Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija Kaune

QUOTE(slitka @ 2013 05 25, 06:33)
biggrin.gif  niu zinai as renkuosi greita varianta, nes kaip minejau, tikrai nebuciau isgulejus ten valanda ar pusantros, juolab jei turi laiko megautis tokia procedura tai gerai, o jei ne, tenka tenkintis "greitukais" smile.gif

Bet gal geriau ilgiau pagulėt, bet išeit su idealiu rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 25 gegužės 2013 - 13:45
QUOTE(?angeliux? @ 2013 05 15, 21:09)
o gal silainiuose dar parekomenduotumet? skaiciau apie Ugne ir Inga jei neklystu, kokios kainos pas jas? namuose dirba? kaip su eilem? Pas Vilma (cia ta, kur pries silainiu turgu dirba?) buvau, bet nepatiko  schmoll.gif

Rekomenduoju Ugne, pati vaikstau pas ja ir man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2013 05 28, 12:58)
Rekomenduoju Ugne, pati vaikstau pas ja ir man labai patinka  thumbup.gif

cia gal Vingej?
Atsakyti
Depiliuojuosi pas Loretą ("Vingė"). Labai faina moteris, tokia "buitiška", prie bajerio biggrin.gif Dirba greitai, gerai, ir bent jau man, neskausmingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 05 28, 16:11)
cia gal Vingej?

taip 4u.gif
Atsakyti
o kiek mokat pinigeliu Vingej?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 04 17, 17:52)
Pas Almą už visas kojas ir bikini vašku 70Lt moku, norėčiau panašiai kažko biggrin.gif

Kuom pakeitet Alma, jei ne paslaptis blush2.gif ? Niekaip neprisiskambinu jai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Esu bandžiusi keletą kosmetologių, bet tai tas netinka, tai kitas, labai patiko berods Evelina iš Sarma style Gruodžio g, bet tas salonas uzsidarė, o jos kontakto neturiu, patiko, kaip jinai dirba, labiausiai užvežė, kad su vienkartinėm pirštinėm (!!!) ir gal dėl to labai švariai smile.gif Gal kuri mergina turi jos kontaktą ar žino, kur jinai šiuo metu dirba? Dėkui!
Atsakyti
Sveikos, forumietes smile.gif
Pabandysiu atgaivinti tema ir paklausiu, ka rekomenduotumete Vilniuje ir kokios kainos? As uzsirasiau pilnai depiliacijai cukrumi uz 60 Lt. Darysiuos pirma karta tai nelabai gaudausi cia daug ar mazai, bet kai paskaiciau tema, kad kazkas moka 100 Lt tai manau vidutiniskai smile.gif O kas darote uz 30 Lt turbut jau pastovios klientes esate ir jums nuolaidas taiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ram!nta @ 2013 06 15, 15:12)
Sveikos, forumietes smile.gif
Pabandysiu atgaivinti tema ir paklausiu, ka rekomenduotumete Vilniuje ir kokios kainos? As uzsirasiau pilnai depiliacijai cukrumi uz 60 Lt. Darysiuos pirma karta tai nelabai gaudausi cia daug ar mazai, bet kai paskaiciau tema, kad kazkas moka 100 Lt tai manau vidutiniskai smile.gif O kas darote uz 30 Lt turbut jau pastovios klientes esate ir jums nuolaidas taiko?  4u.gif

as galiu rekomenduoti mergaite, kuri namie daro bikini depiliacija Vilniuje, jei reikia i a.z. 4u.gif persikrauscius i Kauna, neredau dar tokios super malonios ir fainos kaip ji 4u.gif uz viska (pilnai kojos + bikini) mokedavau 91 lt smile.gif dirba salia Domus'o 4u.gif
Atsakyti
labuka, na va vel nudroziau i ta Gytes salona Kaune biggrin.gif bet daugiau tikrai neisiu, ne todel, kad esu labai nepatenkinta visa procedura, viska gan neblogai, bet , deja, savininke/kosmetike turi didele beda su plepejimu, vos tik kliente nulipo nuo stalo, pagulde mane ir davai sneket apie pries tai buvusia kliente blink.gif po to dar apie kazkkia buvusia ir dar kazkokia blink.gif blink.gif itariu, kai as isejau gal ir apie mane kazka snekejo,galima sneket apie vaikus, ora, bites, bet pletkavoti savo esamas klientes, kurios man visai neidomios ir kuriu as nepazystu, tai man cia virsune, juolab, kad ir as esu nauja kliente, taip kad padejau dideelliii kryzius ant to ale salono....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 13, 20:43)
kur dirba? kokios kainos?

dirba šiuo metu "Grožio studijoj", Gaižiūnų 2. Čia priešais Žėrutį. Kainos iki 60 Lt pilnas bikinis.
Atsakyti