QUOTE(laurapac @ 2011 10 06, 20:25)
na,kjas nezino Dainytes. nuostabiausia mergyte!!!! o kokia saunuole.... man net pavydas (aisku, kad baltas) ima ziurint, kiek Dainytei viskas idomu... kad mano Danielytei nors per mazyte kruopelyte taip idomu butu - butu labai labai labai gerai:)))
nors mes irgi biski pasigirsime - kad gestu musu kalba taip stipriai juda i prieki, kad as jau nebespeju ir kas svarbiausia ir nebudinga mano vaikui visai - ji taip nori tais gestais su manim kalbeti, jai taip patinka.... o rodydama gesta, stebgiasi ir zodeli sakyti - nelabai jie mums iseina, bet vis nors pastanga siokia tokia yra... o ant gestu kalbos, jeigu rimtai kalbant, pamaciau, kiek daug ji supranta, taip galvojau, kad supranta kur kas maziau, o pasirodo, kai pati gestu kalba man sako - pasako labai daug...

tai va... o jau piesimas- tai kur tau, meta popieriu ir gruda mane lauk pro kambario duris
Ačiukas

šaunuolė Danielytė,abi dabar smagiai nors susikalbate,labai smagu tai skaityti
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 10 06, 21:08)
Labai grazus piesinukai... Mes dar irgi apie piesima dar negalvojam... nors kai mama padeda tai ir Simukas noriai bruksnelius delioja

Tiesa paciam dar nesigauna ant popieriaus pataikyt - bet kaip sakoma - viskam savas laikas
Papildyta:
Na o pas mus dar remontai - bet jau i pabaiga... sienas isgriautas jau susitvarkem, plyteles susiklijavom, baldai uzsakyti (bet dar teks 2 sav palaukti), technika susipirkom...

Tai va savaitgali jau kelsimes i buta...

Dabar vargas daiktus susikrauti... Vos tik pradedu - tai mazajam pienelio, tai vyresnelis koki maisa jau iskroves

Padeda mamai kiek gali tas mano saunuoliukas - dabar visur uzlipa, visur ateina, uzsikaria - tai jei viena maisa ar deze krauni, tai is kitos jis daiktus iskrauna
sveikinu su gražiais namučiais

puikiai suprantu kiek darbelio bus.
šaunuoliukas Simukas brukšnelis po brukšnelio, ir po kiek laiko

piešinukai bus

O taip vaikučiams smagu iškrauti koks jiems smagus užsiėmimas

mano mažoji ir labai iškrauna,jei kur kas sudėta(dėžės,krepšai,maišai ir tp...)oi kiek jei darbelio būna