Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

sutinku su jumis, kad ir kaip bedarytumėt, toks akučių idėjimas labai nepatogus nešioti
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 10 22, 09:36)
Daugiau ziedu su tokiais akuciu isodinimais nebedarysiu schmoll.gif . man paciai ziauriai nepatinka tas kabinimasis, ypac kai pedkelnes supleso doh.gif

biggrin.gif Skaniai nusijuokiau. Kas tiesa, tas tiesa.
Atsakyti
Na va sitaip itaisiau. Akute truputuka juda, tai nezinau, ka daryti. Bet iskristi tai jai nera sansu g.gif

user posted image
Atsakyti
nu labai jau biggrin.gif thumbup.gif ir nuotrauka laibai idomiai gavosi
Atsakyti
naca ,as kada prie progos nufotografuosiu visa eiga, kaip istatyti, kad nejudetu, bet kaip supranti -ne dabar biggrin.gif
Ziedelis neblogas, tik kad man nepatinka kaldinti ziedai . ax.gif Cia jau skonio reikalas.

Rodau ta vargo vakariene biggrin.gif , ir seip -nieko gero, daugiau nebandysiu to zaliojo esdinimo. Is toli dar nieko atrodo, bet kai pritrauki... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 spalio 2011 - 17:56
matai, tikrai skonio reikalas, o man patinka tas grubus kaldinimo naturalumas visur biggrin.gif
as nemanau, kad cia priklauso nuo "zalio"ezdinimo g.gif schmoll.gif greiciausiai nuo padengimo g.gif o is arti visada grubiau atrodo, o man visai nieko, painka ta nelygi tekstura, taigi vel, skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Na zinoma tai skonio reikalas bigsmile.gif

Burbanti, o man grazus tas esdinimas rolleyes.gif

O as nemegstu visai lygiu pavirsiu. Nors ,ziurint kaip padaryta, daug kas ir patikti gali. Bet ne tame esme, esme idetame darbe , o ne skoniu reikale, nes jie visu skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
Taip .Butu skoniai vienodi zmoniu -nebutu idomu gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Gal kartais galite pasakyti, kur butu galima isigyti nedidele vario plokstele. Siaip radau, kad cia yra: http://www.b-a.lt/in...alvotas-metalas
Bet jie ten parduoda pakankamai didelius lakstus 0,6x1,5m, o man reiktu apie 0,3x0,3m. Ir be to minkstumas berods nera pakankamas, nes turbut lengvam pakalinejimui vario marke turetu buti M0 arba M1. Be to dazniausiai ten kur randu pirkti, storis buna apie 1 mm, o man reiktu apie 0,4mm ir maziau.
Atsakyti
Nu va ir aš pagaliau pagaminau kažka naujo po ilgos petraukėlės thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Naca kokiu fotiku fotkini? nes pas mane nėr kokybės visiškai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 28 spalio 2011 - 23:12
va cia tai darbo ideta doh.gif thumbup.gif Jau vien grandinele , ko verta karsta.gif lotuliukas.gif
kol naca atsakys, as savo trigrasi ikisiu. As manu, kad tavo fotoaparatas ne toks jau blogas schmoll.gif cia daugiau, kaip tai daroma. baisiai sunku fotografuoti ant tamsaus fono, o dar cia spalvotas, fotoaparatas net automate prisitaiko, todel net photoshope paskui sunku redaguoti. geriausiai baltas, arba graduotas pilkai juodas. balta, as kaip taisykle "ismetu"darau savo gradavima photoshope, bet ant balto normalios spalvos iseina ir lengvai redaguojama. graduota, reikia tik kartais atspalvi patikslinti. naturaliausiai gaunasi ant keramikines pilkos plyteles, beveik nieko taisyti nereikia. Pas Rene ir naca fonai neutralus ir abieju foto labai realistiskos. Pas tave jos taip pat blikuoja, reiktu lempa pridengti baltu popierium, as uzdedavau kepimui pergamenta ir tai perdaug blizgedavo. Man atrodo ir Rene ir naca naudoja naturalu apsvetima (ant palanges ryta skaitosi geriausia sviesa biggrin.gif ) arba balkone/lauke , kai saules nera.
Atsakyti
Mano olympus c310, kuriu jau seniai nebegamina, pirktas pries 7-8 metus. Tai tikrai paprastas nebrangus fotoaparatelis, bet dziaugiuosi, kad nuotraukos visai neblogos (gaila, kad jau baigiasi).. Taip, fotoaparato optika turi reiksmes, bet labiausiai apsvietimas. Reikia bandyti ivairius fonus. Man baltas tikrai ne bet koks tinka: spausdinimo popierius duoda melyna atspalvi, tai geriau jau koks piesimo (bet reikia bandyti), su juodu neiseina, pilkas ne bet koks. Na bet tikrai reikia eksperimentuoti, nes kiekvienas fotikas kitaip supranta. Man geriausiai naturalioje sviesoje ant palanges (bet tikrai ne ant saules spinduliu). Lempos sviesoje reikia pakeisti nustatymus ir lempute turi buti ta matine, o ne persvieciama (bet vistiek be spec priemoniu seseliu neisvengsi). Puikiai gaunasi ir lauke seselyje.

Tavo nuotraukos visai neblogos, gal kiek fonas atima papuosalo ryskuma. Fotoaparato optika, matosi, kad gera, gan ryskiai sufokusuota mirksiukas.gif .

O papuosalas tai nuostabus wub.gif . Ir todel kad tai mano megiama gamtine tematika, ir del darbo sudetingumo, ir del neiprasto derinio. Kuo dazei lapelius? Ar cia emale, kuria reikia kaitinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 spalio 2011 - 10:00