Įkraunama...
Įkraunama...

Undineles seimynele

lauke smile.gif
user posted image

kas cia per gelytes ax.gif
user posted image

idomios kokiooosss g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
vakar pas Doma darzelyje buvo svente smile.gif
user posted image

kadangi tai pirma svente Domui esant darzelyje,pamates svetimus zmones visa svente prabuvo tokioj mimikoj doh.gif
user posted image

tai sese turejo laikyt fronta uz broli thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 25 gegužės 2005 - 21:19
Jo, Dominykui visokie darzelio padeklamavimai nelabai prie sirdies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Jis pas tavi kareivis

Doviliukas, kur saligatviu eina toj nuotraukoj, tookia faina, jau tokia mergyte, nebe leliukas wub.gif

TIKROJI BRASKE

Atsakyti
Labai grazus vaikiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2005 05 25, 21:20)
Jo, Dominykui visokie darzelio padeklamavimai nelabai prie sirdies biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Jis pas tavi kareivis

Doviliukas, kur saligatviu eina toj nuotraukoj, tookia faina, jau tokia mergyte, nebe leliukas wub.gif

TIKROJI BRASKE

nu zinok rimtai,muzikos mokytoja juo pasibaisejus,kaip vaikas galit aip nenoret dainuot blink.gif doh.gif ,nu o ka as padarysiu,aukletoja sake nekreipt demesio ax.gif Braske mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau kokia cia grazute ji man wub.gif
Atsakyti
Nu jau tie vaikai thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Nu jau visa mergyna thumbup.gif Kiek čia laiko nemačiau aš jos g.gif išaugus nerealiai, tokia jau rimta biggrin.gif
Atsakyti
Kokia Dovile paaugus, toje fotkeje kur eina-tokia dicke atrodo thumbup.gif skarele labai grazi biggrin.gif
O Domas rimta mina nustates, kam jam tas darzelis su vaikais dainuot, kareivis juk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 05 30, 14:41)
Kokia Dovile paaugus, toje fotkeje kur eina-tokia dicke atrodo thumbup.gif  skarele labai grazi biggrin.gif
O Domas rimta mina nustates, kam jam tas darzelis su vaikais dainuot, kareivis juk 4u.gif

betgi kareiviai tai dar žingsniuodami ojojoj kokias dainas traukia doh.gif , čia man pašonėje kareivinių prie pat mano namų pirtis jų buvo, tai kai užplėšdavo eidami maudytis kokia dainuška, tai blink.gif thumbup.gif . O gal jau šiais laikais nedainuoja jie, gėda gal laugh.gif doh.gif

ai tai va visai aš čia nuo temos nukrypau, gi apie vaikus čia reikia bazarinti, o aš apie kareivius rolleyes.gif
nugis labai faini tavo zuikiai-puikiai thumbup.gif , bet jau kaip man patinka Domčia va tokia mimika thumbup.gif , nu tokis gerutis, biškį paskriaustas atrodo, kad dainuoti reikėjo, bet labai meilutis wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 05 30, 13:41)
Kokia Dovile paaugus, toje fotkeje kur eina-tokia dicke atrodo thumbup.gif  skarele labai grazi biggrin.gif

cia zinok gal tik nuotraukos tokia paaugus atrodo,o siaip tokia pat,bent jau man ax.gif biggrin.gif

QUOTE(vilmuke @ 2005 05 30, 14:30)
betgi kareiviai tai dar žingsniuodami ojojoj kokias dainas traukia  doh.gif , čia man pašonėje kareivinių prie pat mano namų pirtis jų buvo, tai kai užplėšdavo eidami maudytis kokia dainuška, tai  blink.gif  thumbup.gif . O gal jau šiais laikais nedainuoja jie, gėda gal  laugh.gif  doh.gif

ai tai va visai aš čia nuo temos nukrypau, gi apie vaikus čia reikia bazarinti, o aš apie kareivius  rolleyes.gif
nugis labai faini tavo zuikiai-puikiai  thumbup.gif , bet jau kaip man patinka Domčia va tokia mimika  thumbup.gif , nu tokis gerutis, biškį paskriaustas atrodo, kad dainuoti reikėjo, bet labai meilutis  wub.gif  rolleyes.gif

vat butent kareiviskas tai jis traukia is visos sirdies doh.gif ,reikia pamatyt ir isgirst kaip vaikas nemokedamas ir nesuprasdamas rusu kalbos traukia rusiskas kareiviskas dainas doh.gif

aciu visoms uz grazius zodzius,blogu cia gi nebuna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 30 gegužės 2005 - 18:47
Undine tai nueik i darzeli ir sakyk kad kareivisku dainu padainuotu smile.gif
Labai jau grazi panike ir brolis neatasilieka tik jam tos dainos schmoll.gif visa vaizda gadina smile.gif
Atsakyti