Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(wingele @ 2011 06 29, 16:00)
Labas, ir mes einam siandien i ta pati filma, susimatysim  mirksiukas.gif

o butu super drinks_cheers.gif tai gal susitariame kokioj vietyje mirksiukas.gif o tai zmoniu sake sakes kiek bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 06 28, 23:34)
Adrija, kaip Tu laikaisi? Tikriausiai jau susidraugavai su savo pilvuku, tiksliau susidraugavai su mintim, kad leliuka augini wub.gif Ir beprotiskai greitai laikas bega.. neseniai dziaugemes dviem bruksniukais, o paziurek, trys menesiai prabego! smile.gif
Megaukis mirksiukas.gif

Tikrai taip! Dar vis kiekviena karta stovedama pries veidrodi pati nustembu, nelabai tikisi iki siol! Juolab, kad jauciuos gerai, tik kartais uzeina tokie alkio priepuoliai, kai nesilaukiau, niekad taip nesijauciau, tad svarbiausia but pavalgius mirksiukas.gif Labai laukiu kada ir Jus, mano bendrazyges, dziaugsites pilveliais! Siunciu visoms po virusiuka! 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Mill - kaip tavo vaikai laikosi gal zinai ?

Na o as siandien, 9 dpi, pasidariau dar viena testuka, tai jau po 1 min. pradejo rodytis vaiduokliukas, kuris neilgai trukus pavirto i grazu antra bruksni ax.gif Dziaugiuosi, bet nekrykstauju, nes atsikvepsiu tik tada kai pamatysiu sirdute kokia..... unsure.gif Dabar tik dar didesne baime kausto, nes pirmas IVF pasibaige nesivystanciu po grazuolio HCG......Sestadieni pasidarysiu HCG, kad jau galeciau pasidziaugti ugtelejusiais skaiciukais ir paskui kaip kokia maniake kas antra diena ten per pietus vaziuosiu biggrin.gif

LediDiDI - taves pasigedau g.gif Gal HCG pasidarei ar dar ka ? bigsmile.gif Nudziugink mus kuo nors..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 09:21)
Na o as siandien, 9 dpi, pasidariau dar viena testuka, tai jau po 1 min. pradejo rodytis vaiduokliukas, kuris neilgai trukus pavirto i grazu antra bruksni  ax.gif  Dziaugiuosi, bet nekrykstauju, nes atsikvepsiu tik tada kai pamatysiu sirdute kokia.....  unsure.gif  Dabar tik dar didesne baime kausto, nes pirmas IVF pasibaige nesivystanciu po grazuolio HCG......Sestadieni pasidarysiu HCG, kad jau galeciau pasidziaugti ugtelejusiais skaiciukais ir paskui kaip kokia maniake kas antra diena ten per pietus vaziuosiu  biggrin.gif

Kaip smagu thumbup.gif laukiam sestadienio ir aukstu skaiciuku wub.gif o as laukiu pirmadienio, kad galeciau pakartoti hcg.. blush2.gif ir tada sirdutes sirdutes tuk tuk... wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms, 4u.gif 4u.gif

gera, vėsu bent jau kol kas smile.gif .

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 07:21)
Na o as siandien, 9 dpi, pasidariau dar viena testuka, tai jau po 1 min. pradejo rodytis vaiduokliukas, kuris neilgai trukus pavirto i grazu antra bruksni  ax.gif  Dziaugiuosi, bet nekrykstauju, nes atsikvepsiu tik tada kai pamatysiu sirdute kokia.....  unsure.gif  Dabar tik dar didesne baime kausto, nes pirmas IVF pasibaige nesivystanciu po grazuolio HCG......Sestadieni pasidarysiu HCG, kad jau galeciau pasidziaugti ugtelejusiais skaiciukais ir paskui kaip kokia maniake kas antra diena ten per pietus vaziuosiu  biggrin.gif

LediDiDI - taves pasigedau  g.gif  Gal HCG pasidarei ar dar ka ?  bigsmile.gif  Nudziugink mus kuo nors..... ax.gif

O aš vakar tavęs pasigedau biggrin.gif , trūko tavo veiksmo ryškiai tongue.gif . Tai vis dar žadi nenurimti: iki šiol su testais, o po to su HCG doh.gif . Nu ir su žiburiu neberastum, kas dar nebūtų patikėjęs tavo sėkme. Aš jau sveikinu tave dabar wub.gif , ir T.P.Keberiokšt jau irgi sveikinu wub.gif . Dieve, kaip gera, kaip pasiseka. O aš ramiai ir toliau, HCG nekartojau, NT nedariau nei vieno smile.gif . Vakar šiek tiek neramu buvo, kad pamaudžia pilvuką o ir krūtys be jokių požymių, tai šiandien naktį pabudau su tokiom skausmingom (.), kad blink.gif , bet labai apsidžiaugiau, kad viskas gerai reiškias.

Rutele, labai laukiu tavųjų žinių 4u.gif

Pelenuroze, kaip tu jautiesi bigsmile.gif , ar jau patikėjai, ar kokius požymius gal jauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 30 birželio 2011 - 07:45
Rute,kokioj tiksliai stadijoj esi dabar?Jau zirniai pas tave?
Atsakyti
Ledididi, aš vakar pas vilnietes parašiau, o čia jau ir nebesiplėčiau.
Išpunktavo 15 kiaušialąsčių. Dalis greičiausiai atkris nes ne visi foliai buvo daaugę iki reikiamo dydžio. Gleivinė prie plonųjų, kad išbujos- šansų labai nedaug, nors ir geriu estrofemą.
Nuo vakar vakaro kamuojuosi su pilvo skausmu. Tiksliau, vakar kiaušidės labai skaudėjo, o šiandien išvis neaiški būsena, drugeliai skraido po visą kūną, lyg kas kutentų iš vidaus. Guliu lovoj, darbai palauks, valdžia pasižadėjo apseiti be manęs. Jei bus ką sodinti ir kur sodinti, tai pas latviukus važiuojam šeštadienį. 4u.gif
Tai tiek tų mano naujienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 30 birželio 2011 - 07:54
QUOTE(Rute @ 2011 06 30, 07:52)
Išpunktavo 15 kiaušialąsčių. Dalis greičiausiai atkris nes ne visi foliai buvo daaugę iki reikiamo dydžio. Gleivinė prie plonųjų, kad išbujos- šansų labai nedaug, nors ir geriu estrofemą.
Nuo vakar vakaro kamuojuosi su pilvo skausmu. Tiksliau, vakar kiaušidės labai skaudėjo, o šiandien išvis neaiški būsena, drugeliai skraido po visą kūną, lyg kas kutentų iš vidaus. Guliu lovoj, darbai palauks, valdžia pasižadėjo apseiti be manęs. Jei bus ką sodinti ir kur sodinti, tai pas latviukus važiuojam šeštadienį.  4u.gif

Rute, aš vakarykštes naujienas jau vakar perskaičiau vilniečių skyrelyje, laukiau visą dieną. Bus ką sodinti, ir gleivine bent jau apatinę ribą pasieks, manau, laukiu šios dienos žinių bigsmile.gif . Jau taip noriu, kad jums šis kartas būtų sėkmingas 4u.gif . Ir labai tikiuosi, kad mums pavyks šeštadienį susitikti biggrin.gif . O šiandien tikrai ilsėkis. Po pirmos punkcijos nieko nejaučiau, o po antros skausmingas tas pilvas kaip turi būti buvo, gal čia dėl to, kad ilgai nelaukę viską kartojome iš naujo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 30, 09:43)
Pelenuroze, kaip tu jautiesi bigsmile.gif , ar jau patikėjai, ar kokius požymius gal jauti?

Dar sunku patiketi...skauda krutine ir padidejus kaip reikalas, varo i tualeta dazniau...kartais pilveli pamaudalioja, va ir viskas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 06 30, 08:52)
Nuo vakar vakaro kamuojuosi su pilvo skausmu. Tiksliau, vakar kiaušidės labai skaudėjo, o šiandien išvis neaiški būsena, drugeliai skraido po visą kūną, lyg kas kutentų iš vidaus. Guliu lovoj, darbai palauks, valdžia pasižadėjo apseiti be manęs. Jei bus ką sodinti ir kur sodinti, tai pas latviukus važiuojam šeštadienį.  4u.gif

Rutele linkiu, kad sis kartas butu tas nestuke.gif Stipriu maziuku ir sekmes sestadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:21)

Beta, jau svaikinu tave dabar 4u.gif Nu ne be reikalo Treijsas tave taip gyrė ax.gif

QUOTE(Rute @ 2011 06 30, 08:52)

Nu Rute, ar čia tu rašai ar kas kitas tavo niku doh.gif Nu iš kur tokių ir minčių doh.gif Išpunktavo 15 ir nebus jai ką sodinti doh.gif Gali nors ir pusė atkristi, vistiek bus 4u.gif

O aš rytoj važiuoju pas Treijsą, vėl nepavyks man nei su tavimi, nei su LediDiDi1 susipažinti, gaila. Gal kas dar iš mūsų mergaičių rytoj važiuoja. Aš atvažiuosiu tarp 11-12 val.
Pas mane atrodo geros naujienos. Nu pagaliau atėjo raudonoji armija ir, rodos, normali g.gif Tikiuosi išeis tie dariniai lauk visi. Vis tik su malonumu turiu pripažinti, kad Treijsas kaip visada buvo teisus. Gal prisimenat kaip praėjusias išeigines bandžiau įsibrauti pas jį. Jis vienas ir tikėjosi, kad ateis tos mėmės ir taip, aš jau netikėjau lotuliukas.gif Kaip gerai, kad nenuvažiavau
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 30, 08:43)
O aš vakar tavęs pasigedau biggrin.gif , trūko tavo veiksmo ryškiai tongue.gif . Tai vis dar žadi nenurimti: iki šiol su testais, o po to su HCG doh.gif . Nu ir su žiburiu neberastum, kas dar nebūtų patikėjęs tavo sėkme. Aš jau sveikinu tave dabar wub.gif , ir [b]

Vadinas viena kitos ieskojom biggrin.gif O Nurimti as dar tikrai neplanuoju, taip kad veiksmo filmas tesiasi biggrin.gif pati zinai ir turi tos negeros patirties, kuri neleidzia tam dziaugsmui per krastus piltis, bent jau tol, kol negirdeti sirdeles.Pritariu tau, kad HCG ir teigiamas testas tai dar ne virsune, o tik pirmas laiptelis i diiiiideli kalna unsure.gif O man jis prasideda nuo to, kad sestadieni irgi keliauju pas Treijsa, kad jis ivertintu mano pazadetaja hyperstimuliacija.Nu labai jau stora jauciuosi, ypac vakarais hihihi.gif Bent turesiu kokia indikacija ka toliau daryt kol jis bus atostogose.Sake apziures, padarys visus tyrimus ir matysim kas toliau nusimato.Taip kad vis dar sedziu issprogusiom akim ir laukiu rolleyes.gif

Bet turiu pasakyt, musu su Keberiokst testu maniakiu fone atrodai maziu maziausia keistuole biggrin.gif Kazkaip ne i tema biggrin.gif Cia tokia provokacija, kad eitum kazkokiu budu isivertinti ka ten turi tongue.gif Kada bent jau pas gyd planuoji ?

Beje, sestadieni gal ir susitiksim visos ? Rute- sekmes tavo pupuliam, duok mum zinoti koks kolektyvas taves laukia..... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 06 30, 09:48)

Pas mane atrodo geros naujienos. Nu pagaliau atėjo raudonoji armija ir, rodos, normali g.gif Tikiuosi išeis tie dariniai lauk visi. Vis tik su malonumu turiu pripažinti, kad Treijsas kaip visada buvo teisus. Gal prisimenat kaip praėjusias išeigines bandžiau įsibrauti pas jį. Jis vienas ir tikėjosi, kad ateis tos mėmės ir taip, aš jau netikėjau lotuliukas.gif Kaip gerai, kad nenuvažiavau

Nu pagaliau doh.gif Rimtai, kiek gi buvo galima sitaip.Tikekimes tavo hormonai ir organizmas pagaliau susivoke ka jie veikia siame gyvenime ir galesi toliau planuotis atinancius zingsnius. Pranesk kaip ten reikalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 birželio 2011 - 08:51