Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(Fei @ 2012 06 21, 10:15)
Ką geriau p[atartumėt rinktis, nes tas apšvietimas tarnaus labiau dėl grožio ir bus įjungtas žiūrint TV, kad nebūtų labai tamsu  4u.gif Užuolaidas taip pat paslėpsim nuleistose lubose, mačiau, kad ir už jų tokį apšvietimą daro - ar verta?  g.gif

Patarčiau šviestuvus su lium.lempom,bet jei norite eksperimentuoti galite su LEd'ais.
O už užuolaidų labai verta thumbup.gif jei montuosite prieš užuolaidas -- kambario pusėje, tai išryškins užuolaidų faktūrą, o jei tarp lango ir užuolaidos turėsite idomų efektą, šviesa keliaus per užuolaidos audinį, ir iš lauko pusės jūsų nesimatys. Man asmeniškai dar labai gražu šviestuvas ant palangės.
Atsakyti
Dabar galvoju apie valgomojo apšvietimą ir apipavidalinimą g.gif
Ar gražu būtų tokia siena (230 cm x 270 cm) iš dekoratyvinio akmens, ir pakabintas TV šalia valgomojo stalo, su tokiu apšvietimu kaip 1 foto virš TV?
Virš valgomojo stalo (tamsiai rudo su šviesiomis 6 kėdėmis) bus pakabinamas šviestuvas,virtuvinį įsivaizduoju panašų, foto rastos interneto platybėse 4u.gif Virtuvės-valgomojo patalpa bus viena, dėsim greičiausiai šviesų laminatą, sienos gelsvai dažytos. Ar geriau ant tos ''TV sienos'' klijuoti tapetą ir gal išvis jai nereikia kažkokio atskiro apšvietimo? Lygiagrečiai stalui eis 320 cm didziulis langas, su dienine užuolaida iki žemės, virš jos galima būtų irgi padaryti lubinį apšvietimą su liuminesceęncinėm lempom g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 21 birželio 2012 - 13:51
QUOTE(Fei @ 2012 06 21, 14:46)
Dabar galvoju apie valgomojo apšvietimą ir apipavidalinimą  g.gif 
Ar gražu būtų tokia siena (230 cm x 270 cm) iš dekoratyvinio akmens, ir pakabintas TV šalia valgomojo stalo, su tokiu apšvietimu kaip 1 foto virš TV?
Virš valgomojo stalo (tamsiai rudo su šviesiomis 6 kėdėmis) bus pakabinamas šviestuvas,virtuvinį įsivaizduoju panašų, foto rastos interneto platybėse  4u.gif Virtuvės-valgomojo patalpa bus viena, dėsim greičiausiai šviesų laminatą, sienos gelsvai dažytos. Ar geriau ant tos ''TV sienos'' klijuoti tapetą ir gal išvis jai nereikia kažkokio atskiro apšvietimo? Lygiagrečiai stalui eis 320 cm didziulis langas, su dienine užuolaida iki žemės, virš jos galima būtų irgi padaryti lubinį apšvietimą su liuminesceęncinėm lempom  g.gif
http://i1113.photobu...-svetaine_m.jpg[/img]
http://i1113.photobu...06/edeja1/4.jpg[/img]

O kodel jusu stalas bus tamsus su sviesiomi kedemis? g.gif
Neatrodys tai kaip asistiktinai pristumtos kedes prie bet kokio stalo?
Man noretusi (ir manau, kad ziuretusi geriau) jei stalas ir kedes butu is vieno masyvo ir tos pacios splavos ax.gif kad ir kaip sioje foto( juk stalas ir kedes vienodos)
Atsakyti
Kedes butu tos pacios medienos spalvos kaip ir stalas, taciau su sviesia dirbtine oda arba gobelenu. Man tokios graziausios, tai greiciausiai tokias ir pirksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 22 birželio 2012 - 13:52
QUOTE(Fei @ 2012 06 22, 14:52)
Kedes butu tos pacios medienos spalvos kaip ir stalas, taciau su sviesia dirbtine oda arba gobelenu. Man tokios graziausios, tai greiciausiai tokias ir pirksim  4u.gif

o kaip praktiskumas? g.gif
jei tai valgomojo kedes, daznai bus sedima ant ju...
neramu, kad po to ne jums baldai, bet jus baldams galite tarnauti ax.gif
Atsakyti
Dekoruota siena (plytom) butinai reikia pasviesti. Matot foto, kaip ji atgyja, jos faktura isryskeja. Tik va su lium.lempom aiskiai matosi kaip sienos pasisviecia iki puses metro, nors labai tolygiai ir graziai. Sviestuvai su halogeninem lempom isgautu geresni efekta, nes jos turi reflektoriu, kuris koncentruoja sviesos spinduli, o sis gyliau-daugiau issviecia. Pakabinus TV ant sitos sienos ir ijungus sviestuvus virs jo, vienas kitam bus dirgikliai ir erzins akis.
Atsakyti
Na nezinau, ar labai erzintu akis - kiek maciau foto internete, tai labai nedaug ta siena apsisviecia, tai nemanau, kad turetu trugdyt ziurint TV - kaip tik, kai ziuri TV, yra butina ijungt kazkoki sviesos saltini, kad akys negestu. Tai as tokiu tikslu is dalies ir planuoju dayrt kazkoki apsvietima nerysku virs TV. Ir miegamajame taip bus 4u.gif Tik reikia apsisprest ar LED juosta ar liuminescencines lempos.
Atsakyti
Šviestuvas iš lankų smile.gif
user posted image

QUOTE(Fei @ 2012 06 25, 14:11)
Tik reikia apsisprest ar LED juosta ar liuminescencines lempos.

Aš tik už liuminescencines lempas 4u.gif
Atsakyti
Bet dabar galvoju, kad vientisesni vaizda galima butu isgaut turbut su LED, nes liuminescencines lempos vistiek kelios detusi, tai ir matysis, kur prasideda ir baigasi sviesa - taip arti ju nesudesi turbut viena kitos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 03 liepos 2012 - 15:19
QUOTE(Fei @ 2012 07 03, 16:19)
Bet dabar galvoju, kad vientisesni vaizda galima butu isgaut turbut su LED, nes liuminescencines lempos vistiek kelios detusi, tai ir matysis, kur prasideda ir baigasi sviesa - taip arti ju nesudesi turbut viena kitos...  g.gif

Šviestuvai su liuminescencinėmis lempomis montuojami karnyze yra šiek tiek užkeičiami ir taip yra išgaunamas tolygumas 4u.gif
Papildyta:
Įvairių daiktų pašvietimas vakare jiems suteikia naują gyvenimą:

user posted image
Papildyta:
Nutūpę drugeliai ir ant šviestuvo
user posted image
Atsakyti
sveiki,
...gal kas matete toki blush2.gif (ar panasu sviestuva?) antras peveikslelis (ovalios formos)
http://www.bustovizi...2...uage=lt_LT

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2012 07 04, 13:47)
sveiki,
...gal kas matete toki  blush2.gif  (ar panasu sviestuva?) antras peveikslelis (ovalios formos)
http://www.bustovizi...2...uage=lt_LT

aciu labai

as kazkadapries kokius 4metus pirkau senukuose panasu, bent jau panasiai pakabinimas atrode, tik kad cia nuotraukoje islaikymas ilgas, tai nesimato kokios lemputes viduje, kadangi sviesa susilieja. mano sviestuve buvo susukamos paprastos lemputes, tai gyvai ziurint jos man siek tiek gadindavo vaizda, todel norint, kad taip sviesa kristu, tai reikia ieskoti kazkokio, kad apacioje butu sviesai laidi kokia nors plokste uzdeta, nors man asmeniskai tokiu pakabinamu matyti neteko g.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2012 06 22, 17:03)
o kaip praktiskumas?  g.gif
jei tai valgomojo kedes, daznai bus sedima ant ju...
neramu, kad po to ne jums baldai, bet jus baldams galite tarnauti  ax.gif

siulau praktiska sprendima, pries perkant baltus ar kreminius gobelenus valgomojo kedems pasiziureti, kad jie butu pvz nuimami ir lengvai skalbiami. As savo kedems kai nusibodo languotas gobelenas tai buvau pasisiuvus baltus uzvalkaliukus smile.gif ir labai graziai atrode ir skalbimo metu naudojant balinimo priemones lengvai priziurimi thumbup.gif
Atsakyti