QUOTE(Kriiste @ 2011 06 25, 10:50)
nu auginau sunu - neturi jis jokiu sutrikimu - bet lygiai taip pat nieko nepasidarydavau, laiko sau neturejau - palngvejo kazkiek - kai i darzeli pradejo eit - bet atsirado kitu problemu - kaip slaugymas istisai
1,5 metu vaikas tikrai nemoka pats zaisti ir reikalauja daug demesio - ir tai yra normalu, jei tokio amziaus vaikas kuri laika ramus ir ne salia - visad eidavau ziuret, nes zinodavau kad jau kenkia kazka
visiems vaikams uzeina periodai - kai mama labai reikalinga, paskui praeina ir vel uzeina - ir nieko cia nepadarysi - aisku gali atstumt vaika ir liept uzsiimt paciam ar pristot prie ko nors kito - bet rizika - kad kai jau noresi kad jis issipasakotu, pasiguostu - jam to nebereiks...
juk jusu leliui dar tik 1,5 metuku - ir naturalu kad jus esat jam visas pasaulis - tad ir bukit juo - ateis laikas, baigsis tai, leks per mergas ir tada dziaugsites jei nebusit jam visisku 0

Gali but. Bet vis netenku kantrybes...
QUOTE(vega2 @ 2011 06 25, 10:56)
Labuka. Nu mane irgi pastoviai uz rankos tampydavo. Bet tas tampymas visai kitoks nei sveiko vaiko buvo. Ta ranka jam buvo kažkoks svarbus įrankis, jis tempdavo prie kokių tai daiktų, tiesdavo mano ranką kad paimčiau. Turėjau stovėti šalia, bet ne dėl draugystės ar meilės, bet kad kiekvieną akimirką jis galėtų pasinaudoti ta visagale ranka. ir dar, kadangi nemokėjo išreikšti ko jis nori, pastoviai kildavo isterijos, jei neatspėdavau ko jis nori. O tie jo norai irgi buvo ne tokie kaip sveikų vaikų: pvz, kad ir kaip jis pats stovėčiau prie durų ir visą dieną jas darinėčiau, kad sukčiau už jį skalbimo mašiną...
na maniskis dar nedarineja duru, spinteliu, na siek tiek-labai simboliskai, bet neuzsiciklina ant sito, viska ima, parodo ir daro savo ranka (ne pirstu), bet taip, jauciu ir as, kad tame manes vedimesi yra daugiau to, kad jam manes reikia is ypratimo, nepasakyciau, kad jis taip kviecia mane zaidimui, daugiau gal del saugumo arba tiesiog is ypratimo laikyt mano ranka....
Nors va kai grizta tevas-pas ji lekia is pasiilgimo-tai labai akivaizdu...ima jo ranka, kazka jam guguoja, lyg pasakoja...Kai as ilgiau nebunu-irgi tas pats, tik tiek, kad as bunu beveik visada.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 25, 11:17)
Euporija - o tavo vaikiukas pats jau vaiksto? nebekrinta? gal jam nesaugu atrodo vienam eit?
Taip, vaiksto jis puikiai, bet va irgi-tas periferinis regejimas matyt.. neziuri kur eina daznai... Eina eina ir bumt i koki zaisla, masina ar dar ka..Nors dazniausiai eina gerai, tavrkingai.
Is pradziu ir maniau,kad cia laikinai, kol ismoks gerai lakstyt, bet vis nesibaigia..