QUOTE(izabele111 @ 2011 10 14, 18:44)
........................butent,mes mamos tikrai labiau pazistam ir zinom apie sauliukus....
....................labai gerai,kad savarankiska...bus tikra pagalbininke namuose mamai....jei tik ji pati nori ka dirbt,butinai duok...stovek salia,aiskink kaip daryt....bent jau maniskis labai noriai man padeda....ir kambarius issiurbia,ir dulkes nuvalo,ir lovas pakloja,ir jei reikia indus isplauna(riebaliuku paskui randu ant leksciu) bet svarbiausia,kad jis tai nori daryt.....
dar maniskis labai megsta komentuot filmus....o kaip jusiskiai ???
va beda tame ir yra, kad jos savarkiskumas ne ten kur reikia:) padeti tai ji niekada nieko nenori, o ju ypac namuose. jei paprasau man padeti padengti stala, tai pasiima padekliuka ir lekste tik sau, daugiau niekam nepadengs. nu uzeina kartais tokie gerumo priepuoliai, nieko nesakau,. bet retokai:)))
na dabar topas ir hitas - uzdaryti paciai masinos dureles ir paemus is manes raktus uzrakinti masina - ant bangos sita pagalba dabar:)))
o tv kai ziuriu savo kambaryje, tai pas mane pirmame aukste liusttro siubuoja, jau nekalbu apie garsine jos israiska:)))) jei kartu ziurime, tai santuriau biski ziuri:))), nors pakomentuoti megeja:)
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 10 14, 18:50)
Laurapac, is pasakojimo suprantu, kad turi "gyva" vaika. Zinai, kai maniskis uzvakar istraukus is prekybos centre esancio automobilio-automato uzsiverke balsu su visais is to sekanciais "skysciais", pasijutau tokia laiminga iprasta mama, kuri tysia klykianti vaika per prekybcentri, o tas pasikukciodamas spiegia... anksciau jis tai nedarydavo...
pasodini i tokia masina - gerai, issodini - dar geriau, jokiu krastutiniu emociju. Dabar pamaciau, kad ir maniskis gali buti toks, kaip ir visi
oi, apie masinas maksimos as is viso nekalbu - cia pas mus tokiu prekybos centre nera, tai danielai kai buname lietuvoje - ta masina toks stebuklas, kad kai ji iseda i ja, as ne tik apsiperku, bet 3 puodus kavos isgriu, penkias knygas perskaitau, viska iskilnoju ir isziuriu - zodziu jei iseiname apsirpikti ir randam masina - 3-4 valandos parduotuveje garantuotos, ir tai istraukus is masinos - emocijos neispasakytos.... galetu tai ta masina namo veztusi:))))