QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 16:29)
grizkite in Lt dabar ir ji jus pagerbs...tik ne diplomu, o ....naujais mokesciais
Papildyta:
uzgavau kazkienuo savimeile, nes parasiau tiesa. malonu, malonu
Žinote , dabar jau greitai niekas mokesčių nebekels , nes konservatoriai sugebėjo sutvarkyti visą jovalą kurį paliko taip Rusiją dievinęs amžinatilsis ir jo partijos bendražygiai su narkotinės pypkės mėgėju priešaky .
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 16:34)
o as kaip nekenciu kaimieciu kurie is kaimu islindo ir mano kad jie jau civilizacijos virsune su savo agrarine salimi, nors...kur cia agrarine...laukai gi uzauge stovi, nes ES pasirupino kad lt nebebutu net agrarine salis, kadangi konkurentu nereikia. tai lt yra tik pirk-parduok salis, saunu, taip ir toliau, nekeskite, gyvenkite, murkdykites vieni, nors...tuoj maxima ir ko uzves babaju ir kinieciu ir teks ne su taip nekenciamais rusais sugyventi o su kinais ir musulmonais
Negaliu nesutikti . Dar dauguma kaimo gyventojų yra ir prasigėrę . Bet kalta dėl to jūsų tėvynės okupacija , tai išeiviai rusai praeito amžiaus viiduryje prie to pripratino su savo kolūkiais ir vagystėmis .
Papildyta:
QUOTE(biziukas @ 2011 06 23, 17:04)
Be to jai yra labai dėkinga situacija. Žmogus, kurį aprašiau, neturėjo galimybės tos Lietuvos matyt, ir tik po 30 ties gyvenimo metų pirmą kartą aplankė ir iki tol puikiai žinojo kas tos Joninės ir kaip bei kodėl jos švenčiamos, nors nei akyse regėt neregėjo. Bet va, lietuvis.
Tavo Mano turi puikias galimybes auklėjimui: rusų bendruomenė didelė, Rusija taip pat ne už kalnų, tai ir mokyk, vežk parodyk, susižinok kur rusų bendruomenė švenčia rusų šventes, aiškink. Tavo Mano turi galimybes ne tik kalbėti apie Rusiją, bet ir iliustruoti kelionėm, šventėm, filmukais ir t.t. Visa rusų kultūra glūdi šalia, tik pasisuk pasiimti.
ar ji bent žino , kada yra rusiškos kalėdos , kas yra per šventė maslenica( lietuviškų užgavėnių prototipas ) ? kada ji švenčiama ? Kaip švenčiamos rusiškosios velykos ?
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 20:16)
Ragavai?
Ne , sūnėnas kažkada rodė, tai net supurtė pamačius tą nevalgomą daiktą . Geriau pačiam namie išsikepti .