Azuolyno SPA Sigute (nesumaisyti su kita ten dirbancia Sigita), labai profesionali
na mergaites atrodo radau analoga Vaidutei
meistre vardu Laima, dirba Divos salone Nemuno g. netoli pozemines perejos, procedura truko visa valanda, bet kadangi buvau paskutine kliente tai dar kojas ismasazavo, ant pilvo kazkokius gyvaplaukius nudepiliavo ir net rastus ant koju pirstu plaukus isrove,(tad viskas uzsitese iki 1,5 val) labai atidziai viska ispesiojo, neskausmingai, duoda kelnaites (man ju nereikia), sedmenis ir kt, kaip priklauso viska isrove, su pincetu net iaugusius plaukelius isrankiojo, o vat pati meistre labai savotiska, labai lipsni, pavadinciau "bozij aduvancik"..bet rezultatu likau labai patenkinta, proceduros kaina 14 eur. jei kas susidomes telefona parasysiu i az
0

0
QUOTE(Lapė... @ 2015 08 18, 15:58)
minėjo, ka rugpjūty pradės dirbti ir visoms savo klientems parasys, bet dar nieko nerase.
QUOTE(slitka @ 2015 08 09, 18:07)
na mergaites atrodo radau analoga Vaidutei
meistre vardu Laima, dirba Divos salone Nemuno g. netoli pozemines perejos, procedura truko visa valanda, bet kadangi buvau paskutine kliente tai dar kojas ismasazavo, ant pilvo kazkokius gyvaplaukius nudepiliavo ir net rastus ant koju pirstu plaukus isrove,(tad viskas uzsitese iki 1,5 val) labai atidziai viska ispesiojo, neskausmingai, duoda kelnaites (man ju nereikia), sedmenis ir kt, kaip priklauso viska isrove, su pincetu net iaugusius plaukelius isrankiojo, o vat pati meistre labai savotiska, labai lipsni, pavadinciau "bozij aduvancik"..bet rezultatu likau labai patenkinta, proceduros kaina 14 eur. jei kas susidomes telefona parasysiu i az
0

0
Gavau informacija is Vaidos, kad dirbti prades tik po metu, tai nuejau pas Laima

QUOTE(Emeida @ 2015 09 07, 14:22)
Gavau informacija is Vaidos, kad dirbti prades tik po metu, tai nuejau pas Laima
Ji tikrai Vaidos "analogas"
Labai maloni, kruopsti ir t.t. Pries tai rasytame komentare "slitka" puikiai ja apibudino
Tikrai rekomenduosiu ja visoms draugems 

Gal galit ir man jos kontaktą numest?

QUOTE(*matrioshka* @ 2015 09 16, 16:32)
Labas vakaras merginos

kam reikia Laimos tel. parasykit man i AZ
Na va, apsilankiau ir aš pas Laimą
Įspūdžiai labai geri. Tokios kruopščios kosmetologės dar neteko sutikti!
Užtrukom daugiau nei valandą, tiek ji krapštėsi, tiek viską norėjo tobulai atlikti, rūpinosi, kad patogiai jausčiaus. O jau bendravimas koks malonus, kokia miela mergina, nors prie žaizdos dėk
Viskas, baigtos mano odisėjos per kosmetologes, Laima - the best
Kam reikia greitai, Laima netiks, nes ji myli savo darbą ir neskuba tep-lep padaryti. O ir aš galiu skirti tą valandą, kad tik atliktų viską be priekaištų.

Kam reikia greitai, Laima netiks, nes ji myli savo darbą ir neskuba tep-lep padaryti. O ir aš galiu skirti tą valandą, kad tik atliktų viską be priekaištų.
QUOTE(pempe @ 2015 10 10, 21:43)
Rekomenduoju Rasa is High Care, tik problemele, kad reikia rasytis pries kokias 2 sav, tai jei sugalvoji neplanaves nepapulsi. bet dirba su naujovisku cukrumi, kuris labai sumazina ataugima, man reikia lankytis tik kas 2 menesius, nes tiek laiko neatauga:)
nelabai tikiu

Neužfiksavau, ar Laima dirba su cukrumi?