Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Dainyte @ 2011 10 06, 19:40)
4u.gif

O mano panelė dabar tik piešia,piešia ir piešia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif prabunda po pietų piešia,atsikelusi ryte piešia doh.gif  biggrin.gif visa savaitėlė piešimas,nebespėjų lapų pirkt ax.gif pavalgo ir jau prie stalo sėst ir spėk lapų duoti biggrin.gif va kokia mūsų savaitėlė,net iš laukučio pareiname nei truputėlio nepavargusi,o jau pirma prie stalo ir piešt biggrin.gif flamast.,guaš.,akvar.,teptuk.,perkami po kelis biggrin.gif Net ir sūnus vakar piešimu susidomėjo,tai abu piešė smile.gif  friends.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 06, 16:48)

na,kjas nezino Dainytes. nuostabiausia mergyte!!!! o kokia saunuole.... man net pavydas (aisku, kad baltas) ima ziurint, kiek Dainytei viskas idomu... kad mano Danielytei nors per mazyte kruopelyte taip idomu butu - butu labai labai labai gerai:)))

nors mes irgi biski pasigirsime - kad gestu musu kalba taip stipriai juda i prieki, kad as jau nebespeju ir kas svarbiausia ir nebudinga mano vaikui visai - ji taip nori tais gestais su manim kalbeti, jai taip patinka.... o rodydama gesta, stebgiasi ir zodeli sakyti - nelabai jie mums iseina, bet vis nors pastanga siokia tokia yra... o ant gestu kalbos, jeigu rimtai kalbant, pamaciau, kiek daug ji supranta, taip galvojau, kad supranta kur kas maziau, o pasirodo, kai pati gestu kalba man sako - pasako labai daug...smile.gif tai va... o jau piesimas- tai kur tau, meta popieriu ir gruda mane lauk pro kambario duris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 10 06, 15:04)

Labai grazus ir sunelis, ir dukryte thumbup.gif o mazoji ziuriu tokia ne is paciu maziausiu ax.gif Bent nuotraukoj tokia pilnute atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 06, 18:48)

Labai grazus piesinukai... Mes dar irgi apie piesima dar negalvojam... nors kai mama padeda tai ir Simukas noriai bruksnelius delioja blush2.gif Tiesa paciam dar nesigauna ant popieriaus pataikyt - bet kaip sakoma - viskam savas laikas wub.gif
Papildyta:
Na o pas mus dar remontai - bet jau i pabaiga... sienas isgriautas jau susitvarkem, plyteles susiklijavom, baldai uzsakyti (bet dar teks 2 sav palaukti), technika susipirkom... drinks_cheers.gif Tai va savaitgali jau kelsimes i buta... ax.gif Dabar vargas daiktus susikrauti... Vos tik pradedu - tai mazajam pienelio, tai vyresnelis koki maisa jau iskroves doh.gif Padeda mamai kiek gali tas mano saunuoliukas - dabar visur uzlipa, visur ateina, uzsikaria - tai jei viena maisa ar deze krauni, tai is kitos jis daiktus iskrauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 10 06, 20:25)
na,kjas nezino Dainytes. nuostabiausia mergyte!!!! o kokia saunuole.... man net pavydas (aisku, kad baltas) ima ziurint, kiek Dainytei viskas idomu... kad mano Danielytei nors per mazyte kruopelyte taip idomu butu - butu labai labai labai gerai:)))

nors mes irgi biski pasigirsime - kad gestu musu kalba taip stipriai juda i prieki, kad as jau nebespeju ir kas svarbiausia ir nebudinga mano vaikui visai - ji taip nori tais gestais su manim kalbeti, jai taip patinka.... o rodydama gesta, stebgiasi ir zodeli sakyti - nelabai jie mums iseina, bet vis nors pastanga siokia tokia yra... o ant gestu kalbos, jeigu rimtai kalbant, pamaciau, kiek daug ji supranta, taip galvojau, kad supranta kur kas maziau, o pasirodo, kai pati gestu kalba man sako - pasako labai daug...smile.gif tai va... o jau piesimas- tai kur tau, meta popieriu ir gruda mane lauk pro kambario duris  doh.gif

Ačiukas
thumbup.gif šaunuolė Danielytė,abi dabar smagiai nors susikalbate,labai smagu tai skaityti thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 10 06, 21:08)
Labai grazus piesinukai... Mes dar irgi apie piesima dar negalvojam... nors kai mama padeda tai ir Simukas noriai bruksnelius delioja  blush2.gif  Tiesa paciam dar nesigauna ant popieriaus pataikyt - bet kaip sakoma - viskam savas laikas  wub.gif
Papildyta:
Na o pas mus dar remontai - bet jau i pabaiga... sienas isgriautas jau susitvarkem, plyteles susiklijavom, baldai uzsakyti (bet dar teks 2 sav palaukti), technika susipirkom...  drinks_cheers.gif  Tai va savaitgali jau kelsimes i buta...  ax.gif  Dabar vargas daiktus susikrauti... Vos tik pradedu - tai mazajam pienelio, tai vyresnelis koki maisa jau iskroves  doh.gif  Padeda mamai kiek gali tas mano saunuoliukas - dabar visur uzlipa, visur ateina, uzsikaria - tai jei viena maisa ar deze krauni, tai is kitos jis daiktus iskrauna  lotuliukas.gif

sveikinu su gražiais namučiais 4u.gif puikiai suprantu kiek darbelio bus.
šaunuoliukas Simukas brukšnelis po brukšnelio, ir po kiek laiko thumbup.gif piešinukai bus biggrin.gif O taip vaikučiams smagu iškrauti koks jiems smagus užsiėmimas biggrin.gif mano mažoji ir labai iškrauna,jei kur kas sudėta(dėžės,krepšai,maišai ir tp...)oi kiek jei darbelio būna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiname mazzylos MANTUKĄ su Gimimo diena!!! Smagaus mokymosi, sveikatos ir džiaugsmo!

user posted image
Atsakyti
trude būtinai atlėksim kokią dienelę laiko prigavę.Nu gėda blush2.gif Pažadėjau jau senokai atvažiuoti.Na gal kitą savaitikę....

Danielytė saunuolė,kie daug pasisoko mergina i priekį su gestų kalbele.o dėl susidomėjimo nepergyvenkite.Ras vaikas kas jai labiausiai patiks.
Mano abiems berniukams piešimas nepatinka.O man kaip grazu kai vaikai piesia.(nors pati piesti visiskai nemoku)vyresnysis aport kompiuteriu niekuom nesidomi.Mažiukas kaip tik daug žingeidesnis.Jam visokie smulkus darbeliai patinka,gali sedėti ir dirbti.O labiausiai tai muzikiniai zaisliukai.Jau ir iskavojau nemazai tik kartais beistraukiu,nes galva plysta nuo tu besikartojanciu TIRLI PIRLI.
Gal bus muzikantas? mirksiukas.gif

Dainutė tai visai SUPER mergytė. thumbup.gif
Aplamai mūsų vaikuciai saunuoliukai.Tik va pradzia sunkoka.Bet rezultatai gali būti stebėtini.Reikia truputuka daugiau su jais padirbeti.

Vvarliokas su artejanciom IKURTUVĖM 4u.gif Simukas saunuolis,kad mamai padeda. thumbup.gif Nu tikras seimos vyras bigsmile.gif Juk mama dabar užsiėmusi mažiuku. wub.gif

ad23 kokia fainuolė mergytė wub.gif Brolis turbūt labai myli savo sesutę.Nuotraukoje matosi koks stiprus rysys tarp jų.
Atsakyti
[quote=2saulytes,2011 10 06, 23:14]
Aplamai mūsų vaikuciai saunuoliukai.Tik va pradzia sunkoka.Bet rezultatai gali būti stebėtini.Reikia truputuka daugiau su jais padirbeti.

mirksiukas.gif taip 2saulytes tas tiesa 4u.gif

O Mariukas thumbup.gif mums reik muzikantų
clap.gif friends.gif sokiai.gif Dar Emutė prisidės, thumbup.gif muzikos grupė bus, vieni gros,kiti šoks va čia tai smagu bus.Manoji pieš biggrin.gif ŠAUNUOLIUKAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hermita @ 2011 10 06, 22:27)
Sveikiname mazzylos MANTUKĄ su Gimimo diena!!! Smagaus mokymosi, sveikatos ir džiaugsmo!

user posted image

Ir mes su Dainute prisidedame prie sveikinimų 4u.gif wub.gif friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif Begalo daug,daug sveikatytės linkime,daug džiaugsmo ir šypsenėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 10 06, 19:43)
http://www.youtube.c...1&v=EgT_us6AsDg
na  pasiklausom grazios daineles.....man kabina uz sirdies...ir kyla noras gyvent.....
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
maniskis irgi labai megsta piest,spalvint....gali prasedet visa diena doh.gif
saunuoliai leliukai thumbup.gif  thumbup.gif

sveikute 4u.gif biggrin.gif friends.gif oro_buckis.gif assa.gif šaunuolis abu menininkai bus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Izabeles Tomuką su GIMIMO DIENA!!! Gražių darbelių, sveikatos ir laimės!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 10 06, 20:08)
Labai grazus ir sunelis, ir dukryte  thumbup.gif o mazoji ziuriu tokia ne is paciu maziausiu  ax.gif Bent nuotraukoj tokia pilnute atrodo  mirksiukas.gif

ir yra ji didoka, na kai buvo 1.5 men svere 6.1 kg ir zandai tokie kaip reikiant biggrin.gif

dainyte kaip fainai tiek piesiniu turet ir smagu kai vaikas atranda dziaugsma. As irgi turiu tokiu piesiniu kruvas. Vyras dar buvo parneses toku dideliu kartoniniu lapu, tai ant ju ten tiek reikstis galima smile.gif

Tomuka ir Mantuka su gimtadieniais
Atsakyti
Su Gimtadieniu Tomuk tave:)

Te gimimo dienoj, kaip skambiausioj dainoj
širdis džiaugsmu suvirpės.
O per metų dienas, per tamsias ir šviesias
Tevisad Tave laimė lydės.

Tomuk sveikiname tave,draugužiuk tu mūsų esi mūsų širdyse 4u.gif su Dainute siunčiam tau daug bučiukų wub.gif friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
[quote=hermita,2011 10 06, 19:27]

prisidedam prie sveikinimu!!!!
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Papildyta:
[quote=laurapac,2011 10 07, 09:23]
[quote=hermita,2011 10 06, 19:27]
prisidedam prie sveikinimu!!!!
happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
[/quote]

ir Tomuka sveikinam:))) happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti