nu bet aisku - kur buvo jusu protas - kai vaikam tokius vardus dejot
- ir dar jos nori kad jei kalbetu... Aisku, visu, kuriu vardai ilgi - nekalba
- tik idomu ar as galejau dar ka trumpesnio sugalvot nei yra
(nors jei atvirai - Gabrieliui kai rinkom varda - ziurejom kad graziai skambetu, o Mildai - norejom trumpo, paprasto, lengvo, lietuvisko... Lyg nujausdami...)
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 15, 21:12)
nu bet aisku - kur buvo jusu protas - kai vaikam tokius vardus dejot
- ir dar jos nori kad jei kalbetu... Aisku, visu, kuriu vardai ilgi - nekalba
- tik idomu ar as galejau dar ka trumpesnio sugalvot nei yra
(nors jei atvirai - Gabrieliui kai rinkom varda - ziurejom kad graziai skambetu, o Mildai - norejom trumpo, paprasto, lengvo, lietuvisko... Lyg nujausdami...)
Nu dar viena raide trumpesnių yra
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 06 15, 21:51)
tai Ona reikejo det - dar trumpiau
Aš buvau išmokinusi atsakyti į klausimą "koks tavo vardas?" rugsėjo mėn. prieš darželį. O dabar vėl nebemoka
QUOTE(Ice @ 2011 06 16, 12:58)
Aš buvau išmokinusi atsakyti į klausimą "koks tavo vardas?" rugsėjo mėn. prieš darželį. O dabar vėl nebemoka 
matyt nusprendė,kad visi jau žino:)
Sveikos 
turiu gerų naujienų
gavau F84.5

turiu gerų naujienų
gavau F84.5
QUOTE(F @ 2011 06 16, 19:46)
mano sūnaus tokia diagnozė
F, kas davė ir kaip tai įvyko?
Sveikinu ir suprantu tavo džiaugsmą
Sveikinu ir suprantu tavo džiaugsmą
F, gal dabar viskas bus paprasčiau. Sveikinu
sveikos..be jegu visai..jau senokai turejom tokias isterijas kaip sandien
buvome pas mociute kelias dienas,siandien mociute popiet turejo i darba isvaziuoti,atsisveikino,atsibuciavo su mazium mano,kai jis pamate kad ji nuvaziuoja puole i panika,begioti,verkti,saukti,niekaip nejo nuraminti,negirdejo manes visai tik sauke
blaskesi,uzsistate gumba..nezinau gal cia blogai,bet mums lengviau buna iseit jam nematant,nors visur sako kad su vaiku reikia atsisveikinti,bet neimanoma pas mus..jei as noriu iseiti ir pasilieka jis su teciu iseinu nemaciom,tada ramu,jei pamatys kad iseinu viskas tragedija..jei nori iseit tetis-tas pats
tik niekada taip nereaguodavo su mociute,pamojuodavo ir tiek..o siandien..
ateina kazkokia depresija,nebesuprantu kas bus toliau
as jau pradedu bijoti pasilikti namie viena su vaiku nes bijau nesusitvarkyti
ateina kazkokia depresija,nebesuprantu kas bus toliau
Laguna, balioniukai
AŠ VISADA reikalauju visų su Jokūbu atsisveikint. dažniausiai ta bėda su mano mama būna. Jai širdį skauda, kad Jokūbas verkia. O aš vis aiškinu, kad jei slapta bėgs tai kitai pir nebus. vaikas mano turi suvokti, kad žmonės ateina, išeina, pareina...Ir tai nepriklauso vien nuo jo norų. Ir kuo greičiau Jokūbas tai suvoks ir priims kaip normalų dalyką tuo lengviau visi atsipūsim.
Tas pats būna, kai Jokūbas nori eiti pas močiutę. Kartais palieku abu verkiančius. Ir mamą ir vaiką
AŠ VISADA reikalauju visų su Jokūbu atsisveikint. dažniausiai ta bėda su mano mama būna. Jai širdį skauda, kad Jokūbas verkia. O aš vis aiškinu, kad jei slapta bėgs tai kitai pir nebus. vaikas mano turi suvokti, kad žmonės ateina, išeina, pareina...Ir tai nepriklauso vien nuo jo norų. Ir kuo greičiau Jokūbas tai suvoks ir priims kaip normalų dalyką tuo lengviau visi atsipūsim.
Tas pats būna, kai Jokūbas nori eiti pas močiutę. Kartais palieku abu verkiančius. Ir mamą ir vaiką