Įkraunama...
Įkraunama...

ex draugo geriausias draugas

QUOTE(wit @ 2011 06 16, 15:43)
nežinau. aš tai nenorėčiau kad mano draugė su mano ex susimestų smile.gif sunkiai įmanomas variantas bet kažkaip vis tiek nenorėčiau smile.gif

na noreti gal nei viena nenori, bet jei taip nutiktu, juk nepalaidotum draugystes
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 16, 15:46)
na noreti gal nei viena nenori, bet jei taip nutiktu, juk nepalaidotum draugystes

nežinau žinok smile.gif viskas aišku priklausytų nuo situacijos, bet kad draugautume "šeimomis" aš abejoju smile.gif
Atsakyti
čia šiaip hipotetinė situacija. įdomu pasidarė, ką platesnė auditorija šiuo klausimu mano, juk vyrų draugystė dainom apdainuota, mitais apipinta biggrin.gif
man pačiai sunku įsivaizduot kaip būtų, jei mano draugė su mano ex prasidėtų ar aš su ex draugu. atrodo, kad kitų vyrų/moterų aplink nėr biggrin.gif o ypač, jei dar ta pati kompanija, visi susitikimai, šventės ir t.t. g.gif
Atsakyti
Kaip ir vyrams, taip moterims, sunku turbut buti su tuo susitaikyti, ypac jeigu butent del to ir issiskiriama. As abejoju, ar noreciau matyti mane iskaudinusius zmones, bei toliau draugiskai biciuliautis sad.gif
Atsakyti
Jei mane paliktu, del mano geriausios drauges - tai niekaip nepavyktu bendrauti. Jei santykiai nutruksta abipusiu sutarimu, ar vienpusiu, bet praeina nemazai laiko ir pasimirsta visos ambicijos - as uz, netrukdytu musu draugystei ir tarpusavio bendravimui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano ex buvo mano vyro geriausias draugas. Iki dabar gražiai visi bendraujam.
Atsakyti
turbut negaleciau taip skaudinti ex ir paciai del to nekoks jausmelis butu, galvociau, kaip jis jaucias, nebent nuo skyrybu tikrai daug laiko butu praeje.
Atsakyti
Aš išvis nelabai norėčiau su kokiais ten ex'o draugais bendrauti... Aišku širdžiai neįsakysi, visko gali pasitaikyt gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(ivy @ 2011 06 12, 18:01)
ieškojau, tačiau tokios temos neradau. jei ką pražioplinau, iš karto atsiprašau  blush2.gif

o klausimas štai toks:
jūs draugaujate (esate ištekėjusios) su geiriausiu buvusio vaikino draugu. kaip reagavo buvusysis? ar išvis taip neįmanoma, nes vyrų draugystė tikrai stipresnė už moterišką? ir išvis, ką manote apie tokią situaciją?  biggrin.gif

Zinai toki posaki: "draugo zmona - man ne moteris, bet, jei ji grazi, jsi man ne draugas" biggrin.gif
Atsakyti
Na man buvo panaši situacija kad aš draugavau su vienu vaikinu apie pusantrų metų, o po to kažkaip susiėjom su jo draugu išsiskyriau su tuo pirmuoju apie pusantrų metų pradraugavau su tuo draugu na iššsiskyrėm po to ir su juo, bet jei į temą tai galiu pasakyt jų draugystė praktiškai nutrūko jie susitikę nebent pasisveikindavo ir tiek šiaip tas pirmasis atitolo ir nuo visos tos kompanijos, nes ir aš ten lankydavaus, kiek žinau iki šiol jie nebebendrauja. Nežinau ar turėjau jaustis kalta nei aš nei draugas specialiai nieko nedarėm, tiesiog atsitiko kaip atsitiko - kaip ten sakoma širdžiai neįsakysi.
Atsakyti
Draugavau ilgai ir rimtai su vienu vaikinu. Po skaudžių skyrybų su juo mane kantriai guodė jo geriausias draugas smile.gif , kuris dabar yra mano vyras jau beveik 11 metų.
Vyrų draugystė greitai baigėsi - natūraliai išblėso. Aš nedariau spaudimo, o mano vyras buvo supratingas, nes visa kas susiję su mano ex dar ilgai mane skaudino...
Nors garsiai niekada nebuvo kalbėta, bet MB pasirinko mane, o ne savo geriausią draugą, nes visiems kartu bendrauti nelabai buvo įmanoma...
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 17 rugpjūčio 2011 - 15:52
QUOTE(Lumina_ @ 2011 08 04, 02:11)
Zinai toki posaki: "draugo zmona - man ne moteris, bet, jei ji grazi, jsi man ne draugas" biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti