Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(ziit @ 2011 06 18, 04:35)
nu va "pribaigiau"savo dieduka biggrin.gif

Smagus diedukas thumbup.gif

bet jau nooosis tai tokia a-lia "gruziniška" (o pameni ką sako apie dideles nosis? ) mirksiukas.gif

burbanti, sveikinimai ir nuo many drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jau diedukas kaip išblizgintas biggrin.gif
ziit, ar čia specialiai taip užmanei, kad diedukas reprezentuotų tavuosius auskariukus?
burbanti, ot smagu matyt tavo darbus parodėlėje thumbup.gif , tik gaila, kad iš arčiau negaliu pažvelgt cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausimėlį toms, kas su sidabru dirba. Kodėl dirbiniai geltonuoja? Gal aš kažkaip neteisingai poliruoju? Ar čia nuo prabos priklauso, ar dar nuo ko nors? Nes vieni darbai oksiduojasi normaliai - pilkėja, o kiti pagelsta. Niekaip neišrišu kame čia šaknys. doh.gif
Atsakyti
Burbanti, sveikinimai thumbup.gif Siunciuosi mirksiukas.gif

Ziit, o tai tas diedukas auskarus tik laikys biggrin.gif ?

Hidargy, manau, nuo priemaisu sidabre priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu ,aciu uz pasveikinimus

O del sidabro geltonavimo g.gif ...geltonuoja pas mane tik ten, kur gerai lydmetalis nenuvalytas t.y. ten, kur sidabras nera 925 prabos.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 21, 13:48)
O del sidabro geltonavimo  g.gif  ...geltonuoja pas mane tik ten, kur gerai lydmetalis nenuvalytas t.y. ten, kur sidabras nera 925 prabos.

aišku. smile.gif o kuo poliruojat, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 06 21, 15:21)
aišku. smile.gif o kuo poliruojat, jei ne paslaptis? ax.gif

Baik tu ,poliravimas tai jau malonumas vienas po slifavimo irnesakyk.gif O lydmetalio nuemimas -marudnas darbas .Su svitriniu popieriumi .
O pas tave geltonuoja visi gaminiai ar tik litavimo vietos ,kur isbeges lydmetalis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 birželio 2011 - 14:26
nosis, nosis...tikriausiai savo nukopijavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na taip, as norejau, kad diedukas kuo nors uzsiemes butu biggrin.gif auskarus gali laikyti, apyranke irgi sueis. zodziu "mobili skulptura" visa laika galima keisti 'peizaza" biggrin.gif

del geltonavimo as daug nezinau, bet mano "moliniai" 0.99 prabos naturaliai daugiau geltonuoja, jeigu noriu, kad pajuoduotu, reikia karstame liver of sulfur su amoniaku ir druska laikyti g.gif

tiesa, siandien dar ir vario milteliu nusipirkau, paziuresim, kas gausis lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 21 birželio 2011 - 19:13
burbanti sveikinimai,džiaugiuosi už tave
Ziit labai gražu
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 21, 14:25)
Baik tu ,poliravimas tai jau malonumas vienas po slifavimo  irnesakyk.gif O lydmetalio nuemimas -marudnas darbas .Su svitriniu popieriumi .
O pas tave geltonuoja  visi gaminiai ar tik litavimo vietos ,kur isbeges lydmetalis?

Panašu, kad tik ten kur lydmetalis. Matyt per trumpai marudinuos šlifuodama. biggrin.gif
Dėkui už patarimus ir, beje, prisijungiu ir aš prie masinių sveikinimų. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 06 21, 19:11)
del geltonavimo as daug nezinau, bet mano "moliniai" 0.99 prabos naturaliai daugiau geltonuoja, jeigu noriu, kad pajuoduotu, reikia karstame  liver of sulfur su amoniaku ir druska laikyti g.gif

Keista. Kažkada bandžiau gryno sidabro vielą, tai man viskas iš jos gan greit pajuoduodavo savaime iki tokios tamsios spalvos kaip grafitas. blink.gif Nereikdavo ir juodint.
Atsakyti
Zit sveikinu ir aš, nors vaizdų pamatyt man nepavyko verysad.gif neatidaro nors tu šauk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 06 22, 12:03)
Zit sveikinu ir aš, nors vaizdų pamatyt man nepavyko verysad.gif  neatidaro nors tu šauk schmoll.gif

cezi tu sumaisei, cia sveikinimai burbanciai biggrin.gif o tu gal bandai is karto atidaryti ta faila? tu ji parsisiuk o paskui atidaryk, tai gana didokas video failas, tai gal todel ir nenori atsidaryti. kai parsisiusi, gali pabandyti atidaryti su kitom programom o ne tik, kuri prirista prie browser g.gif
Atsakyti