vaiku reikia atsisveikinti,bet neimanoma pas mus..jei as noriu iseiti ir pasilieka jis su teciu iseinu nemaciom,tada ramu,jei pamatys kad iseinu viskas tragedija..jei nori iseit tetis-tas pats doh.gif tik niekada taip nereaguodavo su mociute,pamojuodavo ir tiek..o siandien..
ateina kazkokia depresija,nebesuprantu kas bus toliau cray.gif as jau pradedu bijoti pasilikti namie viena su vaiku nes bijau nesusitvarkyti verysad.gif
Atsakyti
Laguna, balioniukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

AŠ VISADA reikalauju visų su Jokūbu atsisveikint. dažniausiai ta bėda su mano mama būna. Jai širdį skauda, kad Jokūbas verkia. O aš vis aiškinu, kad jei slapta bėgs tai kitai pir nebus. vaikas mano turi suvokti, kad žmonės ateina, išeina, pareina...Ir tai nepriklauso vien nuo jo norų. Ir kuo greičiau Jokūbas tai suvoks ir priims kaip normalų dalyką tuo lengviau visi atsipūsim.
Tas pats būna, kai Jokūbas nori eiti pas močiutę. Kartais palieku abu verkiančius. Ir mamą ir vaiką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 17 birželio 2011 - 16:08