labą dieną.
gal kas žinote, jei noriu duot skyrybų bendru sutarimu, ir pas mus yra vedybų sutartis - ar turtas vistiek visas rašosi į ją, ar kaip gaunas? Ta prasme vistiek reiks surinkt visas pažymas ir tt?
Laba diena,
Gal ir kvailokas klausimas, bet gal kuri žinote, kiek dabar maždaug kainuoja skyrybos. Jei skiriamasi abipusiu sutarimu, vaikas lieka pas mane. Butas imtas už paskolą. Butą mes norime parduoti.
Ir kaip suprantu, vis tiek reikia eit pas advokatą. Ar galima patiem susirinkt dokumentus ir juos pristatyti teismui?
Gal ir kvailokas klausimas, bet gal kuri žinote, kiek dabar maždaug kainuoja skyrybos. Jei skiriamasi abipusiu sutarimu, vaikas lieka pas mane. Butas imtas už paskolą. Butą mes norime parduoti.
Ir kaip suprantu, vis tiek reikia eit pas advokatą. Ar galima patiem susirinkt dokumentus ir juos pristatyti teismui?
noreciau paklausti del buto,kai privatizavom butas buvo bendra jungtine nuosavybe...
paskui islindo siokiu tokiu ylu is maiso,islindo vyro nesantuokine dukra ir t.t
tai vyras savo dali man padovanojo ,notariskai pasirase...butas kaip ir mano,sutvarkyti dokumentai registru centre..
sakykit jei dabar nuspresciau skirtis-kaip su butu? jis mano ar visgi jis dalijamas?
gyvenam kol kas kartu vedam bendra uki,tvarkom namus,darom remontus kartu...kaip butu skyrybu atveju
aciu
paskui islindo siokiu tokiu ylu is maiso,islindo vyro nesantuokine dukra ir t.t
tai vyras savo dali man padovanojo ,notariskai pasirase...butas kaip ir mano,sutvarkyti dokumentai registru centre..
sakykit jei dabar nuspresciau skirtis-kaip su butu? jis mano ar visgi jis dalijamas?
gyvenam kol kas kartu vedam bendra uki,tvarkom namus,darom remontus kartu...kaip butu skyrybu atveju
aciu
QUOTE(LaPassion @ 2012 03 08, 09:19)
Laba diena,
Zinoma galima. Bet Jus neteisingai kokia smulkmena padarysite, teismas atmes. Vel vargsit. Taupysit 500Lt advokatui, bet papulsit laiko, nervu ir galu gale... nueisit pas advokata:)
QUOTE(LaPassion @ 2012 03 08, 09:19)
Laba diena,
Jei protingai viska surasysit, pavyzdziu yra pilna nete, tai nekainuos nieko

QUOTE(saulytėea @ 2012 03 15, 11:23)
ir dar sugaišinsit teismo laiko

QUOTE(saulytėea @ 2012 03 15, 16:52)
taip, ir liūdniausia, kad "mokydami" teismai, nebeturi laiko rimtoms byloms...

QUOTE(lyggi.. @ 2012 03 15, 17:05)

taip, lyggi... blogiausias mąstymas koks begali būti, kad teismai turi taisyti klaidas, vietoj to, kad nagrinėtų bylas

QUOTE(Ronny @ 2012 03 15, 20:06)

taip, lyggi... blogiausias mąstymas koks begali būti, kad teismai turi taisyti klaidas, vietoj to, kad nagrinėtų bylas

sutinku 100 proc.

sveikos,reikia skubiu skirybu,gal zinote kur kreiptis?