Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių augintojų ir mylėtojų klubas "Top Miau"

O maniškės kažkaip masažuokliu nesidomi verysad.gif verysad.gif Pirmą vakarą tik vienas iš visos chebros pabandė tas žoles iškrapštyt ir viskas. g.gif O taip gerai ilgakasiams būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bezelea @ 2011 11 30, 18:46)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu super... thumbup.gif

viskas, noriu i topmiau paroda, esu totali reklamos auka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga` @ 2011 12 02, 11:44)
Dėl dubenėlio tai teisybė, maniškis irgi tingi savo žandus kilnoti, tai pirmiausia iš Royal dubenėlio visą išvalgo... biggrin.gif

o mums nepatiko biggrin.gif
man tie senieji labiau patinka, o is situ tragiska situacija, jie negilus, mano Escada puse maisto ismete, Cosmeja ivis nepriejo prie tu indu....zodziu mums nelabai jie biggrin.gif
Kai pas mane ju daug, tai maisto pilu daug, o cia negilus indas daug neprikrausi viska kasarai ispila biggrin.gif bet gal tiesiog maniskiai neisaukleti tvarkingai esti biggrin.gif
Papildyta:
Beje man nerealiai patiko Exigent maistas, mano kašarai nerealiai jį ėda, dar taip skaniai nei vieno ėdalo neėdė biggrin.gif

QUOTE(soncco @ 2011 12 02, 12:55)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif nu super... thumbup.gif

viskas, noriu i topmiau paroda, esu totali reklamos auka doh.gif  lotuliukas.gif

labai lauksim sekančioje parodoje wink.gif

Dar nuotraukyčių iš parodos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kaip pamatyti topmiau tinklapyje, 2011-11-27 dienos nuotraukas darytas parodoje? Paspaudus ant nuorodos rodo "turinys laikinai neprieinamas" ?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 12 02, 15:46)

nuostabi foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2011 12 02, 17:46)
Kaip pamatyti topmiau tinklapyje, 2011-11-27 dienos nuotraukas darytas parodoje? Paspaudus ant nuorodos rodo "turinys laikinai neprieinamas" ?

Dar ne visas nuotraukas mes turime, tikiuosi, kad jau po savaitgalio turėsime visas, jas įkelsiu čia ir bus įkelta nuoroda "Top Miau" svetainėje, turbūt tiesiog dar nespėjo ten sudėti iki galo tai, ką jau turime ir šiuo metu yra tvarkoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 02 gruodžio 2011 - 15:53
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 12 02, 15:50)
Dar ne visas nuotraukas mes turime, tikiuosi, kad jau po savaitgalio turėsime visas, jas įkelsiu čia ir bus įkelta nuorodą "Top Miau" svetainėje, turbūt tiesiog dar nespėjo ten sudėti iki galo tai, ką jau turime ir šiuo metu yra tvarkoma mirksiukas.gif

aišku, ačiū
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2011 12 02, 17:52)
aišku, ačiū

Lapkričio 27 dienos visos nuotraukos bus įkeltos čia
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2011 12 02, 17:48)
nuostabi foto wub.gif

Aga thumbup.gif Vo kas man patinka, tai kai šeimininkės storis atitinka katės gabaritus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta: