QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 30, 08:43)
O aš vakar tavęs pasigedau

, trūko tavo veiksmo ryškiai

. Tai vis dar žadi nenurimti: iki šiol su testais, o po to su HCG

. Nu ir su žiburiu neberastum, kas dar nebūtų patikėjęs tavo sėkme. Aš jau sveikinu tave dabar

, ir [b]
Vadinas viena kitos ieskojom

O Nurimti as dar tikrai neplanuoju, taip kad veiksmo filmas tesiasi

pati zinai ir turi tos negeros patirties, kuri neleidzia tam dziaugsmui per krastus piltis, bent jau tol, kol negirdeti sirdeles.Pritariu tau, kad HCG ir teigiamas testas tai dar ne virsune, o tik pirmas laiptelis i diiiiideli kalna

O man jis prasideda nuo to, kad sestadieni irgi keliauju pas Treijsa, kad jis ivertintu mano pazadetaja hyperstimuliacija.Nu labai jau stora jauciuosi, ypac vakarais

Bent turesiu kokia indikacija ka toliau daryt kol jis bus atostogose.Sake apziures, padarys visus tyrimus ir matysim kas toliau nusimato.Taip kad vis dar sedziu issprogusiom akim ir laukiu
Bet turiu pasakyt, musu su Keberiokst testu maniakiu fone atrodai maziu maziausia keistuole

Kazkaip ne i tema

Cia tokia provokacija, kad eitum kazkokiu budu isivertinti ka ten turi

Kada bent jau pas gyd planuoji ?
Beje, sestadieni gal ir susitiksim visos ? Rute- sekmes tavo pupuliam, duok mum zinoti koks kolektyvas taves laukia.....
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 30, 09:48)
Pas mane atrodo geros naujienos. Nu pagaliau atėjo raudonoji armija ir, rodos, normali

Tikiuosi išeis tie dariniai lauk visi. Vis tik su malonumu turiu pripažinti, kad Treijsas kaip visada buvo teisus. Gal prisimenat kaip praėjusias išeigines bandžiau įsibrauti pas jį. Jis vienas ir tikėjosi, kad ateis tos mėmės ir taip, aš jau netikėjau

Kaip gerai, kad nenuvažiavau
Nu pagaliau

Rimtai, kiek gi buvo galima sitaip.Tikekimes tavo hormonai ir organizmas pagaliau susivoke ka jie veikia siame gyvenime ir galesi toliau planuotis atinancius zingsnius. Pranesk kaip ten reikalai