Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Tiffani @ 2011 06 30, 23:18)
Labas vakarėlis, gal žinot kada Treisas tiksliai išeina atostogų? Kažin ar iki antradienio dar dirbs? norečiau i konsultacija suspeti;)

jeigu neklystu tai nuo liepos 4 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 23:08)
Niu, visu pirma tai, kad jau per isodinima Treijsas sake, kad pas mane yra daug laisvo skyscio ir nestumo atveju hyperstimuliacija garantuota.Bet tikrai ne del to as susirupinau  tongue.gif  Jau trecia diena puciuosi kaip varle oro prileista, vakarais jau darosi sunku kvepuoti, ryte ir diena dar pakenciamai, bet atrodau jau koki 4-5  nescia  g.gif  Neturejus tokiu patirciu, nezinau kas cia yra blogai ar gerai.Paskambinau Treijsui isaiskinau kaip atrodau ir ka jauciu, tai sake atvaziuok, padarysim tyrimus, ivertinsim kas per situacija, nes as neturiu zalio supratimo kada cia skaitosi dar gera, nebloga ar jau prastoka padetis  unsure.gif  Labai noriu sita nestuma pasaugoti kiek imanoma, isvengti kokiu nors akivaizdziu klaidu, tai bet kokiu atveju atsargumas blogio nepridarys. Tai va.....Tuo labiau, kad Treijsas perspejo kreiptis pagalbos kai tik pradesiu jausyti koki nors diskomforta.

Beta, zinoma, atsarga gedos nedaro 4u.gif nors man zinok pilvukas irgi issiputes nuo punkcijos dienos...kai pries tai buvo kaip lenta, tai dabar toks kamuoliukas...bet man jauciu viduriai pripusti...o kazkokiu skausmu pavojingu kol kas nejauciu...tik kartais pamaudalioja 4u.gif bet kuriuo atveju, sekmes, ir tikekimes, kad cia ne hiperstimuliacija...
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 01, 08:02)
Beta, zinoma, atsarga gedos nedaro  4u.gif nors man zinok pilvukas irgi issiputes nuo punkcijos dienos...kai pries tai buvo kaip lenta, tai dabar toks kamuoliukas...bet man jauciu viduriai pripusti...o kazkokiu skausmu pavojingu kol kas nejauciu...tik kartais pamaudalioja  4u.gif bet kuriuo atveju, sekmes, ir tikekimes, kad cia ne hiperstimuliacija...

Nu siandien ir as pradejau abejoti kas cia man yra g.gif Zinai, kai nesi gyvenime to turejus, nelabai glai isivaizduojti kaip cia turetu buti unsure.gif Gerai cia kas ar blogai......Siaip jau pradedu siaubingai bijoti unsure.gif Bijau kas bus toliau, prasideda tikrasis didysis nerimas, kad tik skaiciukai augtu, kad tik viskas butu gerai.....Stebiu save kiekviena minute doh.gif O ziurek, tau pilvukas vis dar issiputes ? Kelinta tau DPI ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 09:43)
Nu siandien ir as pradejau abejoti kas cia man yra  g.gif  Zinai, kai nesi gyvenime to turejus, nelabai glai isivaizduojti kaip cia turetu buti  unsure.gif  Gerai cia kas ar blogai......Siaip jau pradedu siaubingai bijoti  unsure.gif  Bijau kas bus toliau, prasideda tikrasis didysis nerimas, kad tik skaiciukai augtu, kad tik viskas butu gerai.....Stebiu save kiekviena minute  doh.gif  O ziurek, tau pilvukas vis dar issiputes ? Kelinta tau DPI ?

Patikek, as ir labai bijau...bet veju nerima i sali...viskas turi buti gerai 4u.gif reikia kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif man siandien 15 dpi...pavyzdziui, siandien ryte jauciuosi puikiai, ko nepasakyciau apie vakar...raize pilva, burbuliavo viskas...nuo maisto matyt...nu nes, kad per hiperstimulaicija vidurius suktu, tai nzn tongue.gif o pilvukas mano issiputes 4u.gif ryte mazesnis, o i vakara dar labiau padideja 4u.gif bet as galvoju, kad cia normalu 4u.gif taip, kad labai nepergyvenk, nebent uzeina neaiskus skausmai, tada reiketu susirupinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 01, 08:56)
Patikek, as ir labai bijau...bet veju nerima i sali...viskas turi buti gerai  4u.gif reikia kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes  4u.gif man siandien 15 dpi...pavyzdziui, siandien ryte jauciuosi puikiai, ko nepasakyciau apie vakar...raize pilva, burbuliavo viskas...nuo maisto matyt...nu nes, kad per hiperstimulaicija vidurius suktu, tai nzn  tongue.gif o pilvukas mano issiputes  4u.gif ryte mazesnis, o i vakara dar labiau padideja  4u.gif bet as galvoju, kad cia normalu  4u.gif taip, kad labai nepergyvenk, nebent uzeina neaiskus skausmai, tada reiketu susirupinti  4u.gif

Nu kazkokiu neaiskiu skausmu tikrai neturiu,tiesiog tokie svelnus pamaudenimai.Bet is to jaudulio atrodo viskas kelia nerima doh.gif O pilvukas mano irgi, rytais kaip ir geriau, nors yra papustas, i vakar situacija prasteja.Jeigu ir tau taip pat, tai gal nera nieko cia blogai ? unsure.gif

Man siandien 10 dpi, laukiu HCG atsakymo uz pusvalandzio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 10:04)
Man siandien 10 dpi, laukiu HCG atsakymo uz pusvalandzio  unsure.gif

Laukiu kartu su tavimi 4u.gif nu va ka tik toks pamaudaliojimas kaip pries mmm, kad uzejo...bet jau rimsta...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Beta, dabar jau supratau dėl ko tu čia apie hiperstimuliaciją kalbi.

Baikit nervuotis merginos. Nugi viskas gerai. Beta, juk tave džiugina du gražūs teigiami testai. Greit sulauksi gražių patvirtinančių skaičiukų. Pelenų rožyte ir tu baik nerimauti - juk viskas gerai. Kitaip ir būti negali, esi tikrų tikriausia neštukė mirksiukas.gif

Aš dar luktelsiu valandžiukę ir skambėsiu klausti kaip ten mūsų mažuliukai gyvuoja. Jau nusiteikiau važiuot ryt, iki blasto nenorėsiu auginti. biggrin.gif Bijau truputį dėl kleckų, kad tik viskas gerai. Bet gi galvokim realiai ir logiškai - viskas turi būti gerai ir netgi puikiai. Juk mūsų kleckai stipruoliai, turi gražiai dalintis tongue.gif
Atsakyti
Rute, laukiam naujienu apie kleckus 4u.gif
Atsakyti
mergytes, 10 dpi mano HCG 198,5 blink.gif Perklausiau seseles klinikoj ar cia tikrai mano, tai sako, taip, net neabejokit, kad tai jusu. Rankytes dreba toliau, bet jau is netiketumo.Meldziau dievo, kad butu bent 40-50 tokia isodinimo diena.Dabar kad tik augtu toliau unsure.gif

Rute - is tavo tokios gausybes klecku TIKRAI bus ka isodiniti ir bus bent jeu keletas tikrai labai geru embrionu.Pamatysi mirksiukas.gif Net neabejoju, kad Treijsas kalbins augint, bet jeigu taip nusprendei, tai pirmyn 4u.gif Laukiam ziniu is taves.

O del tos hyper, tai dabar kaip issiaiskinom su Pelenuroze, kad pojuciai kaip ir panasus, t.y. ryte dar neblogai, tik i vakara persivercia viskas i sunkesne puse, tai gal nieko cia man ir nera ? g.gif Nu bet kokiu atveju atsarga gedos nedaro, pranesiu kas ten pas mane per dalykai dedas.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 08:47)
mergytes, 10 dpi mano HCG 198,5  blink.gif 

Nu ne 375, kaip kad sapnavau tavuosius šiąnakt skaičiukus, bet vis tiek be galo gražūs biggrin.gif . Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 01, 09:51)
Nu ne 375, kaip kad sapnavau tavuosius šiąnakt skaičiukus, bet vis tiek be galo gražūs biggrin.gif . Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

LediDiDi1 - nu prasom neisproteti biggrin.gif Tada tikrai galvociau, kad Treijsas vis delto paslapcia sudejo visus 3 mano zyztus embrionus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 10:47)
mergytes, 10 dpi mano HCG 198,5  blink.gif  Perklausiau seseles klinikoj ar cia tikrai mano, tai sako, taip, net neabejokit, kad tai jusu. Rankytes dreba toliau, bet jau is netiketumo.Meldziau dievo, kad butu bent 40-50 tokia isodinimo diena.Dabar kad tik augtu toliau  unsure.gif

WOW va cia tai skaiciukai, sveikinu, kvepia dvynukais wub.gif
Atsakyti