O cia bandziau atsakyti i klausimus:
1) Kaip jums kompaktine YSL pudra? As turiu tokia, tai man nelabai gerai islaiko matiskuma (mano veido oda misri, paskutiniu metu gal net riebi ).
-As sia pudra jau kelis metus perku ir man ji labai tinka bei patinka, o matiskumas tai puse dienos laikosi, bet neteko tokios tureti ar bandyti, kuri laikytu ilgiau, o skirtos riebiai oda man per daug dziovinancios ir netinka
2)Kasten per vandenukas La Mer?
3)Mane domina abi LaMer priemonės, vandeniukas ir lūpoms.
-vandenukas vadinasi The Mist, drekina, gaivina, ramina veido oda, geras daiktas ir ilgam uztenka, nes kasdiena nereikia.
-lupu balzamas, tai man vienintelis, kuris tikrai drekina lupas ilgam laikui, nereikia desimtys kartu per diena tepliotis, uztenka viena karta ryte bei vakare ir sausu lupu problema jau seniai pamirsta

4)kaip tau biotherm priemones veidui?
-Biotherm Biosource Hydra-Mineral Cleanser prausiklis patinka ir tinka, jau kelis kartu perku. Bandziau Aquasource gel, tai visai netiko, kaip kokia plevele aptrauke veida.
Biotherm Biopur SOS Normaliser Moisturiser neblogai drekina, naudoju ji tada, kai nenaudoju makiazo, kazkaip padaro matine oda. O Biopur Pore Reducer vis pamirstu panaudot

5)Gal numeriukus glait parasyt ir kuris kokios teksturos?
-Creamy Lips - L104 kremine tekstura, spalva gyvai, tokia kaip internetiniame puslapyje
-Glazed Lips - L307 blizgus, spalva tokia i oranzine, kaip matosi mano nuotraukoje
6)kaip jums ranku kremas is loccitane? gal galetumete palyginti su TBC kanapiniu?
-kanapini is TBC esu turejus tik koju krema, vis dar nukrato nuo kvapo

7)kaip jums Mac kompaktine pudra ir skaistali ? dar Chanel skaistalai domina
-mac pudra pradzioje patiko, kokius 6 men, bet daugiau nepatinka, nes pradejo matytis ant veido ir nemaskuoja poru. Gal pakeite tekstura su laiku?