Įkraunama...
Įkraunama...

Paskolos mokėjimo metodai

nu gal as i gyvenima ne su tokiais roziniais optimistiniais akinias ziuriu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 03 16, 17:03)
Aš esu realistė, bet kartu ir  optimistė. Jei pradėsi mąstyti: neaišku, kas bus po metų, kitų; gal gyvenimas gerės, gal blogės- nieko gero nebus. Paskola yra visais atvejais rizika, jei dvejoji- nerizikuok. Jei rizikuosi- gali išlošti arba pralošti.
Juk negalvoji, kad rytoj mirsi ?

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na musu karta turetu buti atspari visom gyvenimo permainom,visus sunkumus lithuania.gif atgavus nepriklausomybe beveik praejom,nu dar euro ivedimas liko wacko.gif Puse tautieciu bendraamziu isruko i uzsienius cia liko tik patys atspariausi yu.gif tai va nepasiduosim taip lengvai,issimokesim tas paskolas ir greiciau nei reikes mirksiukas.gif svarbiausia tiketi,kad gyvenimas gereja assa.gif
Atsakyti
Jooo,na ir mažas jūs čia paskolas imat g.gif kur jūs ir butų tokių pigių randat?Nes man tas butas kuris maždaug atitinka mūsų reikalavimus,tai kainuoja 400t..ir ką-teks imti tokią paskolą,nieko nepadarysi jei nori gražiau gyventi..
O maržą mum VB tik geriausiu atveju siūlo 0,7 schmoll.gif ir tai dar neaiškiai kažkaip..nesuprantu kaip jum su tokia maža suma dar duoda 0,65,juk šiaip man sakė,kad kuo didesnė sumą imi-tuo geresnės maržos gali tikėtis
Na nordas po ilgų mykimų pasakė,kad gal gal gal kaip nors duotų mum ir 0,6
Bet aš čia tik teoriškai kol kas klausinėjau-nes mes buto vis dar neišsirenkam niekaip ax.gif
Atsakyti
Mes irgi imam 400 000,hansoj prasem 0,65,patvirtino 0,7 ir dar pasake,kad cia labai gerai g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 03 17, 11:22)
Jooo,na ir mažas jūs čia paskolas imat  g.gif kur jūs ir butų tokių pigių randat?Nes man tas butas kuris maždaug atitinka mūsų reikalavimus,tai kainuoja 400t..ir ką-teks imti tokią paskolą,nieko nepadarysi jei nori gražiau gyventi..
O maržą mum VB tik geriausiu atveju siūlo 0,7  schmoll.gif ir tai dar neaiškiai kažkaip..nesuprantu kaip jum su tokia maža suma dar duoda 0,65,juk šiaip man sakė,kad kuo didesnė sumą imi-tuo geresnės maržos gali tikėtis
Bet aš čia tik teoriškai kol kas klausinėjau-nes mes buto vis dar neišsirenkam niekaip  ax.gif

Vilniaus bankas yra šiaip jau nepigus bankas. Jie ir tam tikrą mokestį taiko, jei grąžini anksčiau, prieš metus buvo net 3 proc. Hanza ir Nord Lb tuo atžvilgiu yra lankstesni.
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 03 17, 15:44)
Vilniaus bankas yra šiaip jau nepigus bankas. Jie ir tam tikrą mokestį taiko, jei grąžini anksčiau, prieš metus buvo net 3 proc.  Hanza ir Nord Lb tuo atžvilgiu yra lankstesni.

Nevisai taip schmoll.gif ,jokio mokesčio nėra jei pinigus ineši palūkanų perskaičiavimo dieną.O jei kita tai atrodo,1proc. nuo įnešamos sumos.
Atsakyti
is tikruju tai banke reikia issakyti visus savo pageidavimus. mes jokio mokescio uz anksciau termino grazinama paskolos suma nemokam, nepriklausomai nuo to, kada grazinam, ar palukanu perskaiciavimo diena, ar kokia kita diena. tiesiog taip susitareme su banku, ir papraseme, kad tai irasytu i kredito sutarti. ir marza gavome mazesne, negu Jusu minimos. is pradziu mano vienintelis (emem bendra paskola) nuderejo bendraudamas su banko vadybininku, o tada as dar truputi mirksiukas.gif o siaip, kad kuo didesne suma imi, tuo geresne marza gauni, tas teisybe.
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2006 03 21, 22:19)
is tikruju tai banke reikia issakyti visus savo pageidavimus. mes jokio mokescio uz anksciau termino grazinama paskolos suma nemokam, nepriklausomai nuo to, kada grazinam, ar palukanu perskaiciavimo diena, ar kokia kita diena. tiesiog taip susitareme su banku, ir papraseme, kad tai irasytu i kredito sutarti. ir marza gavome mazesne, negu Jusu minimos. is pradziu mano vienintelis (emem bendra paskola) nuderejo bendraudamas su banko vadybininku, o tada as dar truputi mirksiukas.gif o siaip, kad kuo didesne suma imi, tuo geresne marza gauni, tas teisybe.

Kokiame banke emete paskola ax.gif Mes su hansa del dideles sumos grazinimo dar nesuderinam,jie tvirtina,kad reiks moketi procentus,o nuo kokiu 100 000 daug gaunasi :ohvelniava kazkokia g.gif
Atsakyti
Tikriausiai Nord Lb , nes šie tikrai netaiko ir taip jokių procentų už priešlaikinį grąžinimą.

Na pažiūrėsim, ką mums pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 03 17, 11:22)
O maržą mum VB tik geriausiu atveju siūlo 0,7  schmoll.gif ir tai dar neaiškiai kažkaip..nesuprantu kaip jum su tokia maža suma dar duoda 0,65,juk šiaip man sakė,kad kuo didesnė sumą imi-tuo geresnės maržos gali tikėtis
Bet aš čia tik teoriškai kol kas klausinėjau-nes mes buto vis dar neišsirenkam niekaip  ax.gif

Mes tik ką pasiėmėm paskolą iš Hanzos, tai dar gavome 0,6% maržą.
O Nord LB dabar minimalią, kokią gali pasiūlyti, tai 0,8%, nebent dar prašysite specialių salygų, tai maža tikimybė, kad nusileis iki 0,7%. Nes nuo balandžio mėnesio minimali palūkanų normos marža (prašant specialių salygų) yra 0,7 ir nemažiau...
Atsakyti
o aš Hansoj 0,8 gavau, bet tiesa, mano paskola nėra didelė ax.gif
Atsakyti