Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(z.lineta @ 2011 10 20, 22:33)
labas,
galiu parekomenduoti puikius zmones,kurie filmuoja vestuves,nesenai pati maciau ju paskutiniuosius darbus ir mano nuomone jie puikus.
Arturas{ parasykite asmeniskai man,jei domins tel nr) cia ko gero negalima:)

Internete darbu galima pamatyti?
Atsakyti
laba
gal kam teko susidurti su sia komanda http://www_videostudija_lt/page.php?4 smile.gif kokybe tikrai ne super,bet mes filmuotai medziagai ir neteikiam labai dideliu reikalavimu,kadangi tai tikrai nera pirmoje vietoje.kaina labai thumbup.gif o domintu,kaip jie bendrauja?ar nereikalauja per daug?nes noretusi,tik reportazo ax.gif problema tame,kad negalime su jais susitikti ir pabendrauti verysad.gif
Atsakyti

Pajurio video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamelucik: 22 spalio 2011 - 11:38
QUOTE(sandralija @ 2011 10 22, 11:11)
laba
gal kam teko susidurti su sia komanda http://www_videostudija_lt/page.php?4 smile.gif kokybe tikrai ne super,bet mes filmuotai medziagai ir neteikiam labai dideliu reikalavimu,kadangi tai tikrai nera pirmoje vietoje.kaina labai  thumbup.gif o domintu,kaip jie bendrauja?ar nereikalauja per daug?nes noretusi,tik reportazo ax.gif problema tame,kad negalime su jais susitikti ir pabendrauti verysad.gif

Man nepatiko schmoll.gif O kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2011 10 24, 17:10)
Man nepatiko schmoll.gif O kokia kaina  g.gif

1500 mirksiukas.gif jie tikrai neispudingi,pritariu tam,bet jau kaip ir minejau,mes neteikiam tam dideles reiksmes blush2.gif
Atsakyti
Nusivylusi nuotaka : www.vestuviufilmas.lt.
taip taupem blush2.gif doh.gif blush2.gif doh.gif ax.gif bet nesugebet normaliai nufilmuoti jaunuju sokio... kuri mokemes sitiek laiko... kuris buvo isties nuostabus... ir kurio filme beveik nesimato... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pamelucik @ 2011 10 12, 23:20)
As tinku  rolleyes.gif Vestuves atsokome pries keleta men. Viso forumo neskaiciau, nes jau man jis neaktualus  cool.gif taigi filmuotojo ieskojom gan ilgai buvau jau vilti praradus. Navickas buvo vestuviu parodoj buvau apie ji prisiskaicius sm. Man jis saltas pasirode, nors negaliu taip teigti nedaug bendravau. Gal profesionalas jis ir geras, bet kaina atbaide 2500 plius kuras. Jis is klp. Pasirinkom pajurio video ir likom labai patenkinti. Visu pirma jie filmuoja dviese, skirtumas tai yra patikekit, geru operatoriu kaina eina apie 2000. Taigi mano berniukai ispilde visus lukescius, labai smagu bendrauti buvo, visos baimes isgaravo. Kaina 2000 plius 200 uz kura. Jie is klp, mes is kauno. Taresi ko norim filme ko ne. Bendravom laiskais. Filmu likaom patenkinti. Butent tai ko ieskojom  bigsmile.gif . Beje visiskai nenuvargino mazai vaidybos.

TAIP TAIP TAIP smile.gif)) Valiooo smile.gif)) mes irgi pasirinkom PAJŪRIO VIDEO smile.gif ačiū už puikų atsiliepimą, tikrai nebebaisu!!! smile.gif
Atsakyti
sveikos planuotojos.
Norejau perspeti apie videojums.lt (E.Pleikys) filmuotoja. Sia vasara sventem vestuves ir savo vargui uzsisakem ji filmuot doh.gif sutarem kaina, sutarem kad per menesi padarys ir t.t. taigi vestuviu diena mus valkiojo is kampo i kampa, mes per diena praktiskai nieko kito neveikem kaip vaidinom filmui vestuviu, todel vakare buvom ziauriai nusikale. Isvaziuodamas is vestuviu, nakti, pranese kad tik po dvieju men bus filmas. Va tada ir prasidejo musu vargas po 2 men buvo 3 dienos po ju dar 3 ir galiausiai net tel. nebekele, pradejo sms rasinet: "nedarykit man spaudimo ir pan.", o kai mano vyras paskambino tai tokias zodziais vare kad tyliu. Zodziu po mazdaug puses menesio gavom filma. Kokybes =0, "chaltura" aukscuoiausios klases, visas filmas sumontatas taip, kad ta pacia scena rodo po 2-3 kartus. Zodziu sumokejom didelius pinigus ir gavom lb prasta rezultata. Kai uzsakinejom filma buvo lb mandagus ir draugiskas, tik paskambinus paklaust kada bus filmas tonas lb pasikeite. Nuvaziavus atsiimt kai paklausiau kodel laiku nepadare, pasake kad ne pecius, jog kai salta ir negaletume laukt, o "tik vestuves", todel galim palaukt. Tada dar paaiskino kad vienetai tera tokiu kurie pyksta uz zodzio nesilaikyma. Tai va kai vienetai tera, tai tokie melagiai dirba ir pinigus is zmoniu ima.
Tikiuosi ne viena neuzkibsite taip kaip mes ir galesite dziaugtis graziu vestuviu filmu.
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif
Noriu pasidalinti savo patirtimi renkantis filmuotoją Evaldą iš Panevėžio. Šį žmogų pasirinkome pagal rekomendacijas, buvome matę draugų vestuvių filmą. Dabar galiu pasidžiaugti, kad mūsų pasirinkimas buvo labai teisingas, nes gavome tikrai gerą rezultatą. Pradėsiu nuo to, kad mūsų vestuvės buvo gana netradicinės ir prisipažinsiu, kad buvo šiek tiek neramu ar tas žmogelis suspės įamžinti tai, ko galbūt net nesitiki išvysti smile.gif
Tą dieną filmuotojas buvo mūsų draugu, o tai labai svarbu. Bendravimas buvo šiltas, nuoširdus.Jis labai greitai pagavo kas mes per žmonės ir koks buvo vestuvių stilius.
Dirbo labai sąžiningai, kruopščiai, o rezultatą gavome greičiau nei tikėjomės! Evaldas tikrai patikimas žmogus, su juo lengva bendrauti ir susitarti.
Filmo kokybė pranoko lūkesčius. Padarė geriau nei draugams smile.gif Filmas buvo labai išradingai sumontuotas, muzika parinkta tobulai (per vestuves įsidėmėjo kokią muziką mėgstame). Daug dėmesio skiria vaizdo ir garso kokybei, siūlo platų laikmenų pasirinkimą. Na ir svarbiausia, kad kaina labai priimtina smile.gif Didžiuosiuose miestuose tokių kainų nerasite.

Rekomenduojame !

Plačiau apie filmuotoją :
http://www.didysisve...mas-104534.html
Atsakyti
O tai kokia ta kainyte butu? smile.gif

QUOTE(AstaKatuk @ 2011 11 10, 13:14)
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif
Noriu pasidalinti savo patirtimi renkantis filmuotoją Evaldą iš Panevėžio. Šį žmogų pasirinkome pagal rekomendacijas, buvome matę draugų vestuvių filmą. Dabar galiu pasidžiaugti, kad mūsų pasirinkimas buvo labai teisingas, nes gavome tikrai gerą rezultatą. Pradėsiu nuo to, kad mūsų vestuvės buvo gana netradicinės ir prisipažinsiu, kad buvo šiek tiek neramu ar tas žmogelis suspės įamžinti tai, ko galbūt net nesitiki išvysti smile.gif
Tą dieną filmuotojas buvo mūsų draugu, o tai labai svarbu. Bendravimas buvo šiltas, nuoširdus.Jis labai greitai pagavo kas mes per žmonės ir koks buvo vestuvių stilius.
Dirbo labai sąžiningai, kruopščiai, o rezultatą gavome greičiau nei tikėjomės! Evaldas tikrai patikimas žmogus, su juo lengva bendrauti ir susitarti.
Filmo kokybė pranoko lūkesčius. Padarė geriau nei draugams smile.gif Filmas buvo labai išradingai sumontuotas, muzika parinkta tobulai (per vestuves įsidėmėjo kokią muziką mėgstame). Daug dėmesio skiria vaizdo ir garso kokybei, siūlo platų laikmenų pasirinkimą. Na ir svarbiausia, kad kaina labai priimtina smile.gif Didžiuosiuose miestuose tokių kainų nerasite.

Rekomenduojame !

Plačiau apie filmuotoją :
http://www.didysisve...mas-104534.html

Atsakyti
Sveikos,

gal turite kokios nors infomracijos apie http://www.filmugamyba.lt/ mes su savo brangiausiuoju dabar ieskome filmuotoju.

Gal ka girdejote apie juos?
Atsakyti
Kas nors gal girdejote???? A? 4u.gif
Atsakyti