Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 11:14)
aij, aš tai užsakaityčiau  ax.gif

As irgi.
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 11:13)
Ačiū. Man irgi tas margumas kliūna, bet tai nebuvo planuota fotosesija, tik pagautas kadras...

pabandyk j/b, labai gražiai žiūrisi smile.gif kai spalvos pjaunasi, j/b dažnai gelbėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 12:15)
pabandyk j/b, labai gražiai žiūrisi smile.gif kai spalvos pjaunasi, j/b dažnai gelbėja smile.gif

Kaip dabar? (nemoku gerai versti į JB ax.gif )

user posted image
Nors man asmeniškai prarado žavesį foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 17 birželio 2011 - 11:24
QUOTE(Alabama @ 2011 06 17, 13:07)

Va cituoju-
- Never compare your journey with someone else’s. It’s a marathon with no finish line. Someone else may start out faster than you, may seem to progress more quickly than you, but every runner has his own pace. Your journey is your journey, not a competition. You will never “arrive”. No one ever does.

as kazkur skaiciau irgi, kad baisiausias dalykas, kuri gali padaryti menininkas- lyginti save su kitais. Taip nuzudomas menas. po sitos minties visiskai pakeiciau poziuri i kitus ir i save smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 13:14)
aij, aš tai užsakaityčiau  ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 17, 13:14)

tai uzskaitot? smile.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 17, 11:23)
Kaip dabar? (nemoku gerai versti į JB ax.gif )

user posted image
Nors man asmeniškai prarado žavesį foto...

kontrasto kiek trūksta g.gif aš taip versčiau.. aš su Gradient Map photoshope verčiau. Bet lik prie varianto, kuris tau artimiausias atrodo 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vikaPika @ 2011 06 17, 11:24)

tai uzskaitot? smile.gif  ar ne?

užskaitom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 17, 08:46)
neįsivaizduoju kas tas pergamentinės, bet - reikia biggrin.gif svarbu būtų kur įdėt biggrin.gif

ok, savaitgalį namus paknisiu, jei surasiu - Tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 17, 11:38)
ok, savaitgalį namus paknisiu, jei surasiu - Tavo smile.gif

jėėėėėėėė clap.gif clap_1.gif sokiai.gif assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
Vyras mano, visai nesusigaudantis fotografijoj. Sakau kuri gražesnė šita (jb) ar šita (tikrai gražių spalvų foto). Sako, tos spalvos tarsi subanalina viską, juoda balta žymiai geriau. Aš taip mąstau mąstau... Na, man irgi jau vis dažniau. Kažkokia paslaptis, o spalvos vaizduotėj. Ir pakeičiau nuomonę dėl to kai sako - gelbėčiau su JB. Taigi čia net ne gelbėjimas, o padarymas "geriau" biggrin.gif

Aišku, čia kiekvienas gali turėt savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 17, 11:09)
Jie pas tave net 200 nesiekia, o turi būti apie 250-255, nepamenu tiksliai. pas mane rodo 255 nuotraukoj vienoj, matosi, kad spalva balta, nešviesinta.

255 reiškiajau išdegimą, kaip Robobebras kažkada aiškino, geras WB yra, kai R G B skaičiukai svyruoja tarpusavy +/-5, nežinau kaip čia aiškiai paaiškint, nu aš taip suprantu ax.gif
Atsakyti
5ND

naturali sviesa
user posted image auto
user posted image lempute
user posted image custom
dirbtine sviesa
user posted image auto
user posted image lempute
user posted image custom

g.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 17, 12:27)
5ND

naturali sviesa

g.gif

man tinka drinks_cheers.gif

tik klausimas- kodėl kokybė tokia prasta? gali parasyti su kokiais nustatymais fotografavai? (su dešiniu paspausk, propeties- details- ten rašo kokie nustatymai fotografuojant buvo parinkti) kažką negerai nusireguliavus įtariu g.gif nes prie lango fotkinant, tikrai galima gerą kokybę išgaut g.gif
arba įmesk savo flickr linką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 17 birželio 2011 - 12:42
klausykit, o kur visi kiausiniai baltame fone is fotki dingo (kalbu apie nd)? anksciaubuvo ika akispaganyt.... ar yra galk azkur kitur sudeta?
Atsakyti