Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių augintojų ir mylėtojų klubas "Top Miau"

Gražus straipsnis apie praėjusią parodą
jį rasite čia wink.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau padėkoti už parodą, viskas buvo puiku, ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 09 19, 13:01)
Ir aš norėčiau padėkoti už parodą, viskas buvo puiku, ačiū ačiū ačiū  4u.gif

Džiugu, kad patiko wink.gif
cia dar keletas kadru is parodos
jas rasite cia wink.gif
Atsakyti
Prisidesiu ir as su pagyrimais ir padeka !!!!!! biggrin.gif
labai patiko jauki ritmiska,maloni parodos atmosfera ! thumbup.gif
Nuo pat registravimo laiku jautemis laukiami !! (Labai patogus ir paprastas blanko-registracijos pildymas thumbup.gif i visus klausimelius buvo zaibiskai atsakinejima i e-maila,apie sekminga registravima,pinigeliu gavima taip pat buvau informuota ir nereikejo jaudintis ar paviko,pries pat paroda net buvo priminimas kada atvykti!!!)!!!!
Vienu zodziu nuo pat pradziu jauciau demesi ir kad mes esame laukiami sveciai !!!!!!!
Prizai nustebino ir savaime ajsku buvo superiniai!! thumbup.gif
Jau nekantriai lauksime kitos jusu parodos!!
Taip pat linkime visokeriopos sekmes jusu nuostabiam kolektivui!!
Saunoliai, "TOP miau" !!!!!!!!!!!
Aciu uz puikia paroda!! 4u.gif
Atsakyti
Dzokonda labai ačiū už gražius žodelius ir palinkėjimus, labai lauksime Jūsų sekančioje mūsų parodoje.
Visus buvusius parodoje ir gavusius įvertinimus iš teisėjų, kviečiu išreikšti savo nuomonę šioje temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 19 rugsėjo 2011 - 12:44
Gražus straipsniukas su kai kurių veisėjų interviu, bei gražiomis nuotraukytėmis
Informaciją rasite čia
Dar vienas labai šiltas straipsnis bigsmile.gif
Jį rasite čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 19 rugsėjo 2011 - 13:30
Dar nuotraukyčių rasite čia

Jonaistės Jusionytės nuotraukytės dar pildomos (kur aukščiau buvo nurodyta nuoroda, todėl vėliau užsukite vėl) wink.gif
Atsakyti
Aha, nuotraukų tai jau laaaabai noriu, ypač tų, kur jau po britukų šou smile.gif))) O už parodą tikrai labai didelis ačiū, tikrai šauni, jauki ir šilta paroda, patiko beveik viskas smile.gif Gyvuokite ir toliau sėkmingai smile.gif Beje, esu labai pamaloninta kvietimu į kitą parodą smile.gif
Atsakyti
Grazi parodele... Super. Merginos padirbejo is peties. Vaida Top Miau viceprezidente - nu kiborgas lotuliukas.gif. Ten fotkej labai gerai matosi thumbup.gif
Daiga - Top Miau Prezidente - subure puikia komanda. Viskas ejo kaip is pypkes...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezelea: 19 rugsėjo 2011 - 21:58
Ačiū merginos wink.gif

Klubo "Top Miau" Tarptautinės kačių parodos, vykusios 2011 09 17-18 Panevėžyje rezultatai, juos rasite čia

Sveikiname laimėtojus

Atsakyti
Labai ačiū veisėjams, kad taip gausiai fotografavo katytes parodoje smile.gif
Dar daugiau nuotraukyčių iš kačių parodos Panevėžyje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 20 rugsėjo 2011 - 11:33
Ooo, čia jau daug nuotraukų, ačiū smile.gif Bet taip ir nežinau kas fotkino tą vietą, kai britukų šou nugalėtojus pasakė...
Atsakyti