Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikos 4u.gif

Ilgai istverei, Dontli.

Sveika prisijungusi 4u.gif . Labai prasom i musu rateli.
Kartu kazkaip lengviau. Suzinai kad ne tu viena tokia pasaulio kraste.
Papasakok apie save daugiau.
Kaip gyvenat? Ka darot? Kokiu problemeliu turit, ar neturit?

Is pradziu as apsiasarodavau prisijungus vis naujai mamai, o dabar (dovanokit man) apsidziaugiu(galvoju, kad zemeje Ju deka, bus daugiau gerio), nes kuo daugiau pazistu siu zmoguciu, tuo jie man aukstesnes prabos. Jie man tokie tyri, tokie nesugadinti... daug geresni uz mus...
O elgiesi, labai teisingai. Auginti juos reikia kaip iprastus vaikus. Ir reikalauti, ir myleti, ir rezultatu siekiti - kaip su visais vaikais.
Atsakyti
Laba, donli!

Sveika prisijungusi! Labai smagu tave matyti cia! Jau zinau, kad tavo mazylis turi pirmaji dantuka! Sveikinam!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saunuole, kad prisijungei!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai lengviau yra gyventi, kai turi bendro likimo draugu!!!
Gabrielius bando ropoti smile.gif Sunku, bet noras didelis! wink.gif
Linkejimai Tautvydui!!! biggrin.gif

QUOTE(donli @ 2011 10 02, 00:52)
sveikutes,pagaliau susikaupiau ir as Jums parasyt,visa laika tik paskaitydavau,nesuradau ryzto..........pati auginu saules vaikuti,jam 1m 2men,bet mes jau daug pasieke,bent taip manau nes su kiekviena diena jis tobuleja..............pradzioj buvo sunku,sunku susitaikyt su tuo kad augini toki vaikeli bet vienas zmogelis mane paprotino,kad tai  yra zmogus,nesvarbu kad su negalia,ir augink kaip sveika,db ta taisykle ir vadovaujuos,auginu kaip sveika normalu vaika.
Matau cia daug mamu su tom paciom bedom kaip ir as,ir matau kad visos yra stiprios,kelias is ju net pazystu...............labai dziaugiuosi kad galima pasidziaugt musu mazuju naujais pasiekimais.........

Atsakyti
QUOTE(donli @ 2011 10 02, 01:52)
sveikutes,pagaliau susikaupiau ir as Jums parasyt,visa laika tik paskaitydavau,nesuradau ryzto..........pati auginu saules vaikuti,jam 1m 2men,bet mes jau daug pasieke,bent taip manau nes su kiekviena diena jis tobuleja..............pradzioj buvo sunku,sunku susitaikyt su tuo kad augini toki vaikeli bet vienas zmogelis mane paprotino,kad tai  yra zmogus,nesvarbu kad su negalia,ir augink kaip sveika,db ta taisykle ir vadovaujuos,auginu kaip sveika normalu vaika.
Matau cia daug mamu su tom paciom bedom kaip ir as,ir matau kad visos yra stiprios,kelias is ju net pazystu...............labai dziaugiuosi kad galima pasidziaugt musu mazuju naujais pasiekimais.........

sveikutyte donli mirksiukas.gif 4u.gif

malonu susipažinti ,puikiai suprantu tave pradžia sunki,bet po truputėlį viskas šviesėje assa.gif šaunuolyte kad prisijungiai į mūsų būrelį,kartu galėsime pasidžiaugti vaikučio augimu,išdaigėlėmis,nuotaikėlėmis ir tp......... wub.gif o čia siunčiu bučiuką mažiukui šaunuoliukui friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(donli @ 2011 10 01, 23:52)

sveika,malonu,kad pisijungei,cia nuostabios mamytes bendrauja thumbup.gif kurios labai supratingos,padeda,isklauso ir pataria thumbup.gif
Papildyta:
kur saulesmamyte? unsure.gif senai nebuvo unsure.gif
Atsakyti
tikrai lengviau kai gali su kazkuo pasikalbeti,gauti geru patarimu o galiausiai ir sunkia akimirka pasiguosti smile.gif
sveika Gabriela0505,taip,mes jau turim pagaliau isvajota ir laukta pirma dantuka biggrin.gif db kai sypsosi jis svieciasi virsuj,taip juokingai atrodo biggrin.gif ,o siaip visom dekui kad taip siltai sutikot ir priemet i savo rata...........
einam ir mes i prieki po truputi,jau sedim be atramos,jau ir pastovi pats isikibes i stala ir pan,bando jau atsistot lovytej,paimtas uz rankuciu jau zingnelius bando delioti,o ropot net nemasto,uzpakalis jam per sunkus biggrin.gif
siaip ciauskutis labai jis pas mane,ypac nakti kai sumasto prabust tai gali val ar dvi gulet ir ciausket savo kalba,nors jau kelis zodelius moka tai tete,baba,bet mamos dar nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donli @ 2011 10 02, 21:31)
einam ir mes i prieki po truputi,jau sedim be atramos,jau ir pastovi pats isikibes i stala ir pan,bando jau atsistot lovytej,paimtas uz rankuciu jau zingnelius bando delioti,o ropot net nemasto,uzpakalis jam per sunkus biggrin.gif
siaip ciauskutis labai jis pas mane,ypac nakti kai sumasto prabust tai gali val ar dvi gulet ir ciausket savo kalba,nors jau kelis zodelius moka tai tete,baba,bet mamos dar nesulaukiu biggrin.gif

sveikute,šaunuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(donli @ 2011 10 02, 20:31)
tikrai lengviau kai gali su kazkuo pasikalbeti,gauti geru patarimu o galiausiai ir sunkia akimirka pasiguosti smile.gif

sveika prisijungusi prie musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donli @ 2011 10 02, 21:31)
sveika Gabriela0505,taip,mes jau turim pagaliau isvajota ir laukta pirma dantuka biggrin.gif db kai sypsosi jis svieciasi virsuj,taip juokingai atrodo biggrin.gif ,o siaip visom dekui kad taip siltai sutikot ir priemet i savo rata...........

Sveika prisijungusi.... 4u.gif

Smagu girdeti koks šaunuolis jūsų berniukas thumbup.gif

Mano mažiuko ruriukas ir buvo labai sunkus smile.gif Velokai pradejo ropoti ir vaikščioti.Ko tik nedarėm doh.gif O kai atėjo laikas ėmė ir pradėjo.Darželis labai daug ko pamokė.Mano mažius nu tobulėja dienom....Kiekviena dieną nustebina kuom nors.Aišku raida smairkiai šoktelėjo į priekį kai pradėjo vaikščioti.Juk jis dabar jau visas VYRAS....Koks jis juokingas,eina rankytes muosikuoja kai kareivis.Ir dar maivosi kaip ax.gif
Dabar kai ko nors negauna arba nenori užsidengia veiduka delnukais ir taip graudžiai"POPA" Na atrodo yspudingai thumbup.gif
Žodeliu nedaug vartoja.ka jau moka tai pastoviai mini,o kai ka net pamiršta ir vėl po keletos savaičiu priesimena.Ydomus toks,gali daugiau,bet nedaro....

Nu ,o dėl antros pusės.Kodėlgi ir ne mirksiukas.gif Tik negalvoju per daug apie tai.Juk jis dar mažas.Dabar kitokiu džiaugsmu ir rūpestelių turim....Dar vis augti ir augti.

Kaip Benukui smagu.Darželyje draugai,namuose sesutė ir broliukas.Jau vaikų klegesio jusu namuose tikrai netrūksta. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ir visos saulytes.
Donli labutis, nors ir pabendraujam kiekviena diena, bet smagu ir cia tave matyt, Tautvidelis tikrai saunuolis, ir didelis berniukas.
O pas mus viskas i prieki tik po maziuka zingsneli, isdykus baisiai ir jau atsistojam prie baldu ir pasiekiam ko reikia, o jei ko neduodu tai ziaurus oziukai ir nezinau kaip juos isvaryt.
Dar noreciau patarimo, Dominyka bando susidet zaisliukus, bet pries tai viska ismeto i visus kampus, kaip ta metyma is jos isvaryt. Jau ir taip visose kampuose dezutes maisiukai, kad nusliauzus prie zaislo kuri pries tai nusveite idetu i artimiausia maisiuka ar dezute.
gal kuri mama buvo susidurus su tokia problema ir turi minciu geresniu nei mano
O siai visiems geru oru lr dziaukimes kol galim, rinkim rudens gerybes, mazyliams taip patinka zaisti su kastonai giliukais vis kazkas naujo
Atsakyti
sveikuti, Donli, sveika prisjungusi!!!!!!

smagu paskaityti, ka vaikuciai pasiekia ir kaip jiems sekasi... labai ziaugiuosi uz jus visus:))))
na, o mums sekasi neblogai. su gestu kalba smarkiai judame i pieki, kas labai dziugina, bet va, visa kita - neidomu... nors tu k jai daryk, niekas neidomu. o va sunybese tai zengiam sparciai i prieki... jeigu, kaip sakydavau joje gyveno 9 velniukai, tai dabar jau turbut visas 18.... vakar sumaste uzsikarto virtuveje an spinteles - ir stlciu rankenelemis pasinaudojo kaip kopeciomis - vieno keto aisku nepakako - zaide nzinau kiek, kol pamaciau - rezultate - isklibintos stalciu rankeneles doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif zodziu - sunybese zengiame i prieki sparciai, kad taip moksluose jai galva pramusta butu:)))))))))))))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 10 03, 11:38)

na, o mums sekasi neblogai. su gestu kalba smarkiai judame i pieki, kas labai dziugina, bet va, visa kita - neidomu..

g.gif bet kam mokytis ta gestu kalba???juk ne kurcnebyliai musu vaikuciai.....jeigu bus skirta-kalbes,jei ne-susikalbesit jusu (savo)kalba....(cia tik mano pamastymai)
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 10 03, 09:49)
g.gif bet kam mokytis ta gestu kalba???juk ne kurcnebyliai musu vaikuciai.....jeigu bus skirta-kalbes,jei ne-susikalbesit jusu (savo)kalba....(cia tik mano pamastymai)

cia ne tokia kalba, kaip kurcnebyliu - jinai daug paprastesne, bent jau airijoje sita gestu kalba, kuria mes mokinames, skirta zmonems su negalia, kurie turi bendravimo problemu - jinai nepakeicia normalios kalbos, o eina greta - danielytei smarkiai pagerejo ir atskiru garsu tarimas, taciau gestais jai lngviau isreiksti ko ji nori, ka j nori pasalyti, nes kalba to padaryti dar negali, o jos kalbos ne visada suprantame... o va gestais parodo be problemu ir pati maziau nervuojasi kai mes jos nesuprantam. sitoj kalboj (bent jau airijoje) - tik 500 gestu - pagrindiniai kasdieniniai zodziai.
as irgi is pradziu buvau labai pries tuos gestus, bet dabar supantu, kad kol prades kalbeti - tai vienintelis budas, kad jos aplnikos zmones ja suprastu:)
Atsakyti