Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(Astuliukas @ 2012 04 11, 09:34)
Tik nemontuokite tokių šviestuvų prie veidrodžio  schmoll.gif
Pasakysiu kodėl  smile.gif Visi kraipomi su halogeninėmis lempomis, jie skleidžia šviesą tam tikru kampu, jums ant veido nebus tolygaus apšvietimo, atsiras šešėliai, labai akins lempa ir dar skleis šilumą.
Antroje nuorodoje šviestuvai visi kurie yra nedengti matiniu stiklu, atsispindės lempa veidrodyje ir ji daugiau akins, nei apšvies jūsų veidą.
Geriausias variantas šviestuvai su liuminescencinėmis lempomis, ir būtinai dengti matiniu stiklu/plastiku, tik tolygiai paskirsto šviesą. Tokį galima montuoti virš veidrodžio arba tiesiog įleisti juostą lubose.
Geras dalykas čia, ir gerai apšviečia, ir gerai visi nereikalingi plaukai matosi, tik aišku ne visiems tinka pagal dizainą
user posted image

Na aciu uz praktiska patarima smile.gif rinkdamasi tikrai nebuciau atkreipus i tai demesio.. bet dabar jau rinksiuosi ne tik pagal grozi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S-G @ 2012 04 11, 11:11)
Na aciu uz praktiska patarima smile.gif rinkdamasi tikrai nebuciau atkreipus i tai demesio.. bet dabar jau rinksiuosi ne tik pagal grozi  smile.gif

Bet grožio taip pat reikia wub.gif Stenkis suderinti viską 4u.gif
Atsakyti
Merginos patarkit...ar praktiska miegamajame prie lovos nuleisti is lubu sviestuvai?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 04 17, 14:29)
Merginos patarkit...ar praktiska miegamajame prie lovos nuleisti is lubu sviestuvai?

Pas mane taip padaryta. Jei žemos lubos , tai manau netinka toks variantas, bet man tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot ar uztektu miegamajam sienoj prie lovos bra ir paslepto apsvietimo juostos.Galvoju gal is vis nedaryt centrinio apsvietimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 04 17, 13:51)
Pas mane taip padaryta. Jei žemos lubos , tai manau netinka toks variantas, bet man tai liuks thumbup.gif

Lubos pas mus bus 2,80m..tai manau pakankamai aukstos.
QUOTE(Grelita @ 2012 04 17, 16:11)
Kaip manot ar uztektu miegamajam sienoj prie lovos bra ir paslepto apsvietimo juostos.Galvoju gal is vis nedaryt centrinio apsvietimo  g.gif

jei paslepto apsvietimo juostu ne viena, tai gal ir uztenka..viena mano drauge neseniai isikure naujame bute..daresi miegamajame halogenus, per viduri lubu sviestuva ir prie lovos bra..tai dabar sako, kad halogenu isvis jai nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 04 17, 16:11)
Kaip manot ar uztektu miegamajam sienoj prie lovos bra ir paslepto apsvietimo juostos.Galvoju gal is vis nedaryt centrinio apsvietimo  g.gif

pas mus miegamajam nėra lubinio šviestuvo, tik toršeras ir pastatomi šviestuvai, mums to visiškai pakanka smile.gif
Atsakyti
jus po lubom palikit laida, jei ateityje matysit, kad truksta sviesos, istrauksit ir pasikabinsit sviestuva
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 20:00)
pas mus miegamajam nėra lubinio šviestuvo, tik toršeras ir pastatomi šviestuvai, mums to visiškai pakanka smile.gif

4u.gif
pas mus bus šalia lovos šviestuvai ir bra ant sienos, spinta turės savo apšvietimą, todėl manau bus labai gerai ir be lubinio
Atsakyti
Mes turime lubini sveistuva, bet labai retai ijungiame, tik jeigu greitai noriu ka nors paimti kambary, jungiklis prie pat iejimo, tai patogu, nereikia tamsoje ieskoti jungiklio stalinio sviestuvo prie lovos.
Sviestuvai prie lovos ir zvakes - pats geriausias apsvietimas miegamajam wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 17, 21:36)
Mes turime lubini sveistuva, bet labai retai ijungiame, tik jeigu greitai noriu ka nors paimti kambary, jungiklis prie pat iejimo, tai patogu, nereikia tamsoje ieskoti jungiklio stalinio sviestuvo prie lovos.
Sviestuvai prie lovos ir zvakes - pats geriausias apsvietimas miegamajam wub.gif  thumbup.gif

būtent tam skyriau bra šviestuvą ant kitos sienos thumbup.gif
sutinku, daug apšvietimo miegamajam nereikia
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif padejot galutinai apsispresti smile.gif paliksim turbut tik laida del visa ka,jei jau labai truktu sviesos.
Dabar sekantis klausimas vaiko kambarys doh.gif niekaip negaliu sugalvoti ka cia padarius idomiau ir ,kad jam uztektu sviesos.Galvoju lempike ant sienos daryt salia lovos,kazkoki galbut centrini sviestuva,bet va didziausias man galvosukis del rasomojo stalo apsvietimo,kaip apsviesti ta zona g.gif Galvojau irgi koki nuleidziama,pakabinama sviestuva,bet manau ne kaip atrodys unsure.gif ,butu tiesios lubos tai tam kampe paleisciau lubas ir ideciau kokius halogenus,o dabar kai lubos su nuolydziu,sunku kazka sugalvot.Idedu nuotraukas,kad butu lengviau isivaizduot,gal ka patarsit mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti