Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

O gal kas kus uzmate pakabinamu sviestuvu, bet, kad butu ant ilgo laido? Laidas turetu buti apie 2m..
Atsakyti
Bet kokiam sviestuvui laida galima pakeisti (laidu galima isigyti senukuose)
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2012 02 19, 22:07)
Bet kokiam sviestuvui laida galima pakeisti (laidu galima isigyti senukuose)

O kazkas man sake, kad tipo labai sunku g.gif Bet kaip suprantu viskas imanoma biggrin.gif
Atsakyti
Oi tikrai nesunku (na gal nuo sviestuvo priklauso g.gif ). Man asmeniskai pats vyras pakeite laida, nors jis nera joks elektrikas, tiesiog isarde ir sutvere per keleta minuciu. O laidas irgi juokingai kainuoja: lygtais 1.8 lt/m..., tiksliai jau nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2012 02 18, 21:48)
O tokio tipo šviestuvų kur ieškoti? Patiko idėja  bigsmile.gif

Sveiki,

Tokius šviestuvus gamina Axo Light gamintojas. Šviestuvų pavadinimai Nelly straight ir Nelly collection 4u.gif
http://www.axolight....E...&lingua=ita

http://www.axolight....e...&lingua=ita
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 01 25, 18:18)
Mes panasu varianta issirinkome i svetaine  smile.gif

user posted image
user posted image

Ir man patinka tokie šviestuvai wub.gif Ar pakanka šviesos?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 20, 11:05)
Ir man patinka tokie šviestuvai wub.gif Ar pakanka šviesos?

Mes dar tik uzsisakeme, bet parduotuveje labai patiko bigsmile.gif Kai sviesa neijungta, sviestuvo visai nesimato, o sviesos skleidzia pakankamai, nes jis nera plastmasinis, o aptrauktas audiniu, kas man labai patiko, nes musu svetaine su virtuve, nori nenori, kaupsis dukes, riebalai, tai sio sviestuvo nereikia plauti, nusiemei audini, isskalbei masinoje ir atgal uzmovei thumbup.gif Dar jis prie pat lubu, kas mums buvo labai aktualu, nes lubos neaukstos thumbup.gif Yra audinio pasirinkimas:

user posted image

Dar patiko, kad jis labai neutralus, nes ant tu paciu lubu, tik virtuves zonoje, pas mus bus gana naiprastas sviestuvas, prie kurio butu sunku parinkti sviestuva svetainei, o su situ jie tarpusavy "nesipjaus" dizainu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Illuminator @ 2012 02 20, 10:15)
Sveiki,

Tokius šviestuvus gamina Axo Light gamintojas. Šviestuvų pavadinimai Nelly straight ir Nelly collection  4u.gif

idomu o kaune yra kur pamatyti juos gyvai g.gif
man beda reik suderinti sviestuva ant lubu ir ant sienos kolidoriuje ax.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kaip Artlantis programoje reikia teisingai nustatyti šviesą, pasirenkant apšvietimą?

Ilgai kankinuosi, niekaip negaliu gražiai nustatyti apšvietimą, tai per šviesu, tai per tamsu smile.gif
Būtų labai didelis ačiū jei pasidalintumet info su manimi smile.gif

Atsakyti
paieška neranda temos apie lubas , sakykit jos nėr ?
Atsakyti
Man labai patinka tokio tipo pastatomi šviestuvai. Gal kas ieškojote ir žinote kur įsigyti (nepebrangiausiai)?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2012 02 19, 20:31)
Sveikos merginos,
sakykit, o kaip jums tokie gipsiniai šviestuvai?
http://www.e-sviestu...-r-l--2411.html
Reikalingi  sieniniai šviestuvai prieškambaryje.Pagalvojau, kad gal neblogas sprendimas būtų nudažius sienos spalva, nenaudojant šviestuvo kaip akcento.Gal turite kas ar gal matėte ar pakanka jų skleidžiamos šviesos?

Sveiki, mes taip pat ziurime tokius sviestuvus. Tik ne i prieskambari, o svetaineje ir planuojame dazyti sienu spalva smile.gif mums jie labai patiko. Keliose sviestuvu parduotuvese klausinejome apie juos, tai visur tikino, kad pakankamai sviesos jie skleidzia smile.gif o prieskambary tikrai turetu uztekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mivida @ 2012 02 20, 11:27)
Mes dar tik uzsisakeme, bet parduotuveje labai patiko  bigsmile.gif Kai sviesa neijungta, sviestuvo visai nesimato, o sviesos skleidzia pakankamai, nes jis nera plastmasinis, o aptrauktas audiniu, kas man labai patiko, nes musu svetaine su virtuve, nori nenori, kaupsis dukes, riebalai, tai sio sviestuvo nereikia plauti, nusiemei audini, isskalbei masinoje ir atgal uzmovei  thumbup.gif Dar jis prie pat lubu, kas mums buvo labai aktualu, nes lubos neaukstos  thumbup.gif Yra audinio pasirinkimas:

user posted image

Dar patiko, kad jis labai neutralus, nes ant tu paciu lubu, tik virtuves zonoje, pas mus bus gana naiprastas sviestuvas, prie kurio butu sunku parinkti sviestuva svetainei, o su situ jie tarpusavy "nesipjaus" dizainu  thumbup.gif

Idomu kaip ta sviestuvo siule per viduri? Ar labai nekliuna akis? smile.gif man jie taip pat patinka, tik kazkaip ta siule rezia aki sad.gif
Atsakyti